Income Tepi. Untung 2 Kali Dalam Seminggu
Nor Syazrin Anis Bt Mohd Isa @ Wafii's Healthy Life - Fri 5/Apr/2019 9:44am
Ramai cakap bisness ni kene cari orang??

Siapa suruh cari orang??

Tulis jer kat dinding facebook anda hari2 tanpa miss, ibarat bukak kedai.

Kalau tak bukak kedai orang nampak tak kedai awak wujud??
Tak kan?? kenapa orang meniaga makann bukak kedai tepi jalan?? sebab dia nk bg org nampak dia meniaga bisness makann la!! Bila orang nampak gerai dia posible tak orang alan singgah gerai dia beli makann?? POSSIBLE la!!

Jadi facebook ni ibarat jalan raya hari- hari orang akan lalu lintas depan fb kita, klu kita bukak kedai, kalau org tu tak singgah hari ni esok lusa mesti dia singgah. Jadi bukak jer kedai anda hari2 jangan risau ada rezki ke tak, bisness anda tak basi!!!

Jadi sebenarnya siapa yang cari siapa ni!!!
Fikir2 kan lah...

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes
     
  1. Erin Girlz - Sat 6/Apr/2019, 10:00am
    nak tanye sis, boleh ke iklan dlm wall. kalou tak silap saya iklan niaga boleh di fb pages sahaja. kalou buat di wall nanti kena throttle down dgn fb.  
  2. Nor Syazrin Anis Bt Mohd Isa - Thu 18/Apr/2019, 11:33am
    xde masalah sis...di wall sendr la kita kena branding produk kita supaya customer akan follow rapat kita  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia