Income Tepi. Untung 2 Kali Dalam Seminggu
Nor Syazrin Anis Bt Mohd Isa @ Wafii's Healthy Life - Fri 5/Apr/2019 9:44am
Ramai cakap bisness ni kene cari orang??

Siapa suruh cari orang??

Tulis jer kat dinding facebook anda hari2 tanpa miss, ibarat bukak kedai.

Kalau tak bukak kedai orang nampak tak kedai awak wujud??
Tak kan?? kenapa orang meniaga makann bukak kedai tepi jalan?? sebab dia nk bg org nampak dia meniaga bisness makann la!! Bila orang nampak gerai dia posible tak orang alan singgah gerai dia beli makann?? POSSIBLE la!!

Jadi facebook ni ibarat jalan raya hari- hari orang akan lalu lintas depan fb kita, klu kita bukak kedai, kalau org tu tak singgah hari ni esok lusa mesti dia singgah. Jadi bukak jer kedai anda hari2 jangan risau ada rezki ke tak, bisness anda tak basi!!!

Jadi sebenarnya siapa yang cari siapa ni!!!
Fikir2 kan lah...

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Erin Girlz - Sat 6/Apr/2019, 10:00am
    nak tanye sis, boleh ke iklan dlm wall. kalou tak silap saya iklan niaga boleh di fb pages sahaja. kalou buat di wall nanti kena throttle down dgn fb.  
  2. Nor Syazrin Anis Bt Mohd Isa - Thu 18/Apr/2019, 11:33am
    xde masalah sis...di wall sendr la kita kena branding produk kita supaya customer akan follow rapat kita  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.