Formula Close 100 Prospek Dalam Tempoh 3 Bulan
Jalal 15 - Fri 4/Jan/2019 11:40am
Assalammualaikum..

Penatkan buat bisnes tapi tak dapat close prospek yg byk dalam sebulan atau 3 bulan.. Dah close plak tak dapat maintain customer yang sama..

Apa silap nyer ye?

1. Barang jual bukan keperluan
- jual baju, tudung, kasut, jam macam mana nak dapat buat sales maintain setiap bulan kan. Customer beli pun tunggu nak repeat hingga brg koyak atau rosak

2. Barang jual harga mahal
- kalau harga rm10 ke bawah ramai kan berebut nak beli.. Kalau barang yg FREE lagi la berebut2..

3. Barang jual nak ikut trend semasa
- ini lagi la susah buat sale.. Asyik nak tukar2 produk je tiap2 musim.. Kalau nak senaraikan banyak lagi la..

Saya ada formula ni semua.. Terbukti saya start dari bulan Nov 2018 hingga Dec 2018.. saya dah close 87prospek.. tahun 2019 saya target 1000 prospek.. Wow pasif income bulanan sbb barang keperluan.. Custmer beli tiap2 bulan..

Kalau ada yg nak tahu Formula ni boleh pm saya 0193470092

Niche: Web Media Sosial | Iklan Terbuka
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)