Hatyai Trip 3H2M
Mimie 206 - Tue 15/Jan/2019 12:20pm
TRIP HUJUNG MINGGU PALING LAKU KERASSS !

Buat korang yang baru berjinak-jinak nak travel, HATYAI merupakan destinasi yang WAJIB ada dalam list korang !

Terdapat banyak tarikan yang ada disini, jadi tak hairanlah kalau Hatyai menjadi tumpuan para pelancong kan ?

Ada juga yang kata Hatyai ni syurga makanan sebab banyak sangat makanan yang sedap-sedap. OMG ! Pada korang yang acah-acah tengah ON diet tu tolonglah lupakan diet korang sekejap. Memang rugi gilerrr kalau tak cuba makanan dekat sini.

Antara tempat yang menarik di Hatyai 👇

* ATV (500baht)
* Chang Puak Camp
* Floating Market Hatyai
* Shamila Beach, Songkhla
* Elephant Trekking (500baht)
* Tang Kuan Hill (40 Bath)

Paling best yang sis nak share dengan korang ialah Bahtera Kembara Holidays menyediakan pakej setiap hujung minggu ke Hatyai tau. Trip ni paling laku kerasss dan mendapat sambutan hangat. Kalau korang lambat booking memang sis boleh cakap selamat tinggal jela.

Booking hanya RM100 SAHAJA uollssss. Balance tu boleh bayar ansuran. So takde la terasa sangat kan ? Haaa. Hotel dekat sana memang best dan sangat selesa. Comfirm korang tak menyesal follow trip sis 😎

- ----------------------------
KENAPA KORANG WAJIB JOIN TRIP KAMI ?

1- Feedback yang sangat bagus dari semua pelanggan yang pernah ikut trip ni.

2. Badan tidak penat kerana tak perlu memandu beratus kilometer untuk ke destinasi.

3. Jimat kos minyak, tol dan risiko di jalan raya. Tak perlu anda memandu kereta sendiri

4. Aturcara sangat tersusun kerana pengalaman menguruskan selama 4 tahun dan setiap minggu.

5. Senang untuk dapatkan makanan halal bila di luar negara kerana crew sangat2 mahir ditempat lawatan.

6. Tidak perlu ambil cuti yang panjang untuk melancong, kerana trip ini hanya bergerak pada waktu hujung minggu sahaja.

7. Boleh bawa anak2, rakan, company trip kerana kos yang sangat2 murah.

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai detail pakej ni ?

Komen dibawah “ saya nak “
Komen dibawah “ saya nak “
Komen dibawah “ saya nak “

KAMI JUGA SANGAT MENGALU-ALUKAN SEKIRANYA KORANG BERMINAT NAK BUAT 👇

✔ Company Trip
✔ Family Trip
✔ Bestfriend Trip

Cukup 40pax kita kasi ONZ !!!
Psssttttt... Sis ada special reward untuk penganjur tau 😍

📲
www.wasap.my/601123557224
www.wasap.my/601123557224
www.wasap.my/601123557224

'' YOUR FIRST CHOICE TRAVEL PARTNER ''

P/S : Sila klik setiap gambar dan Jangan lupa #LIKE, #SHARE dan #TAG kenkawan atau pasangan korang ye 😉

#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejawesome #pakejtravel #jommelancong #cuticuti

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia