Carrom Complete Set untuk Disewakan di Johor Bahru
Reno 7 - Mon 28/Jan/2019 8:57am
Untuk DiSEWA
Complete Set Carrom Untuk Disewakan di Johor Bahru

Best wo main carrom. Fun. Happy & Merapatkan Ukhwah!

Takpayah beli mahal mahal dah set carrom. Lepas tu tersimpan je dalam stor kemain lama. Habis duit. Memenuhkan rumah je. Pulak tu, baru nak merasa belajar main carrom, nak cuba-cuba. Rugi beli.

SEWA je senang.

Bila syok main carrom ni? Dengan siapa?
- Waktu cuti. Main dengan family. Santai je. Pulak tuh, time adik beradik berkumpul sekali. Memang best. Santai ketawa. Ada aktiviti.
- Waktu cuti. Dengan kawan-kawan. Seronok weh. Buat pengalaman baru main carrom sama-sama.
- Waktu cuti. Dengan jiran-jiran. Wah, merapatkan ukhwah gitu.
- Waktu lepas pejabat. Dengan kawan office. Wow.
- Waktu ada event dekat sekolah ke, pejabat ke, komuniti perjiranan ke
- Waktu hari biasa, time korang tak keje. Melayan bosan, main carrom. Praktis :P

COMPLETE SET. Tak payah pening kepala. Kita datang setting.
Apa yang ada dalam set sewa carrom ni?
- CARROM BOARD. Papan carrom berkualiti tinggi. Jenis poket luar.
- CARROM MEN. Set buah carrom. Jenis kayu, bukan plastik.
- STRIKER berkualiti tournament 15gms.
- STRIKER acrylic. Supaya ada option nak pakai striker yang korang selesa.
- STAND. Kaki papan carrom. Style sikit.
- CARROM POWDER. Kasi smooth je papan carrom tu
- 4 kerusi plastic.

COMPLETE SET KAN? MEMANG WOW LAH!

RM65 untuk 20 jam

Harga Sewaan ialah Rm65 untuk 20 JAM!. Mainlah sampai puas.
FREEEE hantar dan ambil semula di kawasan terpilih.
Tampoi, Skudai, Perling, Bukit Indah, Gelang Patah, Kempas, Tebrau, Larkin, Bandar Dato’ Onn dan kawasan sekitar

Tambah kos hantar dan ambil hanya RM10 di kawasan
Seri Alam, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Plentong, Johor Jaya, Senai, Kulai dll

Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan untuk menyewa,
Call atau whatsapp
0167653311
YEH

Niche: Peralatan Sukan | Sukan Berkumpulan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)