Buat Income Raya Jadi IB Forex & Bitcoin
Azhar 37 @ Tuah Aisar Sdn Bhd - Wed 14/Apr/2021 11:33am
Dah tak lama nak raya, tapi budget untuk raya masih tak ada. nak belanja itu dan ini tetapi gaji cuma cukup-cukup makan.

Perlu tambah pendapatan ?
Jika anda memerlukan pendapatan tambahan apa kata anda jadi sebagai Introducing Broker. Untuk Makluman comisyen di bayar dalam USD dan anda hanya cuma perlu perkenalkan produk financial Intrument (Forex, Kripto, Gold, Oil) kepada mereka yang berminat.

Bagaimana nak promot produk
Anda hanya perlu mendaftar sebagai partner, dan kongsikan link partner anda di media sosial seperti Facebook, IG, Tik tok, blog youtube dan lain-lain. jika mereka berminat minta mereka berdaftar melalui anda dan berhubung dengan kami.
Kami akan memberikan penerangan lanjut bagaimana untuk memulakan urusniaga dan berdagang di pasaran. dan selepas itu anda akan mula menjana pendapatan

Tentang content, semua kami sediakan, anda cuma perlu copy dan post semula. jika mereka tidak paham mereka akan terus berhubung dengan kami dan anda akan menerima komisyen

Jadi jika berminat sila daftar sebagai partner melalui link di bawah

https://my.weltrade.com/partners/conditions?r1=ipartner&r2=28439

Hubungi 012-2963403 untuk maklumat lanjut

http://www.weltrade.com

Niche: Forex Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..