Berminat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri?
Yaakop 2 - Sat 12/Oct/2019 5:12pm [Last Comment]
Kami menawarkan perkhidmatan untuk mengeluarkan Produk Jenama Sendiri.
KAMI SEDIAKAN PRODUK ANDA:
- sachet sahaja,
- sachet dan kotak jenama sendiri atau
- sachet dan papan jenama sendiri
ANDA BOLEH JUAL PRODUK SENDIRI YANG:
- BERKUALITI
- KELUARAN MUSLIM
- JENAMA SENDIRI
PRODUK YANG PERNAH KAMI BUAT:
- Kopi Tongkat Ali
- Kopi Susu Kambing
- Minuman Susu Kambing
- Minuman Halia
dan pelbagai jenis kopi.

*************************************
*KILANG KAMI BEROPERASI DI NEGERI SEMBILAN *
*************************************
Jika anda berminat sila hubungi melalui email dan berbincang:
yaakop22@yahoo.com

WhatsApp : 0192203025
http://wassapme.com/?0192203025/nak-tau-oem-jenama-sendiri

Website kami :
http://www.csm2u.com.my

Blogspot :
http://rajacafe.blogspot.com

Niche: Konsultan Perniagaan | Pengedar Produk Kesihatan | Bisnes Minuman
     
  1. Roslan 46 - Wed 14/Dec/2011, 2:05pm
    Tuan saya ada jual susu kambing 1 botol 250ml RM5.00 nak beli 1 litre ketatas pun boleh.

    hp: 0192687121  
  2. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 2:17pm
    Roslan 46,
    Syarikat kami hanya gunakan serbuk susu kambing.
    Syarikat kami juga menjual produk susu kambing ekonomi yang telah di proses seberat 1kg untuk kegunaan keluarga. Penghantaran seluruh Malaysia dan harga termasuk kos penghantaran.  
  3. Wan Choppe - Wed 14/Dec/2011, 5:15pm
    salam tuan..leh email bape harga n kuantiti minimum..tolong nyatakan skali hrga pasaran yg bleh sy jual yek..ni email sy wan_choppe@yahoo.com  
  4. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 6:21pm
    Wan Choppe..
    Terima kasih pertanyaan tuan tentang produk kami..
    Kami sudah emel...  
  5. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 9:42pm
    Syaza38...
    Kami sudah emel tentang produk susu kambing ekonomi keluaran kilang kami...  
  6. Mohsein - Wed 14/Dec/2011, 10:11pm
    Emelkan pada sy detail spt minimum order serta harga (termasuk packaging + bahan mentah)
    mohsein227@gmail.com  
  7. Nik Azufy - Thu 15/Dec/2011, 1:39am
    Email detail:
    fifiey_manja@yahoo.com  
  8. Yaakop 2 - Thu 15/Dec/2011, 7:23am
    Mohsein, Nik Azufy.....
    Kami sudah emel.  
  9. Adie 20 - Sat 17/Dec/2011, 12:31am
    nutrisi tambahan...... dijamin kualiti.... ingin tahu...... coll or sms senang nk kongsi kesihatan saudari.... berubah dengan kesihatan terjamin.... duit boleh di cari jika sihat.... kalo sakit boleh kah anda mencari sumber tersebut... renungkan laaaa... 014 6666036 s.alam / meru klang  
  10. Mariam 5 - Mon 19/Dec/2011, 3:45am
    tolong email saya mariamjanis@ymai.com. produk ne dah sah dgn kem.kesihatan? tanya shj.  
  11. Yaakop 2 - Mon 19/Dec/2011, 8:02am
    Mariam 5,
    Kami sudah emel.  
  12. Rina 29 - Mon 19/Dec/2011, 4:28pm
    Boleh bagi detail? Minimum modal berapa?
    crystal_adrina@yahoo.com  
  13. Yaakop 2 - Mon 19/Dec/2011, 5:53pm
    Rina 29.
    Sudah emel..  
  14. Dhir - Tue 20/Dec/2011, 12:48pm
    AIR PENAWAR PONDOK

    Dengan Izin Allah SWT , InsyaALLAH ianya boleh mengubati segala jenis penyakit seperti Kencing Manis, masalah Jantung, Migrain, Bengkak Hati, Ghout, Terseliuh dan Penenang Hati atau untuk di berikan kepada anak yang ingin Fokus dalam Pelajaran dan apa jua masalah yang ANDA hadapi. Hanya RM35 untuk 5 Botol seisi keluarga. Isipadu 1.5L ( Dibaca dgn 70 X Surah Yassin dan Surah-surah Terpilih) .Dibacakan keatas air bertapis (RX + Beyond ) oleh pelajar-pelajar pondok terpilih. Anda dialu-alukan membeli sambil beramal untuk aktiviti kebajikan BAKUN ( Badan Amal Kebajikan Nun ).

