Black List & CTOS Juga Dipelawa. (Tanpa Penjamin)
Wang Maju Trading @ Wang Maju Trading - Mon 23/Sep/2019 10:11am [Last Comment]
Kami WANG MAJU TRADING adalah sebuah syarikat pemberi pinjam wang berlesen yang PROFESSIONAL dan BERPENGALAMAN. Nikmati dengan segala yang kami tawarkan kepada anda.

KENAPA MEMILIH KAMI ?

* HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI

* TANPA PENJAMIN.

* JAMINAN KELULUSAN 1/2 JAM.

* BLACKLIST (CTOS / CCRIS) DIALU-ALUKAN.

* BOLEH MENAMBAH/MENYELESAIKAN PINJAMAN
DI TEMPAT LAIN DENGAN cara BAYARAN YANG LEBIH
FLEKSIBEL dan JANGKA MASA LEBIH PANJANG .

SIAPA LAYAK ?

* KAKITANGAN KERAJAAN

* GOLONGAN SWASTA

* GOLONGAN PENCEN/SOCSO

* MENUNGGU WANG KWSP (WANTED EPF)~UMUR 50 & 55 TAHUN)

SAGUHATI ?

*KOMISEN TINGGI UNTUK YANG RECOMAND.

*0% INTEREST UNTUK PINJAMAN SEBULAN.

*KITA JUGA MENERIMA CUSTOMER DARI TELOK PANGLIMA GARANG

BERMINAT ?

-sila sms atau hubungi kami di talian h/p:0193993191 ezah


**Whatsapp:019-3993191 ezah

**email-(wangmajutrading@ymail.com)

***REBUTLAH peluang ini***

?SINDIKET PENIPUAN? Wujud sekumpulan ?SINDIKET PENIPUAN? menyamar sebagai PEKERJA kami untuk meminta peminjam membuat bayaran (PROCESSING FEE / WANG PENDAHULUAN) dengan alasan proses pinjaman!!!
?ELAK DITIPU? Sila hubungi melalui No.Telefon/Email yang dinyatakan diatas untuk pengesahan!!!

SILA LAYARI www.wangmajutrading.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Shake11 - Fri 30/Dec/2011, 7:16pm
nak pinjam tapi dah tak boleh sbb lebih 60%, gaji tinggal RM 500/ RM 50 je no problem! ada penyelesaian email sy : shakeme27@yahoo.com  
2. Wang Maju Trading - Sat 31/Dec/2011, 12:16pm
shake11 ada nombor hp ?  
3. Izhar 7 - Sat 31/Dec/2011, 5:48pm
salam....saya nak wat pinjaman 10k,gaji bersih dalam rm1,300,krje swasta,kalo wang maju trading blh tlg cll saya 019-3502992,tq  
4. M3 - Sat 31/Dec/2011, 11:16pm
email detail pd sy - mycutesha@yahoo.com

hrp bleh bantu  
5. Aidi 2 - Sun 1/Jan/2012, 2:28am
Assalam en nurhadi,

Boleh hantar detail ke otohunter@yahoo.com.
TK  
6. Hamrun - Sun 1/Jan/2012, 1:33pm
salam.. saya umur 48tahun. saya nak wat pinjaman 44k nk wat investment, gaji basic rm1900 dan gaji kasar rm2800. EPF pon ada. ada sape2 boleh bantu? dah pegi sume bank tp kena reject sbb gaji basic x lepas..
dapat duit upah@saguhati jika loan lulus.. harap dpt membantu

