Blacklist Bank, CTOS, CCRIS Layak Memohon 017-877 7587
Ewt @ We Prestasi Capital Sdn Bhd - Mon 17/Aug/2020 10:10am [Last Comment]
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 
👉👉dapat tunai segera 

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Yns Resources Sdn Bhd - Mon 17/Aug/2020, 10:16am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda .. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda.Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau .. anda jugak layak memohon ..
    Tiada upfront payment !!
    Tiada cagaran !!
    Tiada Penjamin !!
    ~Interest serendah 1.5%
    ~tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal
    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP
    AREA KL/SELANGOR/SEREMBAN
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    ( Call/Whatsapp/Telegram )

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  2. Mastura 118 - Mon 17/Aug/2020, 10:20am
    MEGA MERDEKA PROMOTION
    ''Bayaran ekot budjet bulanan anda''🔊🔊🔊
    Mengapa perlu bayar lebih sedangkan kita bagi interest 1.5% kat anda❗❗❗❗
    Tekan link ni..⬇️⬇️⬇️

    https://www.wasap.my/601161914117
    https://www.wasap.my/601161914117

    https://forms.gle/xax73WBf1zbS7dUu9

    CALL : 01161914117📞📞📞📞

    Pinjaman Peribadi Goverment/Swasta
    ➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
    ➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
    ➡Interest SERENDAH 1.5%
    ➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain , dan dapat cash atas tangan
    ➡Kelulusan 60 Minit Sahaja  
  3. Ika 259 - Mon 17/Aug/2020, 10:21am
    @PROMOSI LOAN SATU MALAYSIA &MERDEKA@

    PINJAMAN WANG BERLESEN UNTUK KERAJAAN/SWASTA

    ->KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/PERKESO

    ->NO UPRONT SEBELUM ATAU SELEPAS

    DOKUMEN YANG PERLU DISEDIA KAN SEPERTI -

    -PAYSLIP TERBARU 3 BULAN

    -STATEMENT TERBARU 3 BULAN

    -I/C DEPAN BELAKANG

    -BILL API @ AIR

    CARA YANG SANGAT LOAN MUDAH

    -SEDIAKAN DOKUMEN SEND MELALUI WHATSAPP

    -SEMAK KELAYAKKAN

    SEKITAR KUALA LUMPUR / SELANGOR & SEREMBAN SAHAJA

    💥 BERMINAT BOLE KLIK WASAP DIBAWAH UNTUK SEMAK KELAYAKN👇👇👇

    wasap.my/60105513939/1malaysia  
  4. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Mon 17/Aug/2020, 11:36am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  5. Azlie 17 - Mon 17/Aug/2020, 12:04pm
    Assalamualaikum hi. Saya DAHLIA😊
    NAK BUAT PINJAMAN DUIT??? TAPI TAKUT KENE TIPU???

    '' Dah try pergi bank, tapi x lepas. Sebab CCRIS CTOS BLACKLIST....... ''

    💥Khas utk kakitangan kerajaan, badan berkanun,GLC Dan Swasta panel sahaja.

    Anda mempunyai masalah seperti ini?:
    📌 Gagal dalam Permohonan Pinjaman dengan PIHAK BANK
    📌 Masalah AKPK / CCRIS / CTOS atau KOMITMEN TINGGI

    PINJAMAN PERIBADI ISLAMIK terus DARIPADA BANK-BANK TERKEMUKA & KOPERASI TERPILIH
    💖 Tempoh pinjaman sehingga10 tahun
    💖 Tidak perlukan penjamin
    💖 Tidak perlu cagaran
    💖 Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
    💖 Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
    💖 Pinjaman terus masuk ke akaun permohon
    💖 Payout sehingga 98%
    💖 Dokumen yang ringkas – semuanya dihujung jari

    Website:
    http://deanysfinance.com/

    Semak KELAYAKAN anda secara PERCUMA di
    http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
  6. Gigie - Tue 18/Aug/2020, 9:35am
    *SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2020...*
    BAGAIMANA PERMULAAN TAHUN BARU ANDA???
    SIAP SEMUANYA ATAU MASIH ADA YANG TIDAK LENGKAP...
    PERLUKAN DANA TAMBAHAN?

