Dropship Agent Diperlukan! Pendapatan Lumayan! Handbag Combo Terkini! Ready Stock! Group Harga Kilang
Dropship Handbag - Tue 17/Jul/2018 3:17pm [Last Comment]
Syarikat kami menawarkan peluang dropship kpd siapa-siapa yg berminat berniaga~
Harga direct dari kilang
semua ready stock
Termurah dalam pasaran
sentiasa update dengan stok terbaru

Tempat terhad shj
Jika berminat join group kami sila telegram kami di
011-10645686

Email
info@handbagwholesale.my

Contoh beg boleh dilihat di
http://www.handbagwholesale.my

Peluang dropship akan ditutup sebaik shj tempat penuh

Niche: Program Dropship
 
1. Azrul 28 - Tue 20/Oct/2015, 3:50pm
TEKNIK TERMURAH & BERKESAN SEDUT TRAFIK DI FB SECARA PERCUMA

>> http://bit.ly/fbfreetrafic

>> http://bit.ly/fbfreetrafic  
2. Kasturibukit - Wed 21/Oct/2015, 12:59am
0126449380 info  
3. Norlina 17 - Thu 29/Oct/2015, 5:04pm
saya berminat , 0179806498 na  
4. Kayzasoze - Fri 30/Oct/2015, 4:47am
Email detail utk jadi dropship ke eaglemotorsports@ymail.com  
5. Blow Hard - Thu 5/Nov/2015, 7:42pm
saya berminat...011-11774377
blowhard88@gmail.com  
6. Miss Azah89 - Sat 7/Nov/2015, 12:00am
Cari side income??
Hanya dgn dropship barang kosmetik
-untung anda tentukn sendiri
-tak perlu simpan stok
-tak perlu keluar modal
-tak perlu pos barang

anda hanya perlu promosi product je.. daripada online kosong kannn... Tapi nak yang SABAR.. X FUSSY.. JUJUR.. YG BETUL2 BERMINAT
#Pm no fon nanti saya add dalam group whatsapp..
#Nak lebih detail.. whatsapp or pm saya 019 8449040
#fast respon  
7. Eiykasabri - Sat 7/Nov/2015, 10:47am
email detail : feikasabri.adik92@gmail.com  
8. Nnadia - Mon 9/Nov/2015, 7:31pm
0179175539  
9. Norhana Mshah - Sun 15/Nov/2015, 7:39am
0187726645  
10. Mas Fara Idayu - Sun 15/Nov/2015, 12:01pm
ZERO MODAL ZERO RISIKO
DAFTAR PERCUMA!
Apabila Peluang Datang Mengetuk Pintu Hati Anda Bukalah Pintu Itu Sebab Peluang Bukan Datang Berkali-Kali
PM ATAU KOMEN SEKARANG!!
TERHAD UNTUK 40 ORANG TERAWAL SAHAJA!  
11. Hafizdanial - Sun 15/Nov/2015, 12:14pm
Perkongsian bersama perniagaan yang mampu menjana kewangan setiap hari..Masih tercari2 perniagaan yang menguntungkan dan sentiasa ada permintaan....saya mungkin dapat membantu anda(masih ada 2 kekosongan untuk menjadi master agen kepada yg mempunyai modal amat di galakkan)

Parfume bandung super ori untuk di niagakan kepada yang berminat dengan wangi wangian dengan ketahanan 8-16jam serta mempunyai lebih dari 700 jenis wangian inspirasi antarabangsa etcc: salena gomez,justin beiber,katy perry,victoria secret,marc jacob,polo dan pelbagai lagi..

Keterangan produk:-
1.origin bandung(x perlu ke bandung lagi beli parfume yang best ni)
2.kapasiti 35ml
3.bau yang 95-99.9% x lari dari yg asal
4.paling penting ketahanan sehingga 8-16 jam
5.pelbagai jenis bauan
6.boleh letak jenama sendiri pada produk(tiada halangan)
7.agen di alu2 kan
8.harga(ada 3 type harga)
●rm 45 belian untuk 1 botol
●rm 100 belian untuk 3 botol
●rm 26 perbotol untuk belian 20 botol ke atas(automatic menjadi agen parfume dan boleh la ganerate keuntungan anda)
●rm 17.50 untuk 250 botol moq
9.peluang ke bandung jika sale lebih 500 botol sebulan(wow)
10.pertanyaan lanjut tentang parfume bandung boleh whatsapp @ call 019-292 8022 hafiz  
12. Rose 63 - Sun 15/Nov/2015, 4:54pm
[15/11 15:52] rose: Assalam

