Cara Buat Duit Tanpa Modal
Azhar 37 @ Tuah Aisar Sdn Bhd - Tue 30/Mar/2021 1:44pm [Last Comment]
Buat Duit tanpa Modal, ada ke ?
Ya ada, tetapi anda cuma memerlukan sedikit usaha, dan nanti hasilnya luar biasa.
Tahukah anda di luar sana ramai yang berminat untuk menjana pendapatan ke dua dari rumah tanpa perlu meninggalkan keluarga.
Tahukah anda bahawa Financial Instrument trading merupakan platform terbaik untuk menjana pendapatan
Selepas pandemic Covid 19 melanda dunia, ia telah merubah lanskap kehidupan dan perniagaan. Rakyat di galakkan untuk berada di rumah dan mereka mula mencari-cari sumber ekonomi yang boleh di jana dari Rumah.

Buat Duit Tanpa Modal
Jadi kami di sini ingin mempelawa anda untuk menjadi wakil Pemasaran (IB) kepada weltrade sebuah broker antarabangsa yang telah berada di pasaran semenjak tahun 2006 dan mempunyai pelanggan dari seluruh dunia. Weltrade menawarkan platform dagangan seperti

Forex
Minyak
Kripto
Emas

Anda hanya cuma perlu membuka akaun Partner, dan kongsikan link registration kepada rakan-rakan anda yang lain dan anda mula menjana pendapatan dalam USD.

Tidak tahu bagaimana untuk memasarkan ?
Jangan risau, kami mempunyai Team yang akan membantu anda. anda boleh menggunakan apa sahaja konten pemasaran dari kami, seperti artikel, video, kelas pembelajaran, support team. Anda hanya perlu pekenalkan sahaja mereka yang berminat untuk berdagang dan selebihnya kami yang akan uruskan

Kami mempunyai ramai IB yang mempunyai pendapatan 5 angka yang hanya berkongsi makumat ini kepada rakan-rakan mereka yang lain

Daftar sebagai IB melalui pautan ini dan mula menerima gaji dalam USD
https://my.weltrade.com/partners/?r1=ipartner&r2=28439

http://www.weltrade.com.my
http://www.weltrade.com
FB weltrade MY
Youtube Weltrade Malaysia

+60122963403

Niche: Forex Malaysia
 
1. Kopitrade33 3 - Tue 6/Apr/2021, 7:44pm
Assalamualaikum kepada semua warga trader...

Saya mewakili OHLC Trader dan Xero Market ingin memberikan anda kesempatan untuk menjana pendepatan lebih dengan mengikuti COPYTRADE atau Group Belajar yang di uruskan oleh 3 manager yang mempunyai lebih dari 6 tahun pengelaman didalam bidang trading.

Anda hanya perlu mendaftar under link https://secure.xeromarkets.com/Redirect?linkID=0040843 untuk menyertai COPYTRADE atau Group Belajar tersebut dan membuat deposit sebanyak minima 100USD sahaja..

Kami juga mempunyai group pembelajaran/support untuk anda selepas membuat pendaftaran dan deposit.

Kami hanya meminta
- Gambar IC Depan
- Gambar Lesen
- Email
- No Hp

Selepas join anda akan diberi pilihan untuk join COPYTRADE atau Group Belajar.. Atau kedua2 sekali..

Insyaallah akan diberi bantuan dan pembelajaran selepas anda join tak kira utk COPYTRADE atau Group Belajar

Untuk apa2 pertanyaan boleh Telegram Saya @KopiTrade33  
2. Azhar 37 - Wed 7/Apr/2021, 4:20pm
tidak beberapa lama lagi kita akan menyambut ketibaan ramadhan. Semua orang ternanti-nanti kehadirannya
Dan ada juga yang sudah mula memikirkan tentang persiapan Hari Raya.

Berita Baik kepada Trader yang ingin menjana pendapatan daripada Trading di Financial Market (Forex, Kripto, Gold, OIl)
Weltrade menawarkan bonus berganda sempena Ramadhan
100% Bonus Support Margin kepada semua pelanggan sedia ada akan di berikan sempena Ramadhan bermula dari 13 -15 April 2021
Min deposit untuk mendapat 100% Bonus adalah 100 USD dan maksimum Bonus di perolehi sehingga 500 USD. dengan Bonus ini anda berpeluang untuk mendapatkan Profit ketika berdagang nanti

Tidak lupa juga, Bonus Spinner , Astrocard juga masih berlangsung, dengan min deposit 50 USD anda akan mendapat 1 pusingan astrocard dan setiap tambahan 50 USD berikutnya anda akan mendapat satu lagi pusingan astrocard.
Astrocard merupakan bonus lucky draw hadiah dari 5-1000usd dan akan kredit masuk kedalam Equiti dan ianya 100% support Margin.

Ohh Lupa, jika anda berjaya trade sehingga 300 lot, I phone pro Max 12 akan menjadi milik anda secara percuma.

Pro account pula spread nya halus seperti bawang dan ianya akaun STP tanpa caj komisyen

https://my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=28439

apa tunggu lagi buka akaun weltrade sekarang di pautan di atas. weltrade juga menyediakan kelas pembelajaran secara percuma setiap hari dari Isnin-Jumaat jam 3.30 petang di FB weltrade MY....  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..