    SMS / calL : 016 282 6089 ( Takdir )  
  15. Cym71 - Thu 22/Dec/2011, 12:57am
    Salam En. Yaakop...boleh emel kepada saya detail...
    kluangman71@yahoo.com  
  16. Yaakop 2 - Thu 22/Dec/2011, 2:55pm
    Cym71..
    Sudah emel..
    Terima kasih  
  17. Matt 3 - Fri 23/Dec/2011, 1:41am
    Assalamualaikum En. Yaakub. Saya sangat berminat dengan tawaran ini, jika boleh emailkan saya, pakej pakej perniagaan yang tuan tawarkan.

    Contohnya : Pakej satu : RM3000.00 saya akan dapat itu dan ini, Harga termasuk printing dan sebagainya.

    terima Kasih.

    Email Saya : ir_cipanto@yahoo.com  
  18. Yaakop 2 - Fri 23/Dec/2011, 4:03pm
    Matt 3,
    Salam...
    saya sudah emel..  
  19. Nira 2 - Wed 28/Dec/2011, 1:34pm
    salam....
    berminat dengan MAHKOTA DEWA?

    KOPI MAHKOTA DEWA 14 DALAM 1

    KELEBIHAN MINUM KOPI MAHKOTA DEWA

    * Meneutralkan racun yang terkandung di dalam tubuh
    * Anti bakteria dan anti virus
    * Meningkatkan sistem kekebalan tubuh badan
    * Mengurangkan kadar gula dalam darah
    * Melancarkan peredaran darah
    * Mengurangkan kadar risiko sakit jantung
    * Anti alergi pada tubuh
    * Anti kanser
    * Amat sesuai sekali kepada mereka yang nak berdiet
    * Mencegah dan merawat penyakit Arthritis Gout
    * Menghindarkan penyakit yang sering rasa mengantuk
    * Mencegah penyakit Gastrik dan sakit pinggang
    * Meningkat stamina dan ketahanan terhadap Selsema
    * Merawat Lenguh Sendi, Buah Pinggang & Jantung

    PELUANG BISNES DENGAN KOPI MAHKOTA DEWA...
    012-9509300 (ira)  
  20. Ambiz 2 - Thu 29/Dec/2011, 4:42pm
    Emelkan pada sy detail spt minimum order serta harga (termasuk packaging + bahan mentah)
    ambizshop@gmail.com  
  21. Yaakop 2 - Thu 29/Dec/2011, 9:24pm
    Ambiz 2,
    Sudah emel..
    terima kasih  
  22. Norizz - Fri 30/Dec/2011, 1:31am
    Assalam
    sya berminat utk memiliki jenama sendiri jika kena dengn kemampuan.
    harap emel
    ke; neecza12@msn.com
    t kasih  
  23. Yaakop 2 - Fri 30/Dec/2011, 7:03am
    Norizz!!!
    Anda mampu.....
    sudah emel
    terima kasih  
  24. Nashir - Mon 9/Jan/2012, 7:25am
    Salam en Yaakop,

    klu serbuk susu tu berapa harag?..boleh bg detail utk semua...
    nasirace82@gmail.com  
  25. Yaakop 2 - Mon 9/Jan/2012, 6:51pm
    Nashir...
    Abang dah emel. harap dapat bekerjasama...  
  26. Khai 25 - Thu 12/Jan/2012, 2:45am
    salam...bole bagi detail pada saya??saya memang minat untuk promosi tuan,,, tq khai_whiterose88@yahoo.com  
  27. Idah 10 - Thu 12/Jan/2012, 1:40pm
    pls e-mail details noraidahmohdnoor@gmail.com  
  28. Yaakop 2 - Thu 12/Jan/2012, 4:57pm
    Khai 25 dan Idah 10..
    Saya sudah emel.
    Terima kasih  
  29. Hassan 15 - Tue 17/Jan/2012, 11:43pm
    salam, en yaakop boleh email detail kat saya hsan007@hotmail.com.
    saya nak jual borong semua jenis kopi yd ada di pasaran..  
  30. Yaakop 2 - Wed 18/Jan/2012, 3:19pm
    Hassan 15,
    Sudah emel...  
  31. Linda 170 - Sun 22/Jan/2012, 9:42pm
    sy nak tau jugak mcmane syaratnya , minimum order,printing utk nk jenama sendiri...  
  32. Linda 170 - Sun 22/Jan/2012, 9:45pm
    email saya linda.amran@yahoo.com.my  
  33. Yaakop 2 - Mon 23/Jan/2012, 12:10pm
    Linda 170,
    Terima kasih kerana berminat dan berbincang.  
  34. Azom07 - Wed 25/Jan/2012, 8:39am
    saya sgt berminat, emailkan azom2u@gmail.com  
  35. Mohd Sholihin - Mon 30/Jan/2012, 3:52pm
    Salam warga MC,