PROGRAM SARAAN BULANAN

Jom terima saraan bulanan hanya dengan menyertai platform HighwayGroup (HGR)

HGR menawarkan kepada sesiapa sahaja yang berminat utk bersama2 mereka sebagai ahli koperasi HGR dan menikmati keuntungan syarikat bersama2 dengan 👍BONUS SARAAN👍 bulanan kepada ahli2 HGR.

🚙 🚗 🚕 🚛 🚌 🚛 🚚 🚐....💰💰💰💥💥

HIGHWAY ditubuhkan utk memperluaskan minda dan membantu kita menambah pendapatan 💰💰💰....

🚨 HIGHWAY bukan organisasi yg berasaskan Multilevel (MLM)❌❌.., yg memerlukan kita bekerja utk upline..dan tidak perlu utk mencari pairing bg menjana income..❌❌HIGHWAY sama sekali berbeza dr sistem MLM..👍👍👍

✅ HIGHWAY tidak perlukan pairing✔
✅ HIGHWAY Tidak perlu menaja org utk menjana income ✔✔

🔥🔥Fahami pelan, konsep dan perjalanan HI WAY baru anda akan dpt MOMENTUM sistem HI WAY 🔥🔥...

😎 Kami hanya membka peluang utk menolong dan membantu anda utk berjaya.🎉🎉🎉..
😎 Semuanya bergantung pd diri anda utk membuat pilihan bagaimana utk menjana income yang hebat 💰💰💰...

📢 Rezeki sudah ada didepan mata..✔✔
📢 Peluang sudah terbuka....✔✔
📢 PILIHAN di tangan anda..✔✔

📲 www.highwaygroup2u.com



💰 bonus saraan akan di beri berdasarkan pembelian lot share yg dtawarkan. Berikut adalah modal mampu milik serta pulangan yg di terima oleh ahli2 HGR :

🅾 Rm 350 ( 1 lot )
BONUS SARAAN
⏩ Rm 100 setiap bulan x 11 bulan
Bulan ke 4 :💥💰💥
RM 800
Bulan ke 9: 💥💰💥
Rm 3,600
Bulan ke :12 💥💰💥
Rm 10'600.00

🅾Rm 1'750 (5 lot)
Wang SARAAN
⏩ Rm 500.00 setiap bulan x 11 bulan

BONUS Bulan ke 4, 9 12 💥💰💥 Rm RM4,000/ rm 18,000 / rm 53'000.00

🅾Rm 3'500 (10 lot)
Wang SARAAN
⏩ Rm 1'000.00 setiap bulan x 11 bulan

BONUS
Bulan ke 4, 9, 12 💥🔥
Rm 8,000 / 36,000/
106 000.00

🅾 Rm17'500 (50 lot)
WANG SARAAN
⏩ Rm 5'000 setiap bulan x 11 bulan

BONUS
Bulan ke 4, 9,12 💥💰💥 Rm 40,000/ 180,000/ 530'000.00

🅾 Rm35'000 (100 lot)
WANG SARAAN
⏩ Rm 10'000 setiap bulan x 11 bulan

BONUS
Bulan ke4, 9 , 12💥💰💥 Rm 80,000/360,000/1'060'000.00


🏧Sesiapa berminat sila bankin di acc no tertera di bawah:


▶USERNAME:
▶NAMA PENUH:
▶ALAMAT:
▶NO IC:
▶NO HP:
▶EMAIL:
▶ PACKAGE:
▶PENAJA😄.... jgn lupa
▶ Nama / No acc bank
TQ FOR SUPPORT☺
''HIGH RISK HIGH RETURN''
''LOW RISK LOW RETURN''
''NO RISK NO RETURN''

✏Register

♦♦1hb - 10hb .. gaji setiap 10hb
♦♦11hb - 20hb .Gaji setiap 20hb
♦♦21hb - 30hb gaji setiap 30hb

Plan 30 hari.. selepas memdaftar bonus atau gaji akan dapat setiap bulan yg berikut nyer..

📣System payroll yg takperlu kita withdraw..👏👏👏

✅ SIAPA YG LAYAK..❓❓❓❓...
📌 Berumur 18 th ke atas.
📌Bankrup @ blacklist layak memohon.
📌Mereka yang mahu membesarkan modal yg ada
📌Mereka yg sedang mencari side income @ full time income
📌Mereka yg tidak gemar mencari prospek
📌Pelajar

Untuk pencerahan:
Whatsapp: 0148045482

✨✨SPEED TO SUCCESS....HIGHWAYRICH...✨✨
[15/11 15:52] rose: Berminat saya boleh msukkan ke grp😄😄  
13. Hadiron - Mon 16/Nov/2015, 12:54am
email detail noridahida89@gmail.com  
14. Saffuan 9 - Mon 23/Nov/2015, 4:11pm
Berminat menjadi agen jualan produk kesihatan?

Kami mempunyai 6 produk kesihatan yang boleh mengubah nasib anda.

PM saya di 0179895431 for more detail..  
15. Daus Ek9 - Mon 23/Nov/2015, 8:50pm
saya ade menjual cup & penutup milo saiz 12oz & 16oz. berminat call,sms & whatsapp 0176795121  
16. Joshua 11 - Mon 23/Nov/2015, 9:01pm
Sua berminat jdi drop ship whatsapp 01125327589  
17. Norazmi Hamdan - Mon 23/Nov/2015, 9:06pm
Mahu jadi agen dropship/affiliate?

Progrem riseller daripada syafikat kami sangat mudah dan menguntungkan. Kini anda semua mampu menjalankan perniagaan hebat ini hanya dari rumah sahaja atau dimana anda berada bila-bila masa anda boleh jalankan. Program rakan niaga untuk anda digelar jutawanaffiliate ditambah pula dengan adanya PRODUK HOT yang sangat mantap dan mempunyai permintaan pasaran tinggi.

CARA PROMOSI anda diberi laman web promosi percuma anda sendiri sebagai medium pemasaran yang hebat dan istimewa daripada pihak http://www.JutawanAffiliate.com/norazmi kami. URL laman web anda akan diberi seperti http://www.JutawanAffiliate.com/norazmi. Ini salah satu cara kami membantu anda membina rangkaian penajaan hebat selain daripada konsep auto spill-over. Di bawah disenaraikan cara hebat untuk anda mempromosikan URL anda yang diberikan secara percuma.

Email kepada rakan-rakan anda di internet ataupun melalui forum, yahoogroup,friendster,yahoomassager,whasap,wechat, facebook atau dengan cara mengiklankan perniagaan syarikat kami dalam laman web anda atau dengan cara apajua cara melalui internet anda boleh PROMOTE secara terus kepada ahli keluarga,saudara mara, sahabat handai atau kepada mereka yang anda kenal sedang mencari perniagaan yang MODAL RENDAH TETAPI MAMPU MERAIH PENDAPATAN LUMAYAN.

Anda boleh email kepada rakan-rakan anda boleh massage @ whassap @ wechat @ media sosial lainya kepada rakan-rakan. Senang jer taip laman web anda > http://www.JutawanAffiliate.com/norazmi(username anda), selebihnya saya akan uruskan penjualan produk untuk anda.

Daftar PERCUMA dan anda pilih produk yang anda sukai seperti produk kesihatan, kecantikkan, suami isteri untuk anda milikinya dan untuk kegunaan sendiri. Anda akan nampak kepuasan selepas menggunakannya dan dalam masa yang sama anda boleh promosi produk yang ramai orang gemari untuk anda menerima komisen jika ada yang membelinya. Sama-sama lah kita meniaga dengan sabar dan kaya di http://www.JutawanAffiliate.com/norazmi.

Whatssap 0182784263  
18. Zaharibj - Mon 23/Nov/2015, 9:34pm
kami juga mencari agent dropship...daftar free..
http://jimatbiz.blogspot.my/  
19. Rahemie - Mon 23/Nov/2015, 10:02pm
APARTMENT MUTIARA, TAMAN BALAKONG JAYA TINGKAT 4 (NAK JUAL SEGERA MURAH!!!)
Untuk di jual dalam hujung tahun ini!!! so sempatlah simpan duit lagi kan...

SEGERA UNTUK DIJUAL... MURAH DAN BOLEH RENOVATION IKUT KEINGINAN SENDIRI!!!

Apartment Mutiara
Taman Balakong Jaya
Basic Unit belum pernah buat renovation
Tingkat 4, Tiada Lift
3 Bilik + 2 Bilik Air
Size 741 sqft
Bumi Lot

HARGA JUALAN: RM190K (KALAU DENGAN PINJAMAN RUMAH DARI BANK)

KALAU BELI TUNAI LAGI MURAH..... CEPAT CASH BUYER, WELCOME!!!

Ramai berminat tetapi malang gaji tak lepas, komitment tinggi sangat.
Owner bercadang utk jual apartment ini dalam hujung tahun, untuk bagi kesempatan pada yang berminat membelinya.
Hutang bank selesai habis.

Cara Bayaran:

3% booking deposit
7% semasa sign S & P Agreement

Baki 90% bergantung kepada pengurusan dokumentasi firma guaman

Hubungi 014 9607713 (rahimi abdullah)  
20. Nuraina Aina - Tue 24/Nov/2015, 8:41am
Saya berminat 0138680013 wasap saya  
21. Sharaborse 2 - Tue 24/Nov/2015, 2:48pm
Syarikat kami menawarkan peluang dropship kpd siapa-siapa yg berminat berniaga~
Harga terbaik dan keuntungan tinggi
Sentiasa update dengan stok terbaru
Boleh lihat handbag yang dijual di instagram Sharaborse

Tempat terhad sahaja
Jika berminat join group kami sila whatsapp kami di
017-210 8284  
22. Shine 3 - Thu 3/Dec/2015, 4:30pm
sya nak jdi dropship 01125327589  
23. Azrin Ahmad 2 - Thu 3/Dec/2015, 5:09pm
ASSALAM

BERMINAT NAK DAPATKAN SOS MERAH SENGKUANG CALIT SILA LAYARI

http://agrinurfoodindustries.blogspot.com

CAL OR WASAP : AZRIN 0193361530  
24. Shahrul Affendi - Thu 3/Dec/2015, 8:36pm
Hi All,

Looking at nowadays economics and spiking cost-of-living, there is an easy way to make profitable income, hassle free and even a full time student can make it easily. Manageable from anyway, even if you are at movie theaters.
You will be surprised with the outcome and income!
Click the link http://goo.gl/9yt2iu to know more about it.


Regards,
S  
25. Mizztamira - Thu 3/Dec/2015, 9:04pm
Memperkasakan Bisnes Dropship Dalam 30 Hari;

http://tinyurl.com/qfu89kd  
26. Florena - Thu 3/Dec/2015, 11:53pm
email detail florenajm@gmail.com  
27. Johann 6 - Fri 4/Dec/2015, 1:27am
johann nk join. 0111 237 3963  
28. Edeeza Couture - Sat 5/Dec/2015, 1:30pm
Blouse cantik berkualiti untuk dijual pada harga borong.

Dropshipper dicari !

Jom dapatkan di Edeeza Couture.
FB : https://www.facebook.com/Edeeza-Couture-583682148318721/  
29. Haleem - Fri 11/Dec/2015, 5:44pm
Halim 0176395970  
30. Ejah 6 - Fri 11/Dec/2015, 5:59pm
Agen dropship
01128506685  
31. Sister Gallery - Fri 11/Dec/2015, 10:38pm
Syarikat kami menawarkan peluang dropship kpd siapa-siapa yg berminat berniaga~
Harga terbaik dan keuntungan tinggi
Sentiasa update dengan stok terbaru
Boleh lihat di instagram the_sistergallery

Tempat terhad sahaja
Jika berminat join group kami sila whatsapp kami di
+60109079953  
32. Farhanah 3 - Sat 12/Dec/2015, 2:46am
Email detail.. farhanah989@gmail.com.tq  
33. Sabun Al Firda - Sat 12/Dec/2015, 12:09pm
Sabun Rawatan Muka Mujarab..Dah x tau mane cari produk berkesan untuk muka bermasalah???

Cuba selesaikan dengan produk kami

https://www.facebook.com/alfirda.my  
34. Adella - Sat 12/Dec/2015, 12:47pm
dropship produk kecantikan adella skincare

komisyen tinggi

whatsup 019-6408914

www.adellabeauty.com  
35. Mdzaharies - Sun 20/Dec/2015, 6:25pm
tumpang lalu. salam join komunity highwaygroup.pendapatan tiap2 bulan masok bank 1lot rm350 tiap2 bulan dapt rm100 selama 12 bulan..bulan ke12 dapat bones lagi rm10600. untuk yg nk duit info saya wasaap 0173358440 tq..peluang rugi tak masok:)  
36. Muhammad Asyraf Bin Ahmad - Sun 20/Dec/2015, 10:39pm
saya berminat please ws me 0124104844  
37. Mohd Firdaus Bin Muhamad Nazeri - Mon 18/Jan/2016, 3:15am
tumpang iklan .assalamualaikum dan salam sejahtera. signal forex rm50 sebulan anda dapat 500-1500pips setiap bulan kalau lebihitu bonus untuk anda. 20orang terawal yuran bulanan rm50 jadi yang terawal. berminat call/whatsapp 013-44147731  
38. Man 495 - Mon 18/Jan/2016, 6:05am
PERNIAGAAN UNTUK DIPINDAH MILIK.
SESUAI UNTUK FULLTIME/PARTIME
HARGA JUALAN RM3500
KEUNTUNGAN BERSIH RM40 SEHARI DIJAMIN

TERBUKA KEPADA SELURUH SEMENANJUNG
MALAYSIA
EN MAN 019-2724873  
39. Ungku Asip - Tue 2/Feb/2016, 1:27am
salam..

saya pembekal kopi kampung original. keenakkan rasa kopi original kampung yang tiada tandingan. popular di kalangan orang tua kerana keenakkan rasa kopi asli.

whatsapp 0175167307
email : ungku.asip@yahoo.com  
40. Hasan Alwi - Tue 2/Feb/2016, 3:56am
PINJAMAN TANPA RIBA. PASTI LULUS. RM5,000.00. 3 SYARAT MUDAH 1. ISLAM 2. DAFTAR RM80 3. PERKENALKAN 5 KAWAN. BERMINAT SILA WHPS 01129357257  
41. Ummu Umairah - Tue 2/Feb/2016, 11:23am
Email detail di ummuumairah_98@yahoo.com.my  
42. Sal 87 - Thu 4/Feb/2016, 3:38pm
sy berminat nk jd agen dropship 0127973694  
43. Oyoe - Sat 6/Feb/2016, 5:08pm
saya berminat untuk jadi agen dropship  
44. Ryzfa - Fri 12/Feb/2016, 2:58pm
email detail wjf6591@gmail.com  
45. The Middle Shop - Sat 27/Feb/2016, 10:21pm
saya pmbekal BAG MANGO , COACH, LV, YSL dll. harga serendah Rm10. Dropship wanted.

whatsapp 0166564636  
46. Singhjit - Sun 6/Mar/2016, 8:55pm
SALAM
BERHATI-HATI KEPADA DUA ORG INI

NORA 010-9787098
ZAHIDI 017-2490320

Sape ada tau Pasal Org ni boleh Kongsi Inform.
Sy pun dh buat Report Police dh ..
Sy sje nk kongsi Pasal Agent yg dh tipu sy ni.
Dy ckp boleh buatkn Permit hny dlm Mase 4day SIAP n smpai skrg ni dh nk 5month tk siap pon.
UWANG+PASSPORT pon blm balik lg.
Zahidi ni awal nk buatkn permit tu ramah betol n sll jawab call n sll reply whatsapp sy Tp bile dh Dapatkn Uang+Passport sy, lgsg tak de Communication. Sy msg n Call tk prnh Jwb.
En.Zahidi & Cik Nora, Itikad baik Anda sy tunggu. Bila nk Kembalikan Uang+Document sy.  
47. Shafiq 85 - Mon 7/Mar/2016, 12:43am
email detail mohdnazmi_92@yahoo.com  
48. Safari990 - Mon 7/Mar/2016, 5:41am
Telah hadir Vimax-izon asli CANADA
*obat pembesar alat vital pria:
*obat tahan lama;
*obat ejakulasi;
*HUB kami;081226231212
VIMAX-IZON asli
HARGA:400.000  
49. Nor Juliana Binti Mohtar - Fri 18/Mar/2016, 12:26am
Sya berminat
whatsApp ples 0195218460  
50. Muhammad Firdaus Bin Abdul Aziz - Sun 20/Mar/2016, 5:18pm
0175281533 pm  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 131 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..