Dropship & Agen Dropship Produk Kesihatan & Kecantikan Dibuka
Nuha 5 @ FitBeautyzz - Thu 18/May/2017 2:24pm
Group Dropship Health & Beauty Products Fitbeautyzz

Group support bagi mereka yang berminat membuat pendapatan tambahan melalui perniagaan online health & beauty products.

Group dropship bagi produk-produk:

- supplement kecantikan/kulit
- kesihatan dalaman
- slimming,produk kurus
- skincare, produk penjagaan wajah
- sabun, masker dan lain-lain

Saya Fiza, pemilik kedai online FitBeautyzz yang merupakan pemborong dan pengedar produk kesihatan&kecantikan.

APA ITU DROPSHIP?
- Dropship adalah agen kepada sesuatu barang yang hanya mempromosikan barang milik pembekal barang, tanpa perlu menyimpan stok dan menguruskan pos.

SEBAGAI DROPSHIP:
-tidak perlu mempunyai produk sendiri
-tidak perlu menyimpan stok
-tidak perlu membungkus barang
-tidak perlu mengepos barang
-anda boleh jadi dropship pelbagai jenama produk kesihatan dan kecantikan serta kosmetik yang terhangat di pasaran (supplement kulit/kolagen/kosmetik/produk kurus/produk kesihatan/skincare dll)

CARA KERJA DROPSHIP:
- Promosikan produk pilihan anda melalui mana-mana cara yang anda mahu 
- Tetapkan harga anda lebih dari harga pembekal
- Sekiranya ada pembelian, hanya bayar jumlah harga yang ditetapkan pembekal, dan simpan semua baki sebagai keuntungan anda!

CARA KIRAAN UNTUNG ANDA SEBAGAI DROPSHIP:
Contoh:
- Anda pilih produk di kedai saya yang berharga RM50
- Anda promosikan produk itu dengan harga RM80
- Pelanggan membeli dari anda dengan harga RM80
- Anda hanya bayar RM50 + RM8 kos pos kepada saya

RM80 – RM50 (harga produk) = RM30 – RM8 (kos pos) = RM22

Ya! RM22 adalah UNTUNG BERSIH ANDA hanya untuk 1 jualan! dan anda boleh menyimpannya! Bayangkan 10 orang membeli produk yang sama;RM22 (untung bersih) x 10 (orang yang membeli) = RM220!  Senang-senang masuk poket anda (contoh).

Kelebihan bersama group dropship FitBeautyzz:

- syarikat telah berdaftar SSM dengan no.pendaftaran ssm no:002456886-T
- para dropship berpeluang mendapatkan harga barangan murah dari pasaran & harga borong dan jana keuntungan RM3-RM60 bagi setiap produk.
.....................................................................................................................
Bagi mereka yang memerlukan ilmu asas perniagaan dan tip-tip  bisnes, sila WHATSAPP 'JOIN AGEN' ke 018 472 3657 untuk upgrade menjadi Agen Sah FitBeautyzz.

KELEBIHAN MENJADI AGEN SAH FITBEAUTYZZ :

- Memperolehi senarai harga asal produk & harga jualan bagi memudahkan anda target harga.

* Apa lagi yang saya dapat kalau jadi Agen Sah:
19 Kelebihan menjadi Agen Sah FitBeautyzz:

1) Boleh berniaga lebih 150++ jenama produk kesihatan dan kecantikan serta kosmetik yang terhangat di pasaran (supplement kulit/kolagen/kosmetik/produk kurus/produk kesihatan/skincare dll) - produk saya dah sediakan
2) Dapat teknik mudah berniaga cara saya,pengalaman 3 tahun berniaga bidang ini
3) tidak perlu mempunyai produk sendiri
4) tidak perlu menyimpan stok
5) tidak perlu membungkus barang
6) tidak perlu mengepos barang
7) tak perlu pengalaman
8) tiada had umur..saya buka kepada 18 tahun ke atas
9) terbuka kepada lelaki dan wanita
10) teknik & tip asas niaga diberi
11) Modal kecil hanya sekali seumur hidup!- untuk memastikan anda benar-benar serius
12) Group support di whatsapp & facebook untuk sebarang pertanyaan & bantuan niaga
13) Keuntungan niaga setiap produk RM3-RM60 
14) Harga jualan anda tentukan sendiri
15) Keuntungan anda boleh dapat serta-merta selepas jualan dibuat,tak perlu tunggu hujung bulan,& tak perlu bagi SESEN pun kat saya..anda boleh simpan terus!
16) Boleh berniaga di rumah @ di mana sahaja
17) Waktu kerja fleksibel.boleh berniaga bila-bila masa, samada siang atau malam, ikut suka anda. 
18) Nikmati harga borong/murah dari pasaran bagi kebanyakan produk!
19) tak nak jumpa pelanggan pun tak mengapa..(saya bermula dengan meniaga depan pc&fon sahaja)
- mereka yang tidak pernah berniaga tapi berminat bisnes sangat-sangat digalakkan!

** Di bawah seliaan FitBeautyzz Solutions Enterprise (Ssm No: 002456886- T)

Direct whatsapp 'DROPSHIP' @ 'AGEN' di 018 472 3657 untuk join group dropship kami.

Terima kasih.

Niche: Program Dropship
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..