    *BERITA BAIK* untuk anda....,
    *PROMOSI* bagi *PINJAMAN PERIBADI* untuk *TAHUN BARU 2018 ini*...

    *- INTEREST SERENDAH 1.5% PERMONTH
    *- PERCUMA 90 HARI TANPA FAEDAH
    *- Kelulusan Sepantas 1-2jam*
    *- Tunai segera

    Kepada SEMUA ;- 
    - Staff *KERAJAAN* atau *SWASTA*,
    - Penerima *PENCEN* atau *SOCSO* serta 
    - *individu yang sedang MENANTI pengeluaran EPF (50&55)*
    USAH LENGAH DAN MALU untuk DAPATKAN PROMOSI kami...

    HUBUNGI cik mawar SEGERA:
    call/whatsapp: 016 215 8441 / 016 216 8441 cik mawar
    email: btoppioner@yahoo.com
    website: kltopcapital@gmail.com

    *tertakluk pada terma dan syarat  
  7. Ewt - Tue 18/Aug/2020, 9:46am
    ✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
    ✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
    ✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
    INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

    Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

    💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

    Keistimewaan syarikat kami: 
    👉👉tempoh bayaran bulanan 
    👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
    👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
    👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
    👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
    👉👉 diskaun penyelesaian awal 
    👉👉dapat tunai segera 

    Hubungi Kami Di Talian: 
    📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
    📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
    📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
    ☎ (SMS, WHATSAPP, Call) ..  
  8. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Tue 18/Aug/2020, 9:49am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  9. Wang Maju Trading - Tue 18/Aug/2020, 10:12am
    MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

    1.PINJAMAN KOPERASI
    2.PINJAMAN PERIBADI
    3.FLEKSIBLE
    4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
    5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
    #RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
    CONTOH:
    DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
    DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
    DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
    DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
    DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

    EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
    CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    1 bulan payslip gaji
    CALL @ WASSAP : 019-6979393
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan  
  10. Yns Resources Sdn Bhd - Tue 18/Aug/2020, 10:23am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  11. Pjpinjaman - Tue 18/Aug/2020, 11:04am
    ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH KEWANGAN?
    TIDAK LAYAK UNTUK MEMBUAT PINJAMAN BANK?
    BLACKLIST, CTOSS, CCRIS LAYAK MEMOHON DENGAN KAMI.
    HANYA PERLU SEDIAKAN :
    * 3 BULAN BANK STATEMENT TERBARU
    * 3 BULAN PAYSLIP TERBARU
    * PENYATA KWSP
    * SURAT PENGESAHAN JAWATAN
    * BIL API / AIR TERKINI
    * SALINAN IC
    JADI TUNGGU APA LAGI, (CALL,WSSAP,MESEJ) KAMI
    DENGAN SEGERA DI NOMBOR 0164458544(AISHAH)
    OFIS: 0378030622 (AISHAH)
    https://wa.me/60164458544
    https://wa.me/60162182544
    PJ CAPITAL SDN BHD / LNCC SDN BHD  
  12. Upfront Resources Loan - Tue 18/Aug/2020, 2:10pm
    CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

    -Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
    -Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
    -CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
    -Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
    https://senangapply.wasap.my  
  13. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Tue 18/Aug/2020, 4:48pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  14. Wang Maju Trading - Wed 19/Aug/2020, 9:53am
    MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

    1.PINJAMAN KOPERASI
    2.PINJAMAN PERIBADI
    3.FLEKSIBLE
    4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
    5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
    #RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
    CONTOH:
    DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
    DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
    DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
    DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
    DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

    EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
    CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    1 bulan payslip gaji
    CALL @ WASSAP : 019-6979393
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan  
  15. Yns Resources Sdn Bhd - Wed 19/Aug/2020, 10:02am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  16. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Wed 19/Aug/2020, 11:03am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  17. Humaira 2 - Wed 19/Aug/2020, 1:28pm
    Cepat jangan lepaskan peluang ❗❗❗❗❗❗
    Bulan ini kita ada extra special offer, kami adalah zero downpayment dan 30 hari tanpa faedah❗❗❗❗❗

    Doc ringkas yang diperlukan:
    * 3 bulan slip gaji terbaru
    * 3 bulan penyata bank terbaru
    * surat pengesahan jawatan
    * penyata epf
    * bil api/bil air terbaru

    ❇️❇️❇️❇️
    Whatsapp / call http://www.wasap.my/+60164146706
    (ms. humaira) email: humaira.loantop@gmail.com
    http://www.pinjamantunai.com/  
  18. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 19/Aug/2020, 2:46pm
    Pinjaman Peribadi💲💲💲💰💰💰
    Istimewa untuk kakitangan Kerajaan dan Swasta..
    Kelulusan Segera 👍👍👍
    ✅Kelulusan 1 Jam ⏰
    ✅Interest 1.5% Sebulan
    ✅Pinjaman Maksimum RM80,000
    ✅Blacklist dari ccris/ctos pun layan
    ❎Tiada Pegang Kad ATM
    ❎Tiada Penjamin
    ❎Tiada Cagaran
    ❎Tiada Deposit

    Syarat kelayakan 😗
    🎯 Pesara@Pencen Kerajaan
    🎯 Kerajaan, GLC
    🎯 Swasta
    🎯 Agen Berkomisen
    🎯 Peniaga / Bisnes / Usahawan
    Cover Area KLANG / SELANGOR & KUALA LUMPUR

    Tujuan pinjaman termasuk :
    🌟 Penyatuan hutang (pinjaman peribadi @ kad kredit) - kurangkan bulanan
    🌟 Ubahsuai rumah @ deposit rumah @ deposit kereta
    🌟 Perubatan
    🌟 Majlis Perkahwinan

    Untuk pertanyaan lanjut @ set temujanji anda untuk perbincangan, boleh hubungi sy di :
    Puan Liza
    Assistant Sales Manager
    ☎️ 018-366 6438 ( call / whatsapp / telegram )
    http://www.wasap.my/60183666438/NAKLOAN
    http://www.wasap.my/60183666438/NAKLOAN  
  19. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Wed 19/Aug/2020, 3:19pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  20. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Wed 19/Aug/2020, 6:17pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  21. Upfront Resources Loan - Thu 20/Aug/2020, 4:11pm
    CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

    -Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
    -Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
    -CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
    -Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
    https://senangapply.wasap.my  
  22. Humaira 2 - Fri 21/Aug/2020, 11:07am
    Get your debt in shape!!!!
    Debt consolidation allows you to pay off multiple debts and move to a single loan with fixed payments and a fixed rate. One affordable monthly payment is easier to manage than paying multiple pays, and can save your money. Move the sliders and find out how much you could save.

    EMAIL/ WHATSAPP YOUR DOCUMENT

    🛑3 MONTH LATEST PAYSLIP
    🛑3 MONTH LATEST BANK STATEMENT
    🛑CONFIRMATION LETTER
    🛑KWSP STATEMENT 2 YEARS
    🛑LATEST ELECTRIC BILL
    🛑IC

    016-4146706 (Humaira)

    Whatsapp / Call http://Www.Wasap.My/+60164146706
    (Ms.Humaira) Email:humaira.loantop@gmail.com  
  23. Yns Resources Sdn Bhd - Fri 21/Aug/2020, 11:15am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  24. Ika 259 - Fri 21/Aug/2020, 11:23am
    💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲

    ZERO INTEREST FOR SPECIAL MONTH (0%)
    ZERO INTEREST FOR SPECIAL MONTH (0%)

    📱 wasap.my/60105513939/1malaysia
    📱 wasap.my/60105513939/1malaysia

    Proses 30 MINIT Sahaja (T&C).
    Untuk Yang Bekerja Atau Komisen Base
    ➡KAKITANGAN KERAJAAN
    ➡PEKERJA KILANG
    ➡SWASTA
    ➡PENCEN & SOCSO
    ➡KWSP & HOTEL

    AREA
    🚩K. LUMPUR 🚩SELANGOR 🚩N. SEMBILAN

    ➡ OUTDOOR SERVICE
    ➡ HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
    ➡ BLACKLIST LAYAK MEMOHON
    ➡ KOMISEN TINGGI 8% ke 10% keatas
    ➡ GAJI MESTILAH MELALUI BANK


    ✔💯👍 Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
    ✔💯👍 Outdoor Service Free
    ✔💯👍 Tidak Perlu Deposit, Penjamin, Cagaran!!

    📱 wasap.my/60105513939/1malaysia
    📱 wasap.my/60105513939/1malaysia  
  25. Nafisah 11 - Fri 21/Aug/2020, 12:27pm
    RUNSING PASAL PINJAMAN PERIBADI ?? 
    NAMA SUDAH BLACKLIST / CTOS / CCRIS ?? 
    KENA REJECT BANK @ KOPERASI DLL ?? 
    MEMERLUKAN WANG SEGERA ?? 
    KERING LEPAS RAYA ?? PAKEJ - PAKEJ YANG MENARIK :- 

    FAEDAH SERENDAH 1.5% SAHAJA ( KITA JANJI, KITA MESTI BAGI ) 
    HAD PINJAMAN YANG LEBIH TINGGI 
    TEMPOH BAYARAN YANG FLEKSIBEL (48 BULAN) UNTUK PENCEN

    MENGAPA PILIH SYARIKAT KITA ?? 

    - TANPA PENJAMIN 
    - TIADA UPFRONT PAYMENT 
    - KELULUSAN YANG LEBIH TINGGI 
    - KELULUSAN SEGERA ( JIKA MAKLUMAT LENGKAP ) 
    - BLACKLIST / CTOS / CCRIS LAYAK MEMINJAM 
    - MAKLUMAT DIJAMIN 100% SULIT 
    - PEMBAWA PEMINJAM AKAN DIBERIKAN KOMISEN TINGGI 


    PINJAMAN PERIBADI YANG KHAS KEPADA :- 
    - KAKITANGAN KERAJAAN 
    - KAKITANGAN SWASTA 
    - GOLONGAN PENCEN 
    - GOLONGAN PERKESO 
    - GAJI MELALUI BANK 
    - MENETAP DI AREA KL / S..  
  26. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Fri 21/Aug/2020, 1:30pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  27. Wang Maju Trading - Fri 21/Aug/2020, 1:42pm
    MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

    1.PINJAMAN KOPERASI
    2.PINJAMAN PERIBADI
    3.FLEKSIBLE
    4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
    5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
    #RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
    CONTOH:
    DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
    DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
    DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
    DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
    DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

    EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
    CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    1 bulan payslip gaji
    CALL @ WASSAP : 019-6979393
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan  
  28. Humaira 2 - Fri 21/Aug/2020, 1:47pm
    PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMUA

    🛑Tertakluk kepada TERMA & SYARAT

    💐Warganegara Malaysia
    💐Permohonan tanpa Penjamin
    💐Gaji kasar RM1300 ke atas
    💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untuk memohon)
    💐Tanpa deposit / Upfront
    💐Tanpa pegang kad ATM
    💐1.5% kadar faedah

    🛑 (Humaira) 016-4146706
    Whatsapp / Call
    http://www.wasap.my/+60164146706
    Email: humaira.loantop@gmail.com
    http://www.pinjamantunai.com/  
  29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 21/Aug/2020, 3:12pm
    Promosi Merdeka Pinjaman Peribadi💲💲💲💰💰💰
    Istimewa untuk kakitangan Kerajaan dan Swasta..
    Kelulusan Segera 👍👍👍
    ✅Kelulusan 1 Jam⏰
    ✅Pinjaman Maksimum RM80,000
    ✅Blacklist / ccris / ctos pun layan
    🚫Tiada Pegang Kad ATM
    🚫Tiada Deposit
    ❎Tiada Penjamin
    ❎Tiada Cagaran

    Syarat kelayakan 😗
    🎯 Pesara@Pencen Kerajaan
    🎯 Kerajaan, GLC
    🎯 Swasta
    Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR

    Tujuan pinjaman termasuk :
    🌟 Penyatuan hutang (pinjaman peribadi @ kad kredit) - kurangkan bulanan
    🌟 Ubahsuai rumah @ deposit rumah @ deposit kereta
    🌟 Perubatan
    🌟 Majlis Perkahwinan
    🌟 Melanjutkan pelajaran
    🌟 Pelaburan
    🌟 Modal perniagaan
    🌟 Melancong

    Untuk maklumat lanjut hubungi:
    Puan Liza ☎️ 018-366 6438 Assistant Sales Manager
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
  30. Upfront Resources Loan - Fri 21/Aug/2020, 3:23pm
    Tidak mahu memberitahu orang lain jika anda tidak mempunyai gaji yang mencukupi?
    Tetapi dia banyak membantu saya, jadi saya tidak perlu risau
    DOCUMENT DIPERLUKAN :
    🗂Payslip
    🗂Bank Statement
    🗂Salinan kad pengenalan.
    Tanpa bayaran dan tiada penjamin
    Sekiranya anda masih ragu-ragu, segera hubungi kami untuk menyelesaikannya
    Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
    https://senangapply.wasap.my
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
  31. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Fri 21/Aug/2020, 9:43pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  32. Yns Resources Sdn Bhd - Sat 22/Aug/2020, 10:17am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  33. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Sat 22/Aug/2020, 10:19am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  34. Upfront Resources Loan - Sat 22/Aug/2020, 10:31am
    CJ Capital Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan. whatsapp sekarang dan pengawai kami akan menghubungi anda untuk info lanjut.

    -Tanpa upfront/kos sembunyi/caj perkhidmatan
    -Percuma semak kelayakan pembiayaan peribadi
    -CTOS/CCRIS/Blacklist Bank/AKPK layak memohon
    -Warga KL/Selangor/Melaka/N9 sahaja
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
    https://senangapply.wasap.my  
  35. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 22/Aug/2020, 12:36pm
    PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD !!!!!
    ⇨ KERAJAAN
    ⇨ SWASTA TERBUKA KEPADA SEMUA
    ⇨ PIHAK BERKUASA TEMPATAN
    ⇨ UNIVERSITI TERPILIH
    ⇨ GLC TERPILIH
    ⇨ PENCEN/PESARA

    KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
    🎯 Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
    🎯 Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
    🎯 Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
    🎯 Tanpa pegang kad ATM
    🎯 Interest serendah 1.5% sebulan
    🎯 Maksimum RM500 - RM50,000
    🎯 Tempoh bayaran 36 bulan
    🎯 Bayaran flexible
    🎯 Overlapping
    🎯 Maklumat Dirahsia
    🎯 Cover Area Klang, Selangor & Kuala Lumpur

    *** Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan ***
    Segala urusan terus melalui saya Puan Liza 018 -366 6438 ( Wasap / Telegram / Call )

    Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇⬇
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
  36. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Sat 22/Aug/2020, 4:30pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  37. Upfront Resources Loan - Sun 23/Aug/2020, 3:37pm
    MASALAH KEWANGAN LAGI ??? SUDAH TIADA CARA ??? PENING MEMIKIRKANNNYA ??? USAH PENING / USAH RISAU!!!!
    KAMI SYARIKAT KEWANGAN YANG TERBAIK KERANA KAMI MENYEDIAKAN KEMUDAHAN PINJAMAN DENGAN PELBAGAI PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA NIKMATI SEKARANG!!!!
    KEBAIKAN PINJAMAN KAMI ANTARANYA
    1) TAWARAN FAEDAH TERMURAH (TAK KIRA GOV @ SWASTA KAMI PASTI BERIKAN)
    2) PINJAMAN SEBANYAK 8 X GANDA GAJI
    3) TEMPOH PINJAMAN FLEKSIBEL SELAMA 3 TAHUN
    4) TIADA CAJ UPFRONT
    5) TIADA JAMINAN GERENTOR / CAGARAN
    6) KELULUSAN HANYA SEJAM
    7) BLACKLIST / CTOS / CCRIS / AKPK
    8)BARU 1 BULAN ADA PAYSLIP PUN BOLEH APPLY LOAN/GAJI NAK MELALUI BANK

    HANYA PERLUKAN DOKUMEN :
    - PAYSLIP (3 BULAN)
    - STATEMENT BANK (3 BULAN)
    - CONFIRMATION LETTER - BIL AIR / API
    KAMI AMAT MUDAH UNTUK BERURUSAN!!!

    Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
    https://senangapply.wasap.my
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
  38. Humaira 2 - Mon 24/Aug/2020, 10:34am
    PINJAMAN PENGELUARAN KWSP

    · PINJAMAN PERIBADI KHAS UTK KAKITANGAN KERAJAAN/SWASTA/PENCEN/KWSP (50 & 55 TAHUN)

    · DAH HABIS TEMPOH BEKERJA DUIT KWSP LAGI 8 BULAN NAK DAPAT, SEKARANG NAK PAKAI DUIT DENGAN SEGERA…

    · BAGI PENJAWAT AWAM YG LAGI 8 BULAN KE 10 BULAN NAK KELUARKAN DUIT KWSP

    JANGAN RISAU, KITA BOLEH BANTU ANDA

    ♦ TANPA UPFRONT
    ♦ KELULUSAN PADA HARI YG SAMA
    ♦PEMBAYARAN BALIK YANG FLEKSIBEL

    SILA HUBUNGI HUMAIRA UNTUK MENDAPAT KETERANGAN LANJUT.

    Whatsapp / Call http://www.wasap.my/60164146706
    (Ms.Humaira) Email:humaira.loantop@gmail.com
    [http://www.pinjamantunai.com/  
  39. Yns Resources Sdn Bhd - Mon 24/Aug/2020, 10:45am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  40. Wang Maju Trading - Mon 24/Aug/2020, 11:05am
    MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

    1.PINJAMAN KOPERASI
    2.PINJAMAN PERIBADI
    3.FLEKSIBLE
    4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
    5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI
    #RECOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
    CONTOH:
    DIA PINJAM 1K BLH DPT 100 COMMISSION
    DIA PINJAM 5K BLH DPT 500 COMMISSION
    DIA PINJAM 10K BLH DPT 1000 COMMISSION
    DIA PINJAM 15K BLH DPT 1500 COMMISSION
    DIA PINJAM 25K BLH DPT 2500 COMMISSION

    EMAIL:wangmajutrading@ymail.com

    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA / SOCSO / PENCEN / KWSP(50,55)
    CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    1 bulan payslip gaji
    CALL @ WASSAP : 019-6979393
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan
    https://wa.me/60196979393?text=loan  
  41. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Mon 24/Aug/2020, 11:39am
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  42. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 24/Aug/2020, 11:55am
    YNS RESOURCES PINJAMAN PERIBADI
    MENETAP DAN BERKERJA DI AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR

    Pinjaman RM 500 - RM 80'000
    💞 Interest Serendah 1.5%
    💞 Pinjam RM1000 bayar balik RM1015
    💞 Lulus Dalam Tempoh 30 Minit (T&C)
    💞 Pantas, Mudah, Mesra Dan Selamat
    💞 Komisen Diberi Kepada Pembawa Peminjam
    💞 Bersedia Tolong Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat Lain
    💞 Tiada Pegang Kad ATM
    💞 Tiada pembayaran deposit

    (KAMI PROSES DI OFFICE SAHAJA JANGAN TERPEDAYA DENGAN PENIPU)
    SILA HUBUNGI KAMI UNTUK PERTANYAAN SELANJUTNYA:
    Cik Liza 018 - 366 6438 (Call / Watsapp / Telagram)

    Tekan Link ni ⬇⬇ Utk Semak Kelayaka
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
    http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
  43. Upfront Resources Loan - Mon 24/Aug/2020, 12:35pm
    MASALAH KEWANGAN LAGI ??? SUDAH TIADA CARA ??? PENING MEMIKIRKANNNYA ??? USAH PENING / USAH RISAU!!!!
    KAMI SYARIKAT KEWANGAN YANG TERBAIK KERANA KAMI MENYEDIAKAN KEMUDAHAN PINJAMAN DENGAN PELBAGAI PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA NIKMATI SEKARANG!!!!
    KEBAIKAN PINJAMAN KAMI ANTARANYA
    1) TAWARAN FAEDAH TERMURAH (TAK KIRA GOV @ SWASTA KAMI PASTI BERIKAN)
    2) PINJAMAN SEBANYAK 8 X GANDA GAJI
    3) TEMPOH PINJAMAN FLEKSIBEL SELAMA 3 TAHUN
    4) TIADA CAJ UPFRONT
    5) TIADA JAMINAN GERENTOR / CAGARAN
    6) KELULUSAN HANYA SEJAM
    7) BLACKLIST / CTOS / CCRIS / AKPK
    8)BARU 1 BULAN ADA PAYSLIP PUN BOLEH APPLY LOAN/GAJI NAK MELALUI BANK

    HANYA PERLUKAN DOKUMEN :
    - PAYSLIP (3 BULAN)
    - STATEMENT BANK (3 BULAN)
    - CONFIRMATION LETTER - BIL AIR / API
    KAMI AMAT MUDAH UNTUK BERURUSAN!!!

    Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut
    https://senangapply.wasap.my
    WHATSAPP/CALL : 012-933 0322  
  44. Ewt - Mon 24/Aug/2020, 1:49pm
    PERSONAL LOAN
    We Prestasi Capital Sdn Bhd

    Area:Kuala Lumpur,Selangor,Seremban
    Syarat:Dokumen Lengkap, Gaji Autodebit

    Klik whatsapp link dibawah
    http://Www.wasap.my/60109337587  
  45. Nafisah 11 - Mon 24/Aug/2020, 3:09pm
    Hi, kepada sesiapa yang memerlukan bantuan kewangan boleh PM kami segera. Kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda! Boleh pinjam dengan kami sebab kami menjanjikan pinjaman mudah lulus untuk anda! Jom pm kami Segera.

    Dokumen yang kami perlukan :
    * 3 Bulan Slip Gaji Terbaru
    * 3 Bulan Bank Statement
    * Surat pengesahan jawatan atau surat tawaran kerja
    * Bil Elektrik (TNB) rumah yang terbaru dah berbayar
    * Penyata KWSP terkini tahun 2019 dan 2020
    * IC

    Whatsapp / Call http://www.wasap.my/+60164146706
    (Ms. Humaira) Email: humaira.loantop@gmail.com
    http://www.pinjamantunai.com/  
  46. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Mon 24/Aug/2020, 6:19pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  47. Yns Resources Sdn Bhd - Tue 25/Aug/2020, 9:57am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
  48. Yns Resources Sdn Bhd 3 - Tue 25/Aug/2020, 12:14pm
    $$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

    Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
    loan 1000 bayar balik 1015 sahaja ,hanya bagi 5 orang pertama sahaja


    * interest sebulan 1.5 %
    * tanpa penjamin
    * urusan hanya di pejabat
    * segala maklumat 100 % dirahsiahkan
    * urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
    * caver area selangor dan kl sahaja
    * khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
    010-299 0200 mr jeff
    03-31630200 office

    Walk in office
    Yns resources sdn bhd
    No 99
    Tingkat 1
    Persiaran raja muda musa
    42000 pelabuhan klang
    Waktu urusan
    09.30 am to 6.30 pm
    Monday to saturday
    http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
    https://t.me/ynsjeff  
  49. Humaira 2 - Tue 25/Aug/2020, 2:40pm
    🎀KREDIT KOMUNITI🎀

    🎀PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA!!🎀

    Saya boleh bantu anda!
    Kelulusan adalah segera!
    Semua urusan dijalankan Di pejabat!
    Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!

    ♦ TANPA PENJAMIN
    ♦ TANPA UPFRONT
    =============================
    Syarat kelayakan peminjam :
    * Warganegara Malaysia
    * Kakitangan kerajaan/ swasta/ Pencen
    * Bekerja 3bulan ke atas
    * Bergaji bersih 1500 ke atas
    * Bergaji masuk bank (Autokredit)
    =============================
    Dokumen yang diperlukan diperlukan wajib ori Dan lengkap :
    * 3 bulan slip gaji terbaru
    * 3 bulan bank statement
    * Bil utilities
    * Penyata Epf
    * Surat pengesahan jawatan

    Whatsapp / Call http://www.wasap.my/60164146706
    (Ms. Humaira) Email:humaira.loantop@gmail.com
    (http://www.pinjamantunai.com/  
  50. Yns Resources Sdn Bhd - Wed 26/Aug/2020, 10:17am
    Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

    Tiada upfront payment!!
    Tiada cagaran!!
    Tiada Penjamin!!
    ~ Interest serendah 1.5%
    ~ tempoh pinjaman selama 1-3 tahun
    ~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

    Document :
    ~ Surat Pengesahan Jawatan
    ~ Bil Air @ Electric
    ~ Kad Pengenalan
    ~ 3 Bulan Slip gaji (terkini)
    ~ 3 Bulan Bank statement (terkini)
    ~ Penyata KWSP

    AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
    ***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
    Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :

    Kenny 018-209 3644
    (Call/Whatsapp/Telegram)

    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link
    http://sayanakapplyloan.wasap.link  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!