E-Book - Hutang & Masa
Syahieda82 - Tue 25/Aug/2020 8:43am
Utang & Masa tidak dapat dipisahkan. Semakin dekat masa untuk membayar hutang semakin kuat tekanan dirasai.

Lebih memeritkan apabila bank call berkali kali untuk minta bayaran setelah due date. lebih parah bank hantar pulak DEBT COLLECTOR untuk push kita utk bayar.

Debt Collector ini pulak asik menggangu ketenteraman kita cari sampai rumah & pejabat. Lebih teruk mereka buat onar ditempat kerja kita. Habis malu kita dibuatnya.

Hidup kita bertambah stress, kehidupan terganggu. Ditambah pula pasangan yang tidak memahami dan tidak memberikan sokongan.

Nak cari kerja bukan mudah. lebih lebih lagi banyak sektor ekonomi terjejas akibat Covid 19. Nak dapatkan kerja kerajaan berbulan bulan nak tunggu jawapan. Itu kalau dapat. Kalau tak dapat?

Nak mintak bantuan zakat pulak macam macam syarat diberikan. Dah tu kena pulak tunggu 2 minggu baru dapat bantuan. Itu pun tak dapat seperti yang kita mohon.

Masa semakin berjalan. Kiri kanan orang ganggu minta bayaran.

Ini situasi yang terjadi pada ramai orang. Juga terjadi pada diri saya. Alhamdulillah berkat usaha dan tidak putus asa berdoa saya ditemukan 1 jalan untuk buat duit pantas sepantas 5 minit.

Saya fokus pada benda ini sebab saya nak cepat cepat jelaskan semua bayaran. Alhamdulillah dalam masa 2 bulan semuanya telah dibayar.

Nak tahu macamana saya buat? Saya SHARE pengalaman dan teknikal yang saya buat di dalam Ebook Cara Bagaimana Saya Langsaikan Hutang RM25k Dalam 2 Bulan Masa PKP ini.

Terima kasih kerana berminat dengan Ebook Cara Saya Langsaikan Hutang RM25k Dalam 2 Bulan Masa PKP.

Ebook ini mempunyai 35 muka surat dan mengandungi teknik teknik yang praktikal seperti dibawah :

✅ Teknik pemilihan sumber pendapatan pantas sepantas 5 minit. Tanpa modal, tanpa berjumpa orang. Boleh buat dimana mana.

✅ Buat duit dari bahan terbuang yang berikan pulangan tinggi jika diusahakan.

✅ Teknik menjana pendapatan pasif hanya dengan menyimpan resit.

✅ Senarai perbelanjaan bulanan dan pengukur tahap kesihatan kewangan kita.

✅ Kenapa perlu langsaikan semua hutang kecuali hutang rumah sebelum usia 40 tahun.

✅ Teknik tambah RM200 utk jimatkan duit dari bayar faedah lebih kepada bank.

Dan link telegram 1001 Cara Langsaikan Hutang Segera. https://t.me/CaraLangsaiHutangSegera

PROMOSI MERDEKA HANYA RM25.00
PROMOSI MERDEKA HANYA RM25.00
PROMOSI MERDEKA HANYA RM25.00

BANK IN/TRANSFER KE AKAUN
RAYYAN RICH RESOURCES
MAYBANK
564342613794

Berikan resit, nama & email dan pihak kami akan emailkan link Ebook kepada tuan/puan.

JIMAT RM15k & JIMAT 3 Tahun bayar pinjaman bank.

Saya bagi jalan bagaimana existing client saya seorang cikgu dapat jimat 3 tahun dari bayar faedah kepada bank sebanyak RM15k melalui teknik yang saya SHARE dalam Ebook ini.

Saya juga terangkan kepadanya 3 tahun akan datang berdasarkan kiraan & perancangan hidupnya untuk menambah anak pada masa akan datang yang kewanganya lebih teruk jika dia terus membayar pinjaman peribadi cara biasa.

Daripada bayar faedah RM15k kepada bank yang sedia kaya lebih baik RM15k itu tadi dia gunakan utk membeli keperluan & membesarkan anaknya pada masa depan.

RM15k bukan sikit.. Nak tahu caranya?

Hutang membolehkan kita mengecapi hidup lebih sempurna. Contoh berhutang untuk membeli kereta dan rumah. Namun hutang juga boleh membuatkan kehidupan kita menderita apabila tidak diurus dengan baik.

HUTANG & MASA sangat berkait rapat. Ada hutang yang perlu dibayar secepat mungkin dan ada yang boleh dibayar lambat. Terdapar 2 jenis hutang iaitu Hutang yang tiada budi bicara & hutang yang ada budi bicara.

Dalam E-book ini diterangkan secara PRAKTIKAL bagaimana cara mudah untuk MENCIPTA WANG YANG PANTAS SEPANTAS 5 MINIT.

“Ramai orang tidak dapat membayar hutang bukanlah disebabkan mereka tidak mahu membayar hutang.. tetapi disebabkan tiada kewangan”.

“Tiada pekerjaan bukanlah punca utama tiada pendapatan, TETAPI kurangnya ILMU tentang CARA NAK BUAT DUIT dari apa yang ada disekeliking kita”

“UPGRAGE ILMU” cara buat duit dari sekeliling kita melalui pembacaan langsung dan tidak langsung, pembelajaran dari pengalaman orang, nescaya kita akan jumpa 1001 jalan untuk menjana pendapatan walaupun dari rumah”

Kata kuncinya “ semakin tinggi ILMU tentang cara buat duit, semakin banyak pendapatan kita boleh cipta”~ Mohd Luqman.

Moratorium akan tamat pada Oktober 2020. Berbaki 1 bulan lebih lagi untuk kita buat persediaan untuk berhadapan krisis kewangan yang sangat mencabar ini.

Masih ramai yang belum memperolehi pekerjaan, masih banyak perniagaan yang baru nak kembali pulih dari krisis ekonomi ini. Hutang pula semakin dekat & bertimbun.. adakah kita telah jumpa JALAN PENYELESAINYA???

Dengan rasa ingin membantu mereka diluar sana yang sedang struggle untuk meneruskan kehidupan, saya kongsikan ILMU PRAKTIKAL yang saya buat untuk mencari DUIT PANTAS & seterusnya melangsaikan semua hutang perniagaan sy dengan cepat.

Paling best sy akan GUIDE mcmana nak buat RM4000 dalam masa setengah hari berdasarkan pengalaman saya sendiri. Dan.. paling best benda ini semua orang dah ada, dan boleh buat segera.

Saya persembahkan kepada anda semua “E~BOOK CARA SAYA MELANGSAIKAN HUTANG RM25k DALAM MASA 2 BULAN MASA PKP”

InshaAllah E~book ini akan membantu membuka minda anda untuk selesaikan hutang hutang anda dalam MASA YANG ANDA SENDIRI TETAPKAN.

Harga RM35.00 untuk 500 orang pertama. 501 harga akan dinaikkan kepada RM49.00. 500 orang pertama ini juga berpeluang memenangi EMAS 1 gram pada 31/8/2020 nanti.

Berminat untuk dapatkan e~book ini?
Wasap ke no 0172895781
https://wa.me/60172895781

Niche: Bisnes Ebook | Diskusi Bisnes
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..