Dapat Portal Iklan Online Dengan 10 Tapak Iklan Percuma Tanpa Expired - Rebut Sekarang
Abd Rahaman Rasid @ Abd Rahaman Rasid - Wed 22/Jun/2022 4:09pm
Dapat Portal Iklan Online Dengan 10 Tapak Iklan Percuma Tanpa Expired - Rebut Sekarang

Sekarang zaman ekonomi meleset, orang takda duit nak promote bisnes online. Iklan Facebook dan Google pun mahal. Jika bisnes online baru bermula, guna iklan berbayar memang membazir dan merugikan. Jadi kena cari cara paling mudah dan murah nak promotekan bisnes online.

Sekarang pun banyak bisnes online yang offer link percuma untuk pelanggan tengok, seperti link Shopee, Lazada, bisnes affiliate dan banyak lagi.

Ada juga yang guna facebook untuk bisnes online dan kena buat posting setiap hari.

Malangnya, kebanyakan usahawan tak tahu nak iklan kat mana dan promote produk mereka.

Di sini kami tawarkan portal iklan online dan boleh promote 10 produk atau 10 tapak iklan percuma. Bayaran hanya RM50 seumur hidup.

Anda hanya perlu promote portal iklan ini yang tawarkan 10 tapak iklan itu dalam Facebook, samada page, group atau promote di group whatsapp. Sangat mudah.

Klik link di bawah ini untuk mendaftar bagi mendapatkan Portal Iklan Online dan terus mengiklan 10 produk anda.

https://bit.ly/10-IklanPercuma

Sebarang pertanyaan whatsapp saya
https://wa.me/message/YFBIPG5ENG2CF1

Niche: Web Design Malaysia | Web Media Sosial | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..