    Tumpang iklan yer En Yaakop.

    Kami dari Millennium World Marketing menyediakan perkhidmatan berikut :

    1) Khidmat permohonan lesen AJL bagi mana2 syarikat baru atau sedia ada samada utk mendapatkan lesen SLM / MLM

    2) Khidmat rundingan bg sesiapa yg ingin membuat produk jenama sendiri.

    - 100% bumiputera consultant
    - Service Fee yang jauh lebih murah!
    - Khidmat cemerlang hingga berjaya & lulus!

    Yang berminat utk tubuhkan syarikat SLM / MLM dan serius, sila hubungi 017-6323674 (Solihin)  
  36. Arul 5 - Tue 21/Feb/2012, 4:23pm
    Encik,

    Saya berminat utk memiliki jenama sendiri dan tolong e-mail saya semua maklumat tentang harga dan sebagainya.

    Tolong e-mail ke: arul_arul7@yahoo.com

    Terima kasih tuan.  
  37. Yaakop 2 - Wed 22/Feb/2012, 2:14pm
    Arul 5,
    Saya sudah emel  
  38. Mohamad Faiz - Fri 24/Feb/2012, 3:04pm
    sangat berminat. tolong email detail n price  
  39. Semalu - Wed 29/Feb/2012, 9:56am
    kirenye mmg encik supply semua termasuk kopi sekali la ye?

    kopi tu rasenye mcm mana? tongkat ali? kopi jantan? kualiti nye plak mcm mane?

    e mail detail ke semalu7@gmail.com

    TQ  
  40. Yaakop 2 - Sun 11/Mar/2012, 12:36pm
    Mohamad Faiz...
    Saya sudah emel.


    Semalu...
    Juga saya sudah emel. Segala pertanyaan dah jawap..  
  41. Naninadirah - Tue 13/Mar/2012, 5:54pm
    Salam, boleh email ke nani.nadirah@gmail.com.. TQ  
  42. Yaakop 2 - Wed 14/Mar/2012, 12:27pm
    Naninadirah
    Saya sudah emel...  
  43. Padsukauya - Thu 29/Mar/2012, 8:58am
    salam tuan..sila email sy shah..dubrex@gmail.com  
  44. Yaakop 2 - Thu 29/Mar/2012, 10:48am
    Padsukauya,

    Saya sudah emel..  
  45. Putera70 - Sun 1/Apr/2012, 1:09am
    saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut pasal kopi jenama sendiri tu. tolong e-mailkan saya info yang berkenaan terutamanya berkaitan harga...puteraayahnda@yahoo.com.my  
  46. Bertam Best Marketing - Tue 10/Apr/2012, 5:17pm
    kepada en yaakop. kami menjual serbuk susu kambing asli. 1 bag (25kg) x rm 40.
    kami juga menjual serbuk goji extract hanya rm 100/ kg. syarikat kami banyak membekalkan kepada syarikat pembuat kopi pracampuran lain.berminat hubungi saya. fisol 017 4681660  
  47. Yaakop 2 - Sun 15/Apr/2012, 10:41am
    Putera 70..

    Saya sudah emel  
  48. Rozman 3 - Thu 19/Apr/2012, 5:03pm
    Boleh emailkan detail kat saya. Rozman_rml@yahoo.com  
  49. Yaakop 2 - Fri 20/Apr/2012, 3:03pm
    Rozman 3....

    Terima kasih kerana berminat. Harap tuan berpuashati dengan jawapan saya.  
  50. Mohd Sarif Jafar - Mon 11/Jun/2012, 10:46pm
    tupang iklan saudara ..saya pembekal kopi susu kambing +goji dan kopi asli tanpa campuran white kopi pun ada tersedia dalam bentu papan dan kotak terdapat susu kambing asli tanpa bau berminal cal;0132492634-sarif kopi  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 95 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)