Berminat Produk Kopi/Susu Kambing Jenama Sendiri?
Yaakop 2 - Sun 5/Sep/2021 3:40pm [Last Comment]
Kami menawarkan perkhidmatan untuk mengeluarkan Produk Jenama Sendiri.
KAMI SEDIAKAN PRODUK ANDA:
- sachet sahaja,
- sachet dan kotak jenama sendiri atau
- sachet dan papan jenama sendiri
ANDA BOLEH JUAL PRODUK SENDIRI YANG:
- BERKUALITI
- KELUARAN MUSLIM
- JENAMA SENDIRI
PRODUK YANG PERNAH KAMI BUAT:
- Kopi Tongkat Ali
- Kopi Susu Kambing
- Minuman Susu Kambing
- Minuman Halia
dan pelbagai jenis kopi.

*************************************
*KILANG KAMI BEROPERASI DI NEGERI SEMBILAN *
*************************************
Jika anda berminat sila hubungi kami untuk maklumat lanjut:

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri
https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri
https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri
https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri
https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

Website kami :
http://www.csm2u.com.my

Niche: Konsultan Perniagaan | Pengedar Produk Kesihatan | Bisnes Minuman
 
1. Roslan 46 - Wed 14/Dec/2011, 2:05pm
Tuan saya ada jual susu kambing 1 botol 250ml RM5.00 nak beli 1 litre ketatas pun boleh.

hp: 0192687121  
2. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 2:17pm
Roslan 46,
Syarikat kami hanya gunakan serbuk susu kambing.
Syarikat kami juga menjual produk susu kambing ekonomi yang telah di proses seberat 1kg untuk kegunaan keluarga. Penghantaran seluruh Malaysia dan harga termasuk kos penghantaran.  
3. Wan Choppe - Wed 14/Dec/2011, 5:15pm
salam tuan..leh email bape harga n kuantiti minimum..tolong nyatakan skali hrga pasaran yg bleh sy jual yek..ni email sy wan_choppe@yahoo.com  
4. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 6:21pm
Wan Choppe..
Terima kasih pertanyaan tuan tentang produk kami..
Kami sudah emel...  
5. Yaakop 2 - Wed 14/Dec/2011, 9:42pm
Syaza38...
Kami sudah emel tentang produk susu kambing ekonomi keluaran kilang kami...  
6. Mohsein - Wed 14/Dec/2011, 10:11pm
Emelkan pada sy detail spt minimum order serta harga (termasuk packaging + bahan mentah)
mohsein227@gmail.com  
7. Nik Azufy - Thu 15/Dec/2011, 1:39am
Email detail:
fifiey_manja@yahoo.com  
8. Yaakop 2 - Thu 15/Dec/2011, 7:23am
Mohsein, Nik Azufy.....
Kami sudah emel.  
9. Adie 20 - Sat 17/Dec/2011, 12:31am
nutrisi tambahan...... dijamin kualiti.... ingin tahu...... coll or sms senang nk kongsi kesihatan saudari.... berubah dengan kesihatan terjamin.... duit boleh di cari jika sihat.... kalo sakit boleh kah anda mencari sumber tersebut... renungkan laaaa... 014 6666036 s.alam / meru klang  
10. Mariam 5 - Mon 19/Dec/2011, 3:45am
tolong email saya mariamjanis@ymai.com. produk ne dah sah dgn kem.kesihatan? tanya shj.  
11. Yaakop 2 - Mon 19/Dec/2011, 8:02am
Mariam 5,
Kami sudah emel.  
12. Rina 29 - Mon 19/Dec/2011, 4:28pm
Boleh bagi detail? Minimum modal berapa?
crystal_adrina@yahoo.com  
13. Yaakop 2 - Mon 19/Dec/2011, 5:53pm
Rina 29.
Sudah emel..  
14. Dhir - Tue 20/Dec/2011, 12:48pm
AIR PENAWAR PONDOK

Dengan Izin Allah SWT , InsyaALLAH ianya boleh mengubati segala jenis penyakit seperti Kencing Manis, masalah Jantung, Migrain, Bengkak Hati, Ghout, Terseliuh dan Penenang Hati atau untuk di berikan kepada anak yang ingin Fokus dalam Pelajaran dan apa jua masalah yang ANDA hadapi. Hanya RM35 untuk 5 Botol seisi keluarga. Isipadu 1.5L ( Dibaca dgn 70 X Surah Yassin dan Surah-surah Terpilih) .Dibacakan keatas air bertapis (RX + Beyond ) oleh pelajar-pelajar pondok terpilih. Anda dialu-alukan membeli sambil beramal untuk aktiviti kebajikan BAKUN ( Badan Amal Kebajikan Nun ).

SMS / calL : 016 282 6089 ( Takdir )  
15. Cym71 - Thu 22/Dec/2011, 12:57am
Salam En. Yaakop...boleh emel kepada saya detail...
kluangman71@yahoo.com  
16. Yaakop 2 - Thu 22/Dec/2011, 2:55pm
Cym71..
Sudah emel..
Terima kasih  
17. Matt 3 - Fri 23/Dec/2011, 1:41am
Assalamualaikum En. Yaakub. Saya sangat berminat dengan tawaran ini, jika boleh emailkan saya, pakej pakej perniagaan yang tuan tawarkan.

Contohnya : Pakej satu : RM3000.00 saya akan dapat itu dan ini, Harga termasuk printing dan sebagainya.

terima Kasih.

Email Saya : ir_cipanto@yahoo.com  
18. Yaakop 2 - Fri 23/Dec/2011, 4:03pm
Matt 3,
Salam...
saya sudah emel..  
19. Nira 2 - Wed 28/Dec/2011, 1:34pm
salam....
berminat dengan MAHKOTA DEWA?

KOPI MAHKOTA DEWA 14 DALAM 1

KELEBIHAN MINUM KOPI MAHKOTA DEWA

* Meneutralkan racun yang terkandung di dalam tubuh
* Anti bakteria dan anti virus
* Meningkatkan sistem kekebalan tubuh badan
* Mengurangkan kadar gula dalam darah
* Melancarkan peredaran darah
* Mengurangkan kadar risiko sakit jantung
* Anti alergi pada tubuh
* Anti kanser
* Amat sesuai sekali kepada mereka yang nak berdiet
* Mencegah dan merawat penyakit Arthritis Gout
* Menghindarkan penyakit yang sering rasa mengantuk
* Mencegah penyakit Gastrik dan sakit pinggang
* Meningkat stamina dan ketahanan terhadap Selsema
* Merawat Lenguh Sendi, Buah Pinggang & Jantung

PELUANG BISNES DENGAN KOPI MAHKOTA DEWA...
012-9509300 (ira)  
20. Ambiz 2 - Thu 29/Dec/2011, 4:42pm
Emelkan pada sy detail spt minimum order serta harga (termasuk packaging + bahan mentah)
ambizshop@gmail.com  
21. Yaakop 2 - Thu 29/Dec/2011, 9:24pm
Ambiz 2,
Sudah emel..
terima kasih  
22. Norizz - Fri 30/Dec/2011, 1:31am
Assalam
sya berminat utk memiliki jenama sendiri jika kena dengn kemampuan.
harap emel
ke; neecza12@msn.com
t kasih  
23. Yaakop 2 - Fri 30/Dec/2011, 7:03am
Norizz!!!
Anda mampu.....
sudah emel
terima kasih  
24. Nashir - Mon 9/Jan/2012, 7:25am
Salam en Yaakop,

klu serbuk susu tu berapa harag?..boleh bg detail utk semua...
nasirace82@gmail.com  
25. Yaakop 2 - Mon 9/Jan/2012, 6:51pm
Nashir...
Abang dah emel. harap dapat bekerjasama...  
26. Khai 25 - Thu 12/Jan/2012, 2:45am
salam...bole bagi detail pada saya??saya memang minat untuk promosi tuan,,, tq khai_whiterose88@yahoo.com  
27. Idah 10 - Thu 12/Jan/2012, 1:40pm
pls e-mail details noraidahmohdnoor@gmail.com  
28. Yaakop 2 - Thu 12/Jan/2012, 4:57pm
Khai 25 dan Idah 10..
Saya sudah emel.
Terima kasih  
29. Hassan 15 - Tue 17/Jan/2012, 11:43pm
salam, en yaakop boleh email detail kat saya hsan007@hotmail.com.
saya nak jual borong semua jenis kopi yd ada di pasaran..  
30. Yaakop 2 - Wed 18/Jan/2012, 3:19pm
Hassan 15,
Sudah emel...  
31. Linda 170 - Sun 22/Jan/2012, 9:42pm
sy nak tau jugak mcmane syaratnya , minimum order,printing utk nk jenama sendiri...  
32. Linda 170 - Sun 22/Jan/2012, 9:45pm
email saya linda.amran@yahoo.com.my  
33. Yaakop 2 - Mon 23/Jan/2012, 12:10pm
Linda 170,
Terima kasih kerana berminat dan berbincang.  
34. Azom07 - Wed 25/Jan/2012, 8:39am
saya sgt berminat, emailkan azom2u@gmail.com  
35. Mohd Sholihin - Mon 30/Jan/2012, 3:52pm
Salam warga MC,

Tumpang iklan yer En Yaakop.

Kami dari Millennium World Marketing menyediakan perkhidmatan berikut :

1) Khidmat permohonan lesen AJL bagi mana2 syarikat baru atau sedia ada samada utk mendapatkan lesen SLM / MLM

2) Khidmat rundingan bg sesiapa yg ingin membuat produk jenama sendiri.

- 100% bumiputera consultant
- Service Fee yang jauh lebih murah!
- Khidmat cemerlang hingga berjaya & lulus!

Yang berminat utk tubuhkan syarikat SLM / MLM dan serius, sila hubungi 017-6323674 (Solihin)  
36. Arul 5 - Tue 21/Feb/2012, 4:23pm
Encik,

Saya berminat utk memiliki jenama sendiri dan tolong e-mail saya semua maklumat tentang harga dan sebagainya.

Tolong e-mail ke: arul_arul7@yahoo.com

Terima kasih tuan.  
37. Yaakop 2 - Wed 22/Feb/2012, 2:14pm
Arul 5,
Saya sudah emel  
38. Mohamad Faiz - Fri 24/Feb/2012, 3:04pm
sangat berminat. tolong email detail n price  
39. Semalu - Wed 29/Feb/2012, 9:56am
kirenye mmg encik supply semua termasuk kopi sekali la ye?

kopi tu rasenye mcm mana? tongkat ali? kopi jantan? kualiti nye plak mcm mane?

e mail detail ke semalu7@gmail.com

TQ  
40. Yaakop 2 - Sun 11/Mar/2012, 12:36pm
Mohamad Faiz...
Saya sudah emel.


Semalu...
Juga saya sudah emel. Segala pertanyaan dah jawap..  
41. Naninadirah - Tue 13/Mar/2012, 5:54pm
Salam, boleh email ke nani.nadirah@gmail.com.. TQ  
42. Yaakop 2 - Wed 14/Mar/2012, 12:27pm
Naninadirah
Saya sudah emel...  
43. Padsukauya - Thu 29/Mar/2012, 8:58am
salam tuan..sila email sy shah..dubrex@gmail.com  
44. Yaakop 2 - Thu 29/Mar/2012, 10:48am
Padsukauya,

Saya sudah emel..  
45. Putera70 - Sun 1/Apr/2012, 1:09am
saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut pasal kopi jenama sendiri tu. tolong e-mailkan saya info yang berkenaan terutamanya berkaitan harga...puteraayahnda@yahoo.com.my  
46. Bertam Best Marketing - Tue 10/Apr/2012, 5:17pm
kepada en yaakop. kami menjual serbuk susu kambing asli. 1 bag (25kg) x rm 40.
kami juga menjual serbuk goji extract hanya rm 100/ kg. syarikat kami banyak membekalkan kepada syarikat pembuat kopi pracampuran lain.berminat hubungi saya. fisol 017 4681660  
47. Yaakop 2 - Sun 15/Apr/2012, 10:41am
Putera 70..

Saya sudah emel  
48. Rozman 3 - Thu 19/Apr/2012, 5:03pm
Boleh emailkan detail kat saya. Rozman_rml@yahoo.com  
49. Yaakop 2 - Fri 20/Apr/2012, 3:03pm
Rozman 3....

Terima kasih kerana berminat. Harap tuan berpuashati dengan jawapan saya.  
50. Mohd Sarif Jafar - Mon 11/Jun/2012, 10:46pm
tupang iklan saudