Booth Dibuka Sekarang! Tempat Hot di Perlis & Kedah untuk Tahun 2019
Apiz 34 - Tue 18/Sep/2018 11:14am
Beauty, Fashion & Food PERLIS Fest 2019 (22-24 Feb 2019)

Beauty, Fashion & Food KEDAH Fest 2019 (25-27 Jan 2019)

Sebelum ini Gala Event buat GalaRaya di Stadium Malawati, Shah Alam sila lihat di www.dqevent.com

Kali ini kami gegaq pula di UTARA!!!
Mai sapa2 yang berniaga online atau offline ka dok di Perlis, Kedah & KL nak lebaqkan sayap dan kumpul database angpa semua Mai Join event kami!

Date : 25-27 Jan 2019
Venue : Stadium Sultan Abdul Hamid Alor Setar
Size booth : 10x10 open booth

Date : 22-24 Feb 2019
Venue : Dewan Wawasan 2020, Kangar Perlis
Size booth : 10x10 open booth

Bukan apa...kami dah atuq dah aktiviti menarik..artis yg bakal join angpa, iklan2 yang nak bawa mai customer ke tempat angpa niaga...angpa tinggai sediakan stok banyak2 jaa

Artis yg nak mai juai dgn angpa ni pun niaga product depa juga..angpa nak jumpa depa pun boleh..
ANYZA AZNAN, QAZEM NOR EMBUN, RISTEENA dan ramai lagi rakan artis yg tahu kat utara ni memang depa suka membeli

Angpa jgn risau...nanti kami pasangkan BILLBOARD & BUNTING untuk depa tau angpa niaga kat event ni..tak cukup kuat????kita bagi warga PERLIS & KEDAH dengaq pulak RADIO naaa...Viral dati artis yang nak customer mai pun kami uruskan juga..angpa semua jgn risau la..

Ramai yg dah pernah niaga kat Dewan Wawasan PERLIS rupanya!
Lagi la kami semangat nak bawa angpa semua turun berkampung selama 3 hari kat sini...

Mai la join niaga kat sini..angpa jgn rugi xjoin nanti melepas lagi..

Angpa nak booking???
Whatsaap 0123876980 jaa..layout pun dah ada yg booking..pasal nak tempat yg shantekkkk katanya...

Whatsaap 0123876980 naaaa kami tunggu...

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..