Fulltime Peniaga Jual Laptop & Notebook di Perlukan.
Gigahertz @ Gigahertz Computer Sales And Services - Thu 7/Feb/2019 1:06pm
Assalamualaikum Dan salam sejahtera.

Saya dalam Proses nak buat satu WebPage yang ber-directori.

Webpage ni berkait dengan Jual laptop sahaja. Webpage ni saya akan tanam di Google Webpage adalah berdasarkan Lokasi dan Negeri anda berada. semua Negeri boleh join.

Bende ni saya Open pada FullTime Seller yang jual laptop SAHAJA. Private Seller tak boleh. Cth private seller ni dia jual rumah. dia jual tanah. dia jual kereta tetiba eh ada laptop. yang ni tak boleh. tapi kalau seller jual smartphone atau gadget ada laptop untuk di jual
yang ni boleh.

1) Mesti ada kedai online seperti ProNiaga Mudah atau Carousale atau FanPage FB atau Acc Lelong.my dengan minima 10 laptop. untuk di jual. 10 laptop ni hendaklah berlainan jenis atau berlainan model Saya Akan pick salah satu daripada model yang anda iklankan dan saya akan letak dalam webpage. Ok ini adalah contoh ProNiaga acc : https://www.mudah.my/tyfon-tech-kepong

2) Paling penting nyatakan Lokasi anda COD / MeetUp di mana dan no tel ada whatsap. Lokasi bangunan juga boleh di gunakan. Contoh anda di cheras. lokasi cod atau meet-up adalah di ViVa Home. pun boleh. Atau anda nak meet di KFC atau McD pun boleh. Lokasi Stesen Minyak boleh digunakan.

3) Saya akan gunakan gambar / detail yang ada di FanPage atau Caoursale

3) No Telefone anda tidak akan di dedahkan. Saya akan tanam no telephone anda sekali dengan button badge hanya negeri dan area anda berada akan di dedahkan.

4) Konsep Tanam ni macam ni katalah anda seller fulltime kat kepong. anda jual laptop Acer harga mampu milik RM 500. Walaupun barang yang anda jual kat caoursale atau mudah atau lelong ni sudah SOLD (TERJUAL) tapi di webpage saya bende ni akan KEKAL. (mengikut negeri dan area anda) Jadi kalau ada visitor atau pelanggan enquiry utk beli laptop anda boleh promote laptop anda yang lain.

5) Offer ni Valid pada yang jual good condition + laptop harga bajet.+ REfurbhished + FullTime Seller Jual laptop.+ Used laptop + laptop Gaming + Macbook Saya Prefer pada seller yang jual laptop harga bajet RM 1500 ke bawah.

6) Part yang best. bende ni ada autoSuggest. kalau ada visitor yang ter-Whatsap atau Ter-Enquiry pada saya tengah mencari laptop harga bajet. First thing saya akan tanya lokasi visitor ni berada. Contoh dia berada di Selangor - Shah alam. Jadi sesiapa yang berada di Shah alam. akan saya pilih dan di suggest pada visitor so bab harga dan stok barang pandai pandai lah anda sebagai seller bincang dengan visitor ya.

7) Faktor kejayaan adalah berdasarkan stok barang anda. Lokasi anda. dan harga jualann anda. untuk pengetahuan Deal yang datang dari Google Search atau engine Gooogle lebih berkualiti berbanding iklan anda di FB ads / Group FB./ Forum. /.

8) Apa yang saya buat adalah NON-PROFIT. Tak perlu Deposit. Tak Perlu IC. Tiada Yuran. Saya tidak ambil untung anda.

9) Kalau berminat nak join Whatsap saya 016-3149620. Jangan SMS atau Call.

kalau malas nak save no
copy paste link ni
http://www.wasap.my/60163149620
http://www.wasap.my/60163149620
http://www.wasap.my/60163149620

Niche: Bisnes Komputer | Ingin Berniaga
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Gigahertz - Mon 8/Apr/2019, 1:54pm
    Topic Closed  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.