Database Phone List utk SMS Marketing.
Humaira - Sat 12/Feb/2011 12:55pm [Last Comment]
Ingin mempromosi perniagaan anda?
saya ada senarai phone number yg aktif
bermula dengan 0127/0137/0167/0197/0147
(negeri Johor)

sesuai untuk promosi menggunakan sistem SMS
bagi ahli perniagaan,ejen insurans, Unit Amanah, MLM dsb.

Harga promosi

300 nombor- RM10
1000 nombor- RM20 shj

Berminat email ke: humaira_sb@yahoo.com

Niche: Bisnes Sms
     
  1. Humaira - Thu 17/Feb/2011, 12:00pm
    Promosi terbaru:
    RM10 utk 1000 database.Sesuai untuk pengiklanan secara SMS  
  2. Popeye - Fri 11/Mar/2011, 10:33pm
    emel kat sy khusuludin_shah@yahoo.com  
  3. Muhamad Izzuddin - Tue 15/Mar/2011, 2:47am
    salam..leh emailkn dtail kt sy.... jutawandejavu@yahoo.com

    sms sy 0174002318  
  4. Fmy - Tue 15/Mar/2011, 11:44am
    humaira, database ni sesuai untuk promosikan kolej tak?  
  5. Persada Warisan - Fri 18/Mar/2011, 5:48pm
    1000 NO + 500 ALAMAT BESERTA NAMA HANYA RM10.
    EMAIL KE: persada.warisan@yahoo.com
    012-2444914  
  6. Serambi Mekah - Thu 21/Apr/2011, 12:04am
    tlg emailkan info kat saya..nuri6338@yahoo.com  
  7. Mohd Zaidi Bin Jalil - Mon 13/Jun/2011, 10:32am
    tlg email kat saya sanubari.computer@gmail.com  
  8. Syarill Izwan - Tue 14/Jun/2011, 6:53pm
    cik humaira...ada listing untuk kl/sgor??
    sy nak beli 5000 nos, tq  
  9. Targetmobileads - Fri 19/Aug/2011, 8:56pm
    Ingin mempromosi perniagaan anda?
    saya ada senarai phone number yg aktif
    bermula dengan 012/013/016/019/014/017/010
    (untuk seluruh negeri di malaysia)

    Harga promosi

    5000 nombor - RM70
    10000 nombor - RM140 sahaja

    Berminat email ke: sales@targetmobileads.com  
  10. Man 26 - Sun 30/Oct/2011, 1:55pm
    Promosikan bisnes anda terus ke handphone pelanggan anda. Satu KLIK, beribu orang menerima SMS/MMS anda. Modal hanya RM30 sahaja. Nikmati SMS serendah 8 sen dan top up sms serendah RM10. Komisyen melebihi 100% terus ke akaun anda. Layari : http://www.smstunai.com/?member=bulksms4u atau emel azmanmdl@yahoo.com.  
  11. Mikael Adam Harris - Fri 2/Dec/2011, 10:56pm
    sy ada listing dri mcm2 bank ... thun 2011 ... cust high income dan kredit limit tggi ... berminat email ke black_listen@yahoo.com  
  12. Mikael Adam Harris - Sun 11/Dec/2011, 2:41am
    sy ada database customer full detail tahun 2011 .... customer high income ...
    leads mcm2 bank .... kalau berminat email ke black_listen@yahoo.com  
  13. Mainrah - Fri 6/Jan/2012, 12:50am
    10,000 no hp + 500,000 email hanya RM100. TERMURAH DI PASARAN!!! PROMOSI TAHUN BARU CINA. PERCUMA 1000 no hp KL, 2000 no hp Penang, 2000 no hp Johor. Call/sms ke 0126805316/0133783413. Fail format *.mdb*,*.xls* dan *.cvs*.

    Nak dapat dengan harga lebih MURAH? SMS: APP#NAMA PENUH#IC BARU @ NO. PASPORT#ALAMAT ANDA ke 0126780470 & FORWARD ke 0126805316/0133783413  
  14. Marina 3 - Wed 18/Apr/2012, 11:26am
    Mencari database full details..long term business.ambil minggu2.harga tinggi ditawarkan.sila email sy mrn_77@yahoo.com  
  15. Faizalfabregas - Wed 23/May/2012, 2:57pm
    saya ade senarai pelajar lepasan spm 2011 berjumlah 10k-12k lengkap dgn nama pelajar,ic,alamat,no hp n rumah..rm200 sahaja..sesuai utk pemasaran pelajar ipts/bisnes/kerja dan mcm2 lg..jas 0173674486  
  16. Muffin - Thu 6/Sep/2012, 12:51am
    saya berminat...sila emel saya...tq  
  17. Ramzaan - Mon 1/Oct/2012, 2:37pm
    kepada yg berminat dgn marketing database.data hp yg boleh di pilih mengikut umur,jantina, bangsa dan kwsn seluruh malaysia..sesuai untuk promosi menggunakan sistem SMS
    bagi ahli perniagaan,ejen insurans, Unit Amanah, MLM dsb..sila email sy ramzansyed@yahoo.com  
  18. Rizarin - Mon 15/Oct/2012, 3:26pm
    JOM LIKE PAGE NI !!
    EMAS TERMURAH DIPASARAN !!
    Jemput study ttg kelebihan EMAS kami --KUALITI dan HARGA !!
    TAK PERCAYA?? BANDINGKAN HARGA KAMI !!

    "KITA DIBERI AKAL UNTUK MEMILIH YANG MANA TERBAIK"

    Segala detail ada di Fan-Page kami, harap Tuan/Puan dpt luangkan masa untuk singgah PAMP Suisse Lady Fortuna 999.9 International Hallmark 24K

    http://??www.facebook.com/??MataEmasan  
  19. Zulelong - Wed 31/Oct/2012, 12:56am
    saya ingin membeli email@no phone aktif untuk tujuan sms /email marketing?
    sila emailkan sy quotation

    alfakreatif@gmail.com  
  20. Ihsenhar - Wed 7/Nov/2012, 4:51pm
    Berminat dengan handphone database - Klang Valley. Give best offer.

    ihsenhar@gmail.com  
  21. Telemarketing Vacancy - Fri 11/Jan/2013, 6:38pm
    Salam,

    Sesiapa yang berminat untuk dapatkan Database by Location akan siap hujung bulan Jan 2012. Please email me login.zila@gmail.com.  
  22. Nurul 452 - Fri 5/Apr/2013, 5:48pm
    Salam,

    nak tanya ada lg x database untk dijual  
  23. Sharol 3 - Mon 8/Apr/2013, 2:22pm
    sy ade database lepasan pelajar spm 2012...email sy din.b2kbundle@gmail.com..tq  
  24. Zoro 3 - Fri 12/Apr/2013, 12:17am
    assalamualaikum sy ade database untuk di jual lengkap dgn nama ic alamat dan no. tel org bujang, laki dan perempuan, senarai no. tel yang aktif untuk sms perniagaan dan data pelajar spm 2012, 1 data 50sen...email sy al_man85@yahoo.com.my  
  25. Targetmobileads - Fri 26/Apr/2013, 9:00pm
    mobile & email leads only 1 sen

    http://targetmobileads.com/v2/powerleads.php  
  26. Syabel - Mon 3/Jun/2013, 11:02am
    saya nk beli database tu.. email saya syabell@gmail.com  
  27. Ahmad Zamri - Tue 11/Jun/2013, 4:25pm
    humaira tlg bagi info kat emel saya mczamri@yahoo.com  
  28. Rahimah Rahim - Mon 15/Jul/2013, 12:33am
    Saya berminat nak tahu nama dan alamat senarai lepasan spm tahun 2012..ade tak..kalo ade minta emelkan kepada saya rahimah83@yahoo.com  
  29. Alif Anas - Thu 22/Aug/2013, 11:50pm
    Sy ada database spm 2012 complete. Hubungi email sy pw1alif@yahoo.com  
  30. Zue 114 - Thu 10/Oct/2013, 4:47pm
    saya berminat sila email  
  31. Sendoh - Sat 12/Oct/2013, 7:04am
    wau  
  32. Nasrol 14 - Thu 17/Oct/2013, 4:31pm
    Saya berminat..tp blh saya dapatkan data hanya dari sekolah menengah dan lepasan Spm 2012/2013..dari sekolah yg berada di tanah rancangan Felda..kerana mereka mempunyai keistimewaan untuk masuk ke universiti ini.  
  33. Hairi 134 - Thu 31/Oct/2013, 2:17am
    DATA PELAJAR LEPASAN SPM 2012 UNTUK DIJUAL!!

    QUANTITI DATA LEBIH 150,000(ANGGARAN SAHAJA)

    *jantina(campur)
    *umur (18)
    *num. HP pelajar dan rumah (AKTIF)
    *alamat (rumah keluarga)

    bermula dengan 012/013/016/019/014/017/010/0111
    dari kelantan ke johor(termasuk sabah sarawak)

    sesuai untuk MLM,tarik jadi agen jualan produk anda di kampus dan lain2..

    DATA UNTUK SEKARANG DAN MASA HADAPAN.

    BERMINAT??? EMAIL KE rajaazlin@yahoo.com.my

    terima kasih :)  
  34. Hairi 134 - Tue 22/Apr/2014, 4:01pm
    DATA PELAJAR LEPASAN SPM 2012 & 2013 UNTUK DIJUAL!!

    QUANTITI DATA LEBIH 500,000(ANGGARAN SAHAJA)

    *jantina(campur)
    *umur (18 & 19)
    *num. HP pelajar / rumah (AKTIF)
    *alamat (rumah)

    bermula dengan 012/013/016/019/014/017/010/0111
    dari kelantan ke johor(termasuk sabah sarawak)

    sesuai untuk MLM,tarik jadi agen jualan produk anda di kampus dan lain2..

