Foodtruck untuk Dijual
Aan 13 - Thu 2/Nov/2017 8:50am
Foodtruck to letgo
Reason: Dah tak meniaga part time, sbb owner bisnes dpt kerja luar dr KL
Year: 1989
Nissan Cabstar

Lori masih boleh jalan mcm biasa :)
- Kita bagi semua yg ada dekat dalam lori termasuk generator (bernilai RM600) baru beli tahun ni
- Stainless steel (ada dua - meja cooking dan meja hot food)
- Sinki and water tank/waste tank ada
- Enjin steady
- Lantai steel dah siap, pattern bunga
- Lampu, wiring sume ada, cucuk je genset
- Gear tangan taw, boleh datang tengok

Cons
- Lori kalau parking saje kita suggest buka battery, sebab lori ni battery drain kalau tak bukak, nak jalan je awak pasang bateri then vroomm jalan mcm biasa
- Tinggi crew kami semua bawah 167cm, lebih drpd ni kena tunduk sikit, sbb buat ngam2 ketinggian owner. (Dia plg tinggi) Maaf ya orang tinggi lol
- Yess lori lama lah sikit, tahun 1989. Tapi why not utk starter kan? Janji product kita laku keras kan.. tapi mmg boleh jalan no problemo. We all akan servis tip top sebelum bagi kunci kat awak. Cuma bab bateri drain tu je kita tak boleh elak.

Jika berminat:
Sila whatsapp
0172786673 (Raihan) / 01126240899 (Amir)

Price OTR : RM22k (cash only) NEGOTIABLE
Sesuai sgt utk yg baru berjinak nak bisnes foodtruck.
Nak tengok gambar boleh whatsapp

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Lori | Bisnes Foodtruck
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.