Investment Khas Untuk Bumiputera Sahaja
Fatryzakri - Thu 14/Feb/2013 2:51pm [Last Comment]
membantu masyarkat melayu & bumiputera bebas dari masalah kewangan mereka dengan segera yang melibatkan kewangan

Ianya adalah seperti berikut:

Modal investment:
1. RM 2K returns RM 2K dalam masa 40 Hari sahaja. (Pakej gold)
2. RM 1K returns RM 1K dalam masa 40 Hari sahaja.(Pakej silver)
3. RM 3,700 returns RM 3,700 dalam masa 40 Hari sahaja.(Pakej diamond)


Terma dan syarat :

1. Money bank guarantee jika anda tidak menerima pulangan dalam tempoh 40 hari seperti yang di tetapkan. Ia hanya pada modal invest pertama sahaja. Tidak akan berlaku pada reinvest yang anda lakukan.
2. Pulangan yang anda akan perolehi adalah pada hari ke 40 di dalam akaun bank anda.
3. Selepas anda mendapat pulangan pertama anda berhak menentukan sama ada anda hendak teruskan atau menamatkan program ini serta merta.
4. email pada 10koperasi@gmail.com jika berminat.

p/s objektif kami hanyalah seperti di bawah sahaja.

Kelebihan yang anda perolehi berikutnya.
1. Dapat menyelesaikan masalah anak ? anak sekolah.
2. Dapat menyelesaikan masalah perbelanjaan harian.
3. Dapat menyelesaikan masalah potongan pinjamanan terdahulu di dalam biro angkasa.
4. Dapat menyelesaikan masalah ctos / criss / blacklist sehingga RM 70,000.00
5. Menjadikan pendapat anda sediakala seperti tiada potongan biro angkasa.
6. Meningkatkan simpanan anda.
7. Menjadikan hidup anda selesa & ceria setiap bulan

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Wazir 5 - Thu 14/Feb/2013, 8:09pm
details bro
abdil.wazir@yahoo.com  
2. Fatryzakri - Thu 14/Feb/2013, 8:34pm
dah email tqvm for your support  
3. Halim 147 - Thu 14/Feb/2013, 8:46pm
tak faham saya.email saya romehalim@yahoo.com  
4. Oniey 2 - Thu 14/Feb/2013, 8:51pm
detail...

bizwoman@ymail.com  
5. Mizi2013 - Thu 14/Feb/2013, 9:01pm
details pls

mizi2013@ymail.com  
6. Fariz 24 - Thu 14/Feb/2013, 10:18pm
dsuriasb@gmail.com minta detail  
7. Zaharibj - Fri 15/Feb/2013, 12:29am
peluang niaga tanpa modal... jaminan tiada rugi.. datang ke http://jimatbiz.blogspot.com/  
8. Syah Arb - Fri 15/Feb/2013, 12:31am
PERLABURAN SMART PROJECT
Salam dan Selamat Sejahtera..
Kepada sesiapa yang ingin mencari peluang membuat PERLABURAN disinilah tempatnya..
Projek ini adalah yang pertama kali ditubuhkan di Malaysia dan telah melalui fasa penyelidikan (R&D) yang amat rapi selama 2 tahun. Ianya juga mempunyai aspek tambah nilai yang tinggi dari sudut konsep, jaminan dan faedah yang paling unik.
Kriteria :
? Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA
? Kontrak perlaburan 5 tahun sahaja
? Boleh guna modal sendiri atau melalui pinjaman
Faedah ? faedah lain :
? Keuntungan 15% tahunan
? Pembelian balik 150% saham (selepas 5 tahun)
? Ansuran bulanan/Pendapatan bulanan
Jaminan :
? Perjanjian Jual beli saham
? Pemilik saham akan didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)
? Dan lain-lain


Bagi Pelabur yang menggunakan Modal sendiri Boleh terus menghubungi saya untuk keterangan lebih lanjut atau datang ke pejabat setiap hari RABU dan SABTU di SUBANG
Bagi Pelabur yang ingin membuat pinjaman, kami sedia membantu anda dan Kepakaran kami adalah :

MENGURUSKAN pinjaman peribadi anda dengan Bank/Koperasi SECARA PERCUMA.
MENSTRUKTURKAN pinjaman yang telah lulus supaya anda tidak perlu membuat ansuran bulanan dengan gaji anda dalam tempoh 5 tahun sahaja.
Faedah yang akan anda peroleh :

- Bagi KAKITANGAN KERAJAAN, kami akan aturkan pinjaman anda ke Bank/koperasi yang boleh memberi pinjaman. Potongan sedia ada 60% juga boleh & layak memohon.

- Bagi KAKITANGAN SWASTA YANG CLEAR SAHAJA, kami boleh aturkan pinjaman anda daripada pelbagai bank yang sedia ada.

- Anda tidak perlu membayar ansuran bulanan anda dengan wang gaji anda sendiri. Jika gaji anda dipotong, anda boleh mendapatkan semula jumlah wang yang telah dipotong dengan TEKNIK RAHSIA PENSTRUKTURAN PINJAMAN PERIBADI yang akan kami uruskan untuk anda.
Contoh Pengiraan (ROI) - 100k / SAHAM :
1. Menggunakan modal sendiri

RM100K X 15% (5 TAHUN) = RM75K (KEUNTUNGAN TAHUNAN)
RM100K X 150% (BELIAN BALIK) = RM150K
RM1666 X 60bulan - RM100K (BAYARAN BULANAN)
= RM50K (KEUNTUNGAN SELEPAS TAMAT)
Jumlah untung keseluruhan = RM75K + RM150K= RM225K (BERSIH)

2. Menggunakan Pinjaman
RM100K X 30% (2 TAHUN PERTAMA) = RM30K (PENDAHULUAN)
RM100K X 15% (3 TAHUN) = RM45K (KEUNTUNGAN TAHUNAN)
RM100K X 150% (BELIAN BALIK) = RM150K
- RM60K (1K X 60 BULAN)
= RM90K (BERSIH)
Jumlah untung keseluruhan = RM30 + RM45K + 90K = RM165K

BERTINDAKLAH SEKARANG.

Dokumen yang diperlukan untuk urusan Pembiayaan bagi kakitangan kerajaan dan GLC( ada potongan angkasa)
1. Slip Gaji terkini
2. No. Telefon untuk dihubungi
Sekiranya hendak overlap, nyatakan maklumat berikut :
1. Pinjaman dengan Bank/Koperasi apa?
2. Bayaran ansuran bulanan?
3. Full Settlement/Outstanding Balance?

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi :-

SYAH 017-3937659
Syah_arb@yahoo.com

Anda boleh menambahkan pendapatan anda dengan 'sistem referral' @ menjadi ejen kami secara sepenuh masa @ separuh masa
Sila SMS nama/ kawasan/ pekerjaan anda untuk kami hubungi.  
9. Zaharibj - Fri 15/Feb/2013, 12:33am
dropship produk panas, baju slimming lelaki http://jimatbiz.blogspot.com/  
10. Risya 2 - Fri 15/Feb/2013, 2:50am
xpaham...detail email risya2101@gmail.com  
11. Shahbiz - Fri 15/Feb/2013, 7:19am
emailkan ke shahdotcapital@gmail.com  
12. Jemie79 - Fri 15/Feb/2013, 8:54am
comply shariah? fix return haram beb..  
13. Fatryzakri - Fri 15/Feb/2013, 9:27am
romehalim@yahoo.com,
bizwoman@ymail.com,
mizi2013@ymail.com,
risya2101@gmail.com,
shahdotcapital@gmail.com, saya dah email kan detail  
14. Fatryzakri - Fri 15/Feb/2013, 9:39am
jemie79 jadilah umat islam yang amat berkhemah. jangan menuduh peluang perniagaan orang lain berikan sebagai haram tanpa usul periksa.

Saya dapati komen awak asik kondem bisnes orang je.

saya sendiri tidak komen bisnes insuran awk, walaupun saya tahu ada pakej insuran yang lagi baik dari pakej awk.

Tak perlu tahu bagaimana saya tahu pasal bisnes awk, zaman dah moden, teknologi dan ilmu di hujung jari je.  
15. Nasriyyah - Fri 15/Feb/2013, 11:36am
emel saya

nasriyyah@yahoo.com

tq  
16. Pondo Rondo - Fri 15/Feb/2013, 12:04pm
Iklan yang ditawarkan..... nampak terlalu menarik dan mudah..... mungkin ada muslihatnya... untuk menghilangkan keraguan sesapa yang membacanya sila cik Fatryzakri menyatakan :

1) Nama penuh
2) No I/C
3) Nama Syarikat'
4) No Pendaftaran Syarikat
5) Alamat Syarikat
6) No Tel Tetap Syarikat
7) No Tel Tetap Rumah'
8) Alamat Tetap Rumah
9) No Perakauan daripada Kerajaan tentang skim yang Tuan sediakan.

Tanpa maklumat diatas.... adalah tidak adil untuk pelabur membuat sebarang pelaburan.

Saya dapati cik Fatryzakri, terlibat didalam urusan pelaburan... sekarang saya nak tanya..... sehingga kini sudah berapa banyak pelaburan yang telah berjaya dan pelabur menjadi kaya-raya atas hasil usaha dan nasihat daripada cik FFatryzakri. Saya bertanya kerana saya dapati dah terlampau banyak penipuan didalam Majalah.com ini.... jadi jika urusan perniagaan cik ada benar jujur dan membantu orang lain.... jawaplah soalan saya diatas.. Jika gagal menjawapnya.... bermakna iklan cik ini adalah iklan yang meragukan...  
17. Hasry - Fri 15/Feb/2013, 12:33pm
saya nak buat loan asb..tapi blacklist..sapa2 bleh tolong..call saya di 0173526658  
18. Fatryzakri - Fri 15/Feb/2013, 1:16pm
kepada pondo rondo

1.tqvm for your comment.

2. jawapannya senang je pergi la office kami lagi bagus for detail info.

3. kalau cerita pelaburan paling penting
1.Nama Syarikat'
2.No Pendaftaran Syarikat
3.Alamat Syarikat

yang awk minta sampai no ic, alamat rumah tu nampak sangat tak propersionalnya.

4. Nasihat saya pula berhati -hati la bila komen iklan org lain jangan la sampai menguris hati org lain.

5.penipuan tu berada di mana sahaja di dunia ini. terpulang kepada bijak pandai kita menilaikannya

6. saya tak berniat nak tipu sesiapa pun. saya punya konsep mudah lepas saya beri info kepada mereka yang berminat terpulang kepada mereka buat keputusan nak joint ke tak? tiada paksaan pun.

7. ini bukan skim cepat kaya. kalau nak kaya pergi la usaha sendiri. program ini hanya membantu mereka dalam nengurangkan beban potongan gaji sahaja. itu sahaja objektif nyer.  
19. Gdf89 - Sat 16/Feb/2013, 4:11pm
Salam..tlg email detail pd sy ghadafizamani@gmail.com  
20. Fatryzakri - Sat 16/Feb/2013, 7:28pm
Dah email sila check  
21. Aznir - Sun 17/Feb/2013, 12:30am
berminat az_nil79@yahoo.com  
22. Suhaimi 154 - Sun 17/Feb/2013, 3:35am
saya berminat, emailkan detail ke moenergyresources@gmail.com  
23. Fatryzakri - Sun 17/Feb/2013, 9:05am
Salam aznir & suhaimi saya dah emailkan  
24. Duan 10 - Sun 17/Feb/2013, 9:56am
Jom Invest Di Bursa Malaysia...pelburan menggunakan Acc1 persaraan anda...

1. Tidak perlu guna wang poket anda...
2. Di luluskan oleh Suruhanjaya secutiry
3.Company yg di iktiraf SC & BNM ..Apex Investment services
4. Return In sya Allah more than 30%/ anually
5.Oppurtinity PRU13 untuk buy saham2 Bluecip seperti....1.DIGI,PETGAS,PETDAG,PCHEM,KPJ-Healthcare,TDM dan banyak lagi..kenapa ambik risiko dgn pelaburan yg meragukan....jom laburkan pd tempat yg dah pasti asal usulnya....
keterangan lanjut call/sms,email....0103358185 / ridzuansv@gmail.com

Consultan/agent diperlukan..untuk seluruh Malaysia..keutamaan Sabah & Sarawak...

Pakej menarik disediakan..oversea trip fully sponser....comission 4 tier,
& banyak lagi....  
25. Fatryzakri - Sun 17/Feb/2013, 11:11am
Salam Duan Saya propose awk buat iklan sendiri @ iklankan dalam paper sbb awk kata :
1. Tidak perlu guna wang poket anda...
2. Di luluskan oleh Suruhanjaya secutiry
3.Company yg di iktiraf SC & BNM ..Apex Investment services
4. Return In sya Allah more than 30%/ anually
5.Oppurtinity PRU13 untuk buy saham2 Bluecip seperti....1.DIGI,PETGAS,PETDAG,PCHEM,KPJ-Healthcare,TDM dan banyak lagi..kenapa ambik risiko dgn pelaburan yg meragukan....jom laburkan pd tempat yg dah pasti asal usulnya...

