Bisnes Franchise Hot & Roll untuk Dijual Cheras
Azida Alias - Wed 18/Jan/2023 6:41am
Bisnes untuk dijual RM35,000.00 sahaja.
(termasuk deposit sy tidak ambil di management,
So if pindah lokasi owner baru boleh ambil deposit tu RM9200.00)

Harga jika buka baru jauh lebih mahal. Berbaloi sebab tidak perlu keluarkan modal untuk setup kiosk.
Deposit di HQ RM10,000.00

Lokasi bisnes di BMC Mall Cheras.
Boleh run bisnes terus disini sehingga Sept 2023 or berpindah ke mall pilihan yang lain.
Sudah beroperasi 2 than lebih di BMC Mall.
Seorang pekerja full time

Barang-barang lengkap seperti:
- POS System
- 3unit chiller machine
- 1unit grill pan
- 2 unit crispy machine
- 1 unit Chest freezer
- 2 unit tv for display menu
- Panda and shopee food devices
Dan lain2 lagi.

Sy join bisnes ni masa covid (sektor f&b je paling ok time tu),
Sekarang semua sektor dah ok so sy nak fokus bisnes event 1 je.
So tak cukup masa nak pantau kiosk ni.
Boleh take over secepat y mungkin

Jika berminat boleh hubungi sy untk lebih jelas
https://wa.me/60137766716
Azida

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Restoran
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.