email me : h_necro7@yahoo.com.my  
7. Wan 189 - Sun 1/Jan/2012, 2:28pm
plz cll saya berminat nk buat pinjaman 0133587085  
8. Zurainah 3 - Mon 2/Jan/2012, 4:12pm
Saya nak buat loan untuk tutup blacklist dan hutang2 yang lain....kat mana saya boleh buat loan ni..
email saya idrina73@yahoo.com.my  
9. Sharaid - Mon 2/Jan/2012, 10:14pm
Saya berminat. Tolong info ke s_ashaari@yahoo.com  
10. Farhan 44 - Tue 3/Jan/2012, 8:32pm
Tolong detail dgn saya.... > ijul1986@yahoo.com.my  
11. Warisanfrniaga - Wed 4/Jan/2012, 1:58am
saya baru mula perniagaan..da banyak bank saya pergi semua reject..ada x sesiapa yg boleh tolong..tlg emailkn kepada saya hariz@warisanfrniaga.com  
12. Fir - Wed 4/Jan/2012, 12:35pm
sila email detail kpd sy firis961@yahoo.com  
13. Syahmi 9 - Wed 4/Jan/2012, 12:37pm
wang maju trading..untuk kakitangan kerajaan di penang,blacklist crdt crd dan gaji dh potong 56%..ada cara nk buat loan lg x?? nk pakai dlm RM20k...email saya mutiarabayu111@yahoo.com  
14. Rulz 2 - Wed 4/Jan/2012, 4:57pm
email pd sy - mycutesha@yahoo.com  
15. Noor Shahidah - Wed 4/Jan/2012, 10:31pm
saya perlukan bantuan/loan untuk membayar hutang yang semakin membebankan. saya dah cuba banyak MLM n bisnes trading namun masalah kewangan masih teruk. ada sesiapa boleh tolong. saya sampai dah terpinjam loan kat benggali yg hutangnya tak langsai2 lagi. help me please  
16. Rafidah 27 - Thu 5/Jan/2012, 10:44am
en saya nak tanya tenterA UNIFORM BOLEH KE BUAT PINJAMAN PERIBADI BOLEH SMS KAT SAYA DENGAN KADAR SEGERA. SAYA MEMERLUKAN SANGAT RAFI 0197832753  
17. Kittycutecat - Thu 5/Jan/2012, 4:17pm
nana_sam@hotmail.com  
18. Alizan1980 - Thu 5/Jan/2012, 4:25pm
plz kol saya alizan - 0192346523  
19. Shark 7 - Thu 5/Jan/2012, 6:06pm
kalau gaji 1.6k leh pinjam berapa??leh dapt ke 5k up??dah saya ada hutang along boleh ke apply?email saya dek_wan@yahoo.com  
20. Ewan 7 - Thu 5/Jan/2012, 7:00pm
1500+300 berape boleh apply yeee  
21. Faith - Thu 5/Jan/2012, 11:02pm
Sila beri details, terima kasih  
22. Azlanaziz - Fri 6/Jan/2012, 12:24am
brapa max boleh pinjam?emel sy azlanaziz77@yahoo.com  
23. Redcroe - Fri 6/Jan/2012, 10:42am
tlg email kt sye yusof011@yahoo.com  
24. Isz 5 - Fri 6/Jan/2012, 12:02pm
tolong email detail pinjaman di xcel.ws@gmail.com  
25. Deeno Azim - Fri 6/Jan/2012, 12:05pm
salam tuan....pinjaman ini dengan bank atau koperasi atau adik beradik along jugak.....terima kasih...makluman sy black list.....gaji sebulan net 2900.00  
26. Azila 13 - Fri 6/Jan/2012, 1:34pm
tolong emailkan info kepada saya gg_1my@yahoo.com  
27. Yus 7 - Fri 6/Jan/2012, 11:09pm
Ini untuk KL & Selangor jer ni  
28. Dah Terkena - Sun 8/Jan/2012, 12:35pm
NAK PINJAM 20K BOLEH KER?? GAJI 2100.. LUAR KL  
29. Juanruddin Low Abdullah - Sun 8/Jan/2012, 2:50pm
email..sy jlow35@ymail.com  
30. Sahabat 7 - Sun 8/Jan/2012, 3:56pm
email saya gentlemanjb@rocketmail.com dgn segera.....  
31. Ain 107 - Sun 8/Jan/2012, 5:13pm
email saya noorainrusli@gmail.com..  
32. Luisa - Tue 10/Jan/2012, 4:47am
saya ada black list ngan bank rakyat.. ada cara boleh tolong settle tak?.. huhu.. saya kerja ngan BSN kl...

ctc number 0173500946..  
33. Rider Sejati - Tue 10/Jan/2012, 9:49am
kalau kerja gaji tanpa slip boleh??email rockers.bkb@gmail.com  
34. Zaki 42 - Wed 11/Jan/2012, 12:41am
please send kt email..
zaki87zarah@yahoo.com
agak berminat tp nk tau details  
35. Lina 92 - Wed 11/Jan/2012, 8:57am
Minat gak tolong emelkan detail

lza03@yahoo.com.my  
36. Muhamad Azli Bin Mansor - Wed 11/Jan/2012, 11:38am
tentera boleh ker  
37. Adibah 9 - Thu 12/Jan/2012, 12:14pm
boleh tolong email kat saya? adibahzapely@yahoo.co.uk  
38. Mazu 2 - Thu 12/Jan/2012, 12:38pm
email saya mazu3373@yahoo.com  
39. May 7 - Mon 30/Jan/2012, 9:46am
call sy..gaji bersih tiggal rm600 jer..kerja gov. 019-3873226..klo wan maju trading ble bantu  
40. Insan Bingung - Thu 9/Feb/2012, 11:59am
sy kje swasta
gaji bersih RM1100
sy nk pinjam 8k
bole ke ?  
41. Shaky - Thu 9/Feb/2012, 12:23pm
bayaran balik mcm mana? berapa %?
kalau buat bisnes (keje sendiri) boleh ke?  
42. Azam 63 - Mon 13/Feb/2012, 10:38am
Boleh email detail ka azamria08@gmail.com  
43. Saga Elite - Thu 22/Mar/2012, 7:16pm
sy perlukan pinjaman..keja gov..
email detail : tigerlady86@ymail.com  
44. Am 8 - Thu 22/Mar/2012, 8:22pm
apa yg diperlukan untuk pinjaman perniagaan?
0173145614  
45. Thomas 8 - Thu 22/Mar/2012, 8:22pm
Tak kerja tp nk pinjam 2k boleh sbb nak carik modal.... queency_mon@yahoo.com  
46. Rosman 7 - Thu 22/Mar/2012, 9:06pm
keja swasta gaji bersih rm 1700 nak pinjam 15k bulannan brape...  
47. Hilmihanif - Thu 22/Mar/2012, 10:33pm
Saya blacklist swasta..saya berminat..boleh kol saya 019-9190339
atau email makyeh@gmail.com  
48. Suden 3 - Fri 23/Mar/2012, 1:16am
keje gov..tp dah blacklist...hutang kad kredit dekat 60k...mcm mana, buleh wat loan ke? email jjd2082@gmail.com  
49. Zainal Abidin Bin Azman - Fri 23/Mar/2012, 2:46am
asalamualaikum...
sye zainal, 18 tahun, ingin mmbuat pinjaman sebanyak RM 1,500...
ape syarat yang boleh tok sye buat pinjaman sebanyak tuh??  
50. Abangli 76 - Fri 23/Mar/2012, 4:51am
siapa berminat unt mencari duit tambahan dgn menjual anak patung 2nd hand/bundle....

sila hubungi saya

012-6690976  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1020 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..