TAKKAN LAH TIADA MODAL NAK IKLANKAN IKLAN AWAK SEHINGGA MENUMPANG & MENGANGGU IKLAN ORG LAIN.  
26. Hazlin 12 - Mon 18/Feb/2013, 1:51pm
ingin keterangan lanjut, lin_shah9@yahoo.com  
27. Fahmi 126 - Mon 18/Feb/2013, 9:11pm
detail pls ....amieibnuismail@ymail.com  
28. Nur Iqwan Syafiq - Wed 20/Feb/2013, 12:28am
salam en fatryzakri.....blh emailkan detail kpda email sy ikwan4783@gmail.com  
29. Fatryzakri - Wed 20/Feb/2013, 9:30am
salam, hazlin fahmi Nur iqwan. saya dah email. sila check  
30. Merbauan03 - Wed 20/Feb/2013, 10:33am
email pd saya merbauan03@yahoo.com  
31. Hussairil - Wed 20/Feb/2013, 11:37am
sila email: tonagssb@gmail.com  
32. Fatryzakri - Wed 20/Feb/2013, 11:51am
salam saya dah email. sila check  
33. Gdf89 - Wed 20/Feb/2013, 12:10pm
Salam..xde pon email..  
34. Fatryzakri - Wed 20/Feb/2013, 12:38pm
gdf89 = ghadafizamani@gmail.com saya dah email kali ke 2 sila check inbox @ spam anda  
35. Mzj 3 - Wed 20/Feb/2013, 8:44pm
email pada say fatryzakri.

riq_zarriq@yahoo.com  
36. Gdf89 - Thu 21/Feb/2013, 9:54am
Maaf tuan,ghadafizamani@ymail.com  
37. Nur Iqwan Syafiq - Thu 21/Feb/2013, 9:17pm
salam en fatryzakri.... blh emaikn kpda sy... no tel En n alamat syarikat untk sy hbungi......emailkn kpada ikwan4783@gmail.com  
38. Muhamad Ajib - Fri 22/Feb/2013, 1:19am
muhamadajib@gmail.com  
39. Mohd Shukran - Sun 24/Feb/2013, 12:42pm
email kan ke narkuhs@gmail.com  
40. Izaham 2 - Sun 24/Feb/2013, 7:54pm
ini semua POYOOOOOOO...hahahaha  
41. Faizal Ali - Tue 26/Feb/2013, 1:48am
kpda warga majalah sy ingin berkongsi satu peluang menjana pendapatan dan boleh mengubah kehidupan anda sekarang dgn usaha anda sendiri..
sebuah syarikat investment dari dubai telah mengembangkan perniagaannya di peringkat Asia pd 15/02/2013 sangat2 baru...
GLOBAL TRADE DINAR adalah sebuah syarikat pelaburan pada mata wang mata wang dinar...

seperti mana yg kita thu central bank iraq mengeluarkan fakta bahawa pd 2015 dinar iraq akan naik semula...

jadi lah org yg terawal di dalam GTD ini..
pekej serendah :

usd100 roi sehari 1.3%
usd250 roi sehari 1.4%
usd1000 roi sehari 1.6%
usd5000 roi sehari 1.8%
usd10,000 roi sehari 1.9%

kpda networker anda layak menerima 5% walaupun satu shja kaki besar sebelah aktif...plan memng amat2 unit...

untuk keterangan lanjut sila hbgi sy En.faizal 013-2787771 www.gtdinar.com terima kasih kerana sudi membaca...  
42. Reza 28 - Wed 27/Feb/2013, 9:55pm
salam.. Fatryzakri email detail ke redwira80@yahoo.com  
43. Fatryzakri - Thu 28/Feb/2013, 10:38pm
Salam, saya dah email sila check inbox @ spam anda yer  
44. Cik Jam 2 - Tue 5/Mar/2013, 12:18pm
Salam detail pls 014b2b9975@yahoo.com  
45. Ibn Malek - Thu 14/Mar/2013, 12:09pm
sama seperti tuan tanah..sekiranya betul nak detail..datang ke ofice yang kita cadangkan, dengar detail,jenis pelaburan,jadual & peratusan pulangan, fikir, solat istikharah dan buat keputusan..Saya juga ada pakej menguruskan pelaburan profesional, menggunakan peguam dan persetujuan atas penilaian selepas perbincangan..boleh berhubung untuk dptkan detai..sagantik@gmail.com  
46. Hasz - Sat 16/Mar/2013, 10:40am
email detail indai_biz@yahoo.com  
47. Xzxariff - Sat 16/Mar/2013, 10:32pm
emailkan detail xzx_ariffin@ymail.com  
48. Ninie 3 - Mon 18/Mar/2013, 8:44am
myra02saj@yahoo.com  
49. Wan 997 - Fri 29/Mar/2013, 1:00am
email detail nojersiak69@yahoo.com  
50. Che Shamsuri - Fri 29/Mar/2013, 7:49pm
email detail cheshamsuri@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..