Hartanah untuk Dijual di Jalan Tuanku Abdul Rahman (KL)
Faizal 1015 - Wed 9/Nov/2022 7:04am
Kami mempelawa badan-badan korporat atau individu-individu yang berminat dengan hartanah yang terletak di Jalan Masjid India off Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur yang sedang ingin dijual oleh pemiliknya. Harga hartanah yang ingin dijual tersebut adalah sebanyak RM 13 juta mengikut nilai pasaran.

Lokasi tersebut merupakan pusat aktiviti perdagangan yang popular di Kuala Lumpur dengan nilai pasaran yang tinggi pada masa hadapan kerana aksses kemudahan yang pelbagai seperti berdekatan dengan pengangkutan awam, pusat parkir kenderaan yang mudah dan berhampiran dengan bangunan pejabat iaitu prospek pembeli.

Bangunan tersebut adalah bangunan tiga tingkat dan terletak di atas petak lot 21 syeksen 33 Bandar Kuala Lumpur berkelusaan lot tanah seluas 156.815 meter persegi adalah sesuai untuk menjalankan aktiviti-aktiviti perniagaan sewa, tekstil, pusat pemborong dan lain-lain yang boleh disesuaikan.

Bagi sesiapa yang berminat bolehlah menghubugi saya di talian:
019-2982039
(Faidzal)

Atau email:
faidzal.letter@gmail.com
(Wakil langsung pihak pemilik bagi sesi temujanji dan rundingan)

Niche: Rumah Untuk Dijual | Kedai Sewa | Agen Hartanah
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..