Best Time to Trade Forex Malaysia
Mr G 6 @ Forex4You - Wed 21/Apr/2021 11:47am
Mula Belajar Forex sekarang
Weltrade.com merupakan broker antarabangsa yang telah berada di pasaran semenjak dari tahun 2006. Ia menyediakan platform untuk anda berdagang di Forex, Kripto, Gold dan Oil trading.
Weltrade merupakan platform yang menghubungkan anda dengan pihak liquidity provider iaitu pihak bertanggungjawab terhadap urusniaga trading anda.

Sebagai Broker bertanggungjawab, weltrade akan memastikan anda bersedia terlebih dahulu sebelum memulakan urusniaga. Untuk itu Weltrade MY menyediakan kelas pembelajaran secara Online setiap hari dari Isnin-Jumaat jam 3.30 ptg.
Trader berpengalaman akan berkongi pengalaman trading mereka semasa live sedang akan menerangkan bagaimana untuk membuat analisa sebelum masuk pasaran. Juga akan mengupas berita-berita ekonomi semasa yang memberi impak kepada pasaran. Weltrade juga menyediakan ebook panduan trading secara percuma dan anda boleh terus download melalui http://www.weltrade.com.my

Berikut adalah Best Time To Trade Forex In Malaysia (Waktu Pasaran Utama Dibuka dan Ditutup mengikut waktu Malaysia)

SYDNEY : (BUKA = 5 pagi, TUTUP = 1 petang)
TOKYO : (BUKA = 7 pagi, TUTUP = 3 petang)
LONDON (BUKA = 3 petang, TUTUP = 11 malam)
NEW YORK : (BUKA = 8 malam, TUTUP = 4 pagi)

Ada banyak lagi yang kami mahu kongsikan kepada anda,
Untuk pendaftaran sila gunakan link dibawah :
https://account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
011-10666609

https://www.wasap.my/6011-10666609/WeltradeMalaysia

Niche: Forex Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..