Ejen/Distributor/Owner Kedai Makanan Diperlukan untuk Mi Halal
Louisshaoming @ A Rock Resort - Tue 23/Feb/2021 2:51pm
https://louisshaoming89.wixsite.com/arockresortlangkawi/aboutnoodlesbusiness

Hi, saya Louis dari kilang Mi saya sendiri. Kilang I ada sijil halal. Kilang dekat Cheras. Jenis mi yang I buat ialah mi telur/mi tepung/mi tarik. Mi yang I buat dijual oleh customer saya seperti mee kolok, pan mee, Mi goreng, Mi rebus, Mi celup dan lain lain.

Setiap hari production saya dari 1000kg sehingga 1500kg supply dekat orang yang berniaga Setiap hari. Mi I ada jenis yang basah dan juga kering.

Sebenarnya mi ini diperbuat dari gandum dan telur, jadi boleh masak ikut resipe anda tak kisah sama ada buat sup, goreng, kuah dan lain lain. Ianya membawa rasa resepi (mi ini serap resepi) dan jugak mi ini apabila dimakan rasa texture mi tu sendiri.

Kalau minat I boleh hantar sample untuk anda. Sample tak payah duit. Kasi FREE untuk anda. Ramai customers melayu Dan Cina dari dia kecil sampailah sekarang jadi besar. Dari rumah buat sendiri dah ada kedai sendiri, dari gerai pindah kedai, dari satu kedai sekarang enam kedai pon ada.

Business mereka berkembang maju disebabkan kualiti mi saya. I berharap dengan kualiti mi yang pakai ramuan gred A boleh membantu perniagaan anda berkembang maju.

Boleh Roger I bila bila masa dekat 010 2858826

Maceh banyak banyak. Semoga murah rezeki anda semua ye..

Kenapa Mee Telur/Mee tepung/Mee Tarik saya?
1. Mee yang boleh menyerap sebarang resipi
2. Rasa mee yang semula jadi
3. Tiada bahan pengawet dan bahan pewarna
4. Jangka hayat yang lebih lama (boleh simpan lebih lama)
5. Harga berpatutan dan senang dimasak
6. Diperbuat daripada ramuan yang berkualiti tinggi (Gred A)

Niche: Pembekal Mee Dan Bihun | Ingin Berniaga | Pembekal Barang Runcit
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!