Custom Made Gaming PC - Kuala Terengganu
Mynet It Solutions @ Mynet IT Solutions - Tue 8/Jan/2019 11:56am
CUSTOM MADE DEKSTOP PC GAMING 🖥🕹

PC biase tp nak gune utk main games?
Macam mane nak buat yerrr 🤔🤔🤫

Senang jer adik abang kakak..
Meh hantar Desktop PC sini,
kite tolong ejas sampai puas hati main games.

👍 Asus TUF Motherboard B360M Plus Gaming
👍 Intel Processor i5 8400
👍 Asus Geforce GT 1030 DDR5 2GB
👍 SSD Sandisk 240GB
👍 Curcial DDR4 8GB

Cer teka berapa harga pakej atas tu ??
Ni haaaa 👇 👇

😍 Promotion Package = RM2,550.00 😍

WHATSAPPS : 0145383659
CALL : 096224889

FB / IG : mynet it solutions

Niche: Bisnes Komputer | Perisian Komputer
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)