    DATA UNTUK SEKARANG DAN MASA HADAPAN.

    BERMINAT??? EMAIL KE rajaazlin@yahoo.com.my

    terima kasih :)  
  35. Khalimie - Thu 7/Aug/2014, 9:35am
    saya nak cari data pelajar bagi lepasan SPM 2013... tolong info thanks...  
  36. Hairi 134 - Thu 14/Aug/2014, 9:51am
    nak boleh email rajaazlin@yahoo.com  
  37. Mohd 760 - Tue 9/Sep/2014, 3:21am
    Sy jual database credit card ada nama num hp address num ic num kad.. sy release bundle 10k rm500, 20k rm800, 30k rm1k dan seterusnya... limit utk bbrp org shj dan utk org yg terpilih shj base tiptop, sesuai utk agensi insurance or telemarketing. Utk databas goverment ada nama alamat num hp num ic n pekerjaan 5k rm300 je. Minat email sy trusted.supply@yahoo.com  
  38. Shahrul 391 - Wed 17/Sep/2014, 2:46pm
    bermint utk.dpt kan data base pm sy wasap 0122144591  
  39. Mohd 760 - Fri 19/Sep/2014, 12:26am
    Saya ada databased credit card/goverment/ctos & loan/no plat kereta..sesuai utk ape jua urusan perniagaan..sy jual secara pukal..30k,50,80k, dan 100k..harga boleh runding.. Hubungi/sms/wassup : 0183731518 -mohd  
  40. Cik Bunga 7 - Wed 24/Sep/2014, 9:59am
    salam warga majalah,

    sy ade lebih kurang 200k ++ database cmpor2 credit kad, debit kad, goverment n mcm2 lg, sy x taw nak buat apa dgn senarai ne smpi la sy jmpa majalah.com n terbaca komen2 anda semua,,, separruh dr database ne ada yg siap ade num kad, tarikh luput n ccv.. sy nk jual kpd sapa2 yg minat 100k cmpor2 rm250 shj still bley nego.. terhad utk beberapa org shj n xnk jual kt ramai2, still fresh...

    yg minat plz email sy
    bungacik315@yahoo.com.my

    tq..  
  41. Amril 3 - Sun 28/Sep/2014, 8:39pm
    Pm sy 0134749086 wassap ke  
  42. Fakrul 20 - Mon 20/Oct/2014, 5:36pm
    pm sy bg sesape berminat dengan list.ade lebih dr 15juta list.terdiri drpada list gov servant/vip person/bisnesman/coporate list/kredit kad list/telco postpaid mxs&clcm./astro list/unifi/ dll...terlalu byk....so bley la pm ke fkr503@yahoo.com  
  43. Amril 3 - Fri 24/Oct/2014, 2:47am
    saya hendak database kerja gov/swasta negeri johor...kerja swasta mesti kerja best2
    wssp sy..0134749086  
  44. Shahrul 391 - Thu 5/Feb/2015, 1:33pm
    salam data base kakitangan kerajann utk tahun 2015 minat blh pm sy 0122144591  
  45. Umaira 4 - Mon 16/Mar/2015, 10:29am
    berminat utk dapat kan data base gov atau pemegang kad kridit blm pm 01123116974 sekiranye bis awak perlukan  
  46. Svdw28 - Fri 3/Apr/2015, 2:13am
    saya mencari nama, phone/email database kakitangan swasta / kerajaan & vip, berumur 35 tahun ke atas utk tahun 2014/2015.

    pls whatsapp saya 01128054567 sekiranya ada !! terima kasih !!!!  
  47. Sya 243 - Mon 4/May/2015, 10:18pm
    Saya ada perbagai database utk smua jenis bisnes marketing.blh email sy di syacapang@gmail.com. . Nt saya kan bls dgn sgera.. Apa2 pertanyaan di alu2 kan di email sy ok? maaf dgn suh sy pm anda.. Sy mintak anda pm di email sy.. Tq
    SYACAPANG@GMAIL.COM  
  48. Herman 41 - Wed 6/May/2015, 10:14am
    Saya mencari database murah2:

    1. kerja kerajaan(PALING PENTING)
    2.kl/sel shj(PALING PENTING)
    3. ada email(PALING PENTING)
    4. number hp (OKLA KALAU ADA)
    5. alamat (OKLA KALAU ADA)

    contact kalau ade 0173574742(whats app)
    atau email ke hermans.sidik@gmail.com  
  49. Sya 243 - Mon 25/May/2015, 1:30am
    Klu ada sape nk cari sya tya psal database? ble email, tgl kn no phone skli tau.. Nt sng sya nk whtsapp?  
  50. Sniper 4 - Wed 27/May/2015, 11:55pm
    assalamuaikum.ingin membeli database (lead) boleh pm di email saya sniperhigh38@gmail.com atau sms 0172183073..perbagai data boleh di dapati dgn harga berpatutan.-pejal-  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 79 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!