Ebook Melancong Paling Murah dan Jimat
Tina009 @ freelance job - Tue 24/Dec/2013 6:39am
Siapa nak melancong dengan kos sgt MURAH????

?Sejak dari tahun 2002, bila berjalan luar Malaysia, sy sudah tidak gunakan travel agent. Sbb masa tu dh belajar booking tiket kapal terbang sndri dan rase nak belajar mengembara tanpa agensi pelancongan. Rasa lebih bebas sbb sy nak ambil gambar puas-puas?.

Ada keinginan,duit x banyak tapi nak melancong,nak pegi tempat yang grand2 plak tu,dah lama pendamkan keinginan pegi melancong ni tp sampai sekarang x kesampaian,x tau tempat mane?kos berapa?harga tiket?mcm mana nk book?
Ahhh!!!!pening pikir semua tu kan?

Sebenarnya ada cara dan teknik sebenar orang pegi melancong dengan kos yang sgt minimum.Sini saya kongsikan,bukan boleh melancong je tp boleh buat duit lagi dengan tengok produk ape yang ada kt negara lain utk kita jual di sini. Sambil melancong pun dapat BUAT DUIT!!!!
Kelebihan:
? Kos pelancongan budget & tempat menarik
? Detail setiap nama tempat dan kos setiap perjalanan
? Cara tempahan tiket,masa tempahan serta kos
? Tukaran wang,budget perbelanjaan harian
? Tempat tinggal,makanan halal dan lain2 yang tidak dapat disebutkan,BACALAH SENDIRI!!!!

Nak tau ape yang saya ada???inilah dia EBOOK log pengembaraan saya ke beberapa tempat sekitar South Island New Zealand dan 5 Hari ke Perth beserta gambar2 dan perincian yang menarik.

Nanti dulu!!!!!Bukan itu je,jika anda pembeli 50 terawal saya akan sertakan ?FREE EBOOK 30 TIP2 ASAS PENGEMBARAAN? yang akan menjadi panduan awal sebelum anda melancong.
? Ebook South Island New Zealand-90 m/s pdf-RM25
? Ebook 5 Hari ke Perth-80 m/s pdf-RM20
Beli 2 skali Ebook dapat ?FREE EBOOK 30 TIP2 ASAS PENGEMBARAAN? dan diskaun harga kepada RM40 shj?Jimat RM5?Cepat!!!pembayaran melalui Cimb@Maybank???
AMACAM OK TAK???lepas ni boleh la merancang tempat perlancongan anda dan nanti update gambar anda di FB semasa melancong yer....
Jika berminat boleh msg 'saya nak ke PERTH/NZ' ke no 0177778234@email tina.00934@yahoo.com@tinggalkan email anda utk sy jejak nanti
Terima kasih...

Niche: Bisnes Ebook | Bisnes Pelancongan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.