Iklankan Forex & Kripto di Majalahtrader
Azhar 37 @ Tuah Aisar Sdn Bhd - Wed 21/Apr/2021 1:33pm
Kepada IBs, Expert Advisor, Exchanger dan penganalisa kami menjemput anda untuk membuat posting perkongsian di majalahtrader.com

Laman ini adalah khusus untuk industri Financial Intrument trading & kripto untuk sebarang perkongsian, hebahan, pengiklanan yang berkaitan.

Posting-posting ini kemudian boleh di kongsi ke laman-laman lain seperti Facebook, Whatssap, Telegram dan berpotensi untuk menjadi Organic Search di Google mengikut key word yang di taip oleh pengguna

Jika anda sebagai trader, laman ini adalah tempat untuk kita mendapatkan info tentang analisa forex, produk atau promosi terbaru yang di kongsikan oleh IBs, Expert Advisor serta informasi jual beli neteller, skrill, bitcoin, perfect money astropay dan kripto
Laman ini juga akan memaparkan berita-berita ekonomi, artikel tentang forex dan kripto serta harga terkini matawang dunia

Jadi anda di jemput untuk mengunjungi laman trader di http://www.majalahtrader.com

Semoga perkongian yang di paparkan di majalahTrader bermnafaat untuk kita yang berada di dalam industri Financial Intrument trading & Cryptocurrency

http://www.majalahtrader.com

Niche: Forex Malaysia | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..