Free Member Perkenalkan Free Member Juga Dibayar? Bisnes Apa Ni, Mcm Best Je? Nak Join Macam Mana Ye?
Promoter Lapan8 Com - Sat 21/Sep/2013 2:59pm [Last Comment]
YA , memang benar , tiada company lain yang menawarkan tawaran sebegini walaupun ia skim cepat kaya yang selalunya menjanjikan bulan dan bintang pada anda , yg akhirnya akan hilang kesemua duit anda
Bisnes yang bakal mengegarkan malaysia pada 28 september 2013 ni. Satu2nya program dimana ahli free bawa ahli free juga dibayar company , apatah lagi free member bawa ahli berbayar
Kalau free member dibayar oleh company kerana promokan company dan bisnes ini , bayangkan apa pula keuntungan ahli berbayar dalam company dan bisnes ini ?
Company pun tak jual produk fizikal macam MLM , org yang join kena cari orang untuk networking dan maintain produk tiap2 bulan pulak, so mmg jauh lebih senang dari MLM kan
Bygkan MLM pun berjuta org mesia ni join walaupun susah mcm tu , mngkin masa tu org2 mesia takde pilihan kot
Bisnes baru yg akan dilancarkan ini lebih kepada penyediaan servis pd market demand yang lbh kepada online business oriented, sesuai utk semua golongan dan umur yg percaya kepada kejayaan akan menjelma dengan sedikit usaha, insya allah
Bisnes ini memang tidak sesuai langsung pd golongan yg prcaya pd pendapatan pasif dan duduk diam dapat duit yg akhirnya menyertai skim cepat kaya dan menyesal di kemudian hari
Jadi sebahagian dari revolusi ini , jadi sebahagian dari trend setter yg akan corakkan bisnes kita sendiri..platform telah disediakan, tunggu masa untuk anda melangkah naik sahaja
Kalau jd trend follower mmg ramai skrg akan join skim cepat kaya yang mcm sedekah duit anda pada tuan punya syarikat skim cepat kaya dan tunggu terlungkup je...
Yg perlu anda lakukan hanya promokan servis company dan apa keuntungan/kelebihan yang diperolehi bila menyertai company ini , ITU SAHAJA , semua orang mampu lakukannya , betul tak ?
Projek ini more to affiliate dan promoter je, tapi income memang sangat lumayan bagi yang percaya bila kerja dilakukan , hasilnya akan menakjubkan
Tinggalkan email anda disini untuk dihubungi wakil pihak company

Niche: Affiliate Ebook
     
  1. Amway Kajang - Sat 21/Sep/2013, 3:05pm
    Amway.mybiz@gmail.com  
  2. Special - Sat 21/Sep/2013, 3:30pm
    detail ke fabregas_yu@yahoo.com  
  3. Manlanggaq - Sat 21/Sep/2013, 4:12pm
    email me pls manrixeo25@yahoo.com  
  4. Iammalaysian1957 - Sat 21/Sep/2013, 4:40pm
    iammalaysian1957@gmail.com  
  5. Mizaqi - Sat 21/Sep/2013, 5:28pm
    info ke mizaqi@gmail.com  
  6. Hairul Anuar 5 - Sat 21/Sep/2013, 5:45pm
    email saya: spendermanz@gmail.com  
  7. Kazuolee - Sat 21/Sep/2013, 6:07pm
    email kazuolee83@gmail.com  
  8. O neil Samara - Sat 21/Sep/2013, 6:25pm
    kepada kengkawan,join cashunite,pendaftaran adalah percuma akan di launch kan pada 14 oktober.sistemnya senang saja.bina network anda,promote link anda di facebook,youtube,google twiter dan banyak lagi.anda akan dapat ganjaran.cashunite.com/Scripts/ConnectCashUnite.js' type='text/javascript' >  
  9. Zielan - Sat 21/Sep/2013, 6:26pm
    Zielan_74@yahoo.com  
  10. Kaz 23 - Sat 21/Sep/2013, 7:29pm
    yenjepun@gmail.com  
  11. Promoter Lapan8 Com - Sat 21/Sep/2013, 7:38pm
    Semua saya dah email  
  12. Fxsteady - Sat 21/Sep/2013, 7:45pm
    boleh email saya yusrimuda@gmail.com  
  13. Bahry - Sat 21/Sep/2013, 10:06pm
    duiemy@yahoo.com.my  
  14. Along 114 - Sat 21/Sep/2013, 10:09pm
    M.izlahudin14320@gmail.com brminat  
  15. Hamdan 22 - Sat 21/Sep/2013, 10:36pm
    mukmin_tr@yahoo.com  
  16. O neil Samara - Sat 21/Sep/2013, 10:42pm
    ini dia http://
    Fun4Days.com/sms/sms.php?share=29240  
  17. Prepaid Internet - Sat 21/Sep/2013, 10:45pm
    wassapku2011@gmail.com  
  18. Hani 119 - Sat 21/Sep/2013, 11:28pm
    email maktehzrain@gmail.com  
  19. Mohd 448 - Sat 21/Sep/2013, 11:36pm
    dice.melaka@gmail.com  
  20. Monetizemail - Sat 21/Sep/2013, 11:58pm
    monetizemail@yahoo.com  
  21. Airist Management Resources - Sat 21/Sep/2013, 11:58pm
    salam..

    email ke airistmr@gmail.com

    tq  
  22. Hhbisnes - Sun 22/Sep/2013, 12:06am
    Plz email to hudahomebiz@yahoo.com.my  
  23. Jay 58 - Sun 22/Sep/2013, 12:18am
    emelkan..jklauss1@yahoo.com  
  24. Armadaqaseh - Sun 22/Sep/2013, 12:32am
    Email sy faridzahpazil@ymail.com  
  25. Terataipurple - Sun 22/Sep/2013, 12:43am
    detail diesue91@gmail.com  
  26. Azuwan86 - Sun 22/Sep/2013, 12:55am
    detail azuwansamsuri@yahoo.com  
  27. Hairul 12 - Sun 22/Sep/2013, 1:14am
    email please
    blackblack_sweet@ymail.com  
  28. dia - Sun 22/Sep/2013, 1:39am
    r_mullent@yahoo.com
    blh email sy  
  29. Hanif 97 - Sun 22/Sep/2013, 4:24am
    hanif.peservices@yahoo.com  
  30. Promoter Lapan8 Com - Sun 22/Sep/2013, 5:36am
    TQ saya dah email pd semua  
  31. Manyakmulah - Sun 22/Sep/2013, 7:25am
    wahabshaarani@rocketmail.com  
  32. Million - Sun 22/Sep/2013, 7:56am
    email saya wan_store@yahoo.com  
  33. Pkay - Sun 22/Sep/2013, 9:28am
    dutapesara@gmail.com  
  34. Promoter Lapan8 Com - Sun 22/Sep/2013, 9:49am
    Okey..semua pun saya dah email , tq kerana berminat nak tau  
  35. Rohaizey - Sun 22/Sep/2013, 11:09am
    Detail ke deroyhaizey@yahoo.com  
  36. Hasnan5 2 - Sun 22/Sep/2013, 12:05pm
    hasnan05@yahoo.com  
  37. Rafidah 50 - Sun 22/Sep/2013, 1:17pm
    emailkan saya rusilarusdi@yahoo.com  
  38. Adrian - Sun 22/Sep/2013, 1:34pm
    adsoon88@gmail.com  
  39. Noorsiah Binti Yusoff - Sun 22/Sep/2013, 2:14pm
    email nurrich69@gmail.com  
  40. Mal 15 - Sun 22/Sep/2013, 2:25pm
    malbiz2u@gmail.com  
  41. Smart2rich - Sun 22/Sep/2013, 2:29pm
    Email sy detail lanjut..
    smart2rich@outlook.com

    Tq.plz respon as soon as posible..  
  42. Dotbiz - Sun 22/Sep/2013, 3:13pm
    info@dotbiz.tk  
  43. Mdanish 2 - Sun 22/Sep/2013, 3:17pm
    Sudahkah anda menyertai nmgnetwork? Jika belum, segeralah daftar hari ini. Modalnya cuma RM40 sahaja. Tanpa menajapun akan menerima pendapatan.Ianya adalah telus dan terbukti.

    Anda akan terima bonus sebanyak RM146. Bayaran modal adalah cuma SEKALI. Tetapi bonus itu akan anda terima BERULANG-KALI.


    BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA di NMG NETWORK????

    MODAL RM40 ------> RM146 (BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)
    MODAL RM80 ------> RM292 (BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)
    MODAL RM120 -----> RM438(BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)

    PENDAPATAN BONUS POOL BERULANG KERANA ADA AUTO RE-CYCLE. SELAGI COMPANY UNTUNG SELAGI ITU AHLI DAPAT PERKONGSIAN.


    SEMUA BONUS DIBAYAR SECARA REAL TIME TERUS KE AKAUN EWALLET ANDA! JANGAN RISAU!! PELAN BISNES NMGNETWORK BUKAN MLM, BUKAN PELABURAN DAN BUKAN SKIM CEPAT KAYA. PELAN BISNES NMGNETWORK ADALAH PELAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN SYARIKAT SESAMA AHLI.

    SEGERALAH MENDAFTAR HARI INI, KEHIDUPAN ANDA DAN KELUARGA ANDA PASTI BERUBAH DENGAN NMGNETWORK. DAFTAR DI SINI ----->

    http://goo.gl/J3Qhe

    Saya hanya ingin berkongsi benda yg terbaik utk kawan2 semua.

    SELAMAT BERJAYA., Terima kasih  
  44. Mastura 10 - Sun 22/Sep/2013, 4:07pm
    mastura.mhdshah@gmail.com  
  45. Aiman 216 - Sun 22/Sep/2013, 7:31pm
    putra_aiman1@yahoo.com  
  46. Promoter Lapan8 Com - Sun 22/Sep/2013, 8:44pm
    yg bagi email disini semua saya dah emailkan info  
  47. Adi7788 - Sun 22/Sep/2013, 10:25pm
    email sy detail
    declozzupudeent@gmail.com  
  48. Azahar 10 - Sun 22/Sep/2013, 10:36pm
    email azrmohd1@gmail.com  
  49. Promoter Lapan8 Com - Sun 22/Sep/2013, 10:44pm
    email semuanya sudah dihantar  
  50. Subky - Sun 22/Sep/2013, 11:34pm
    Emailkan ke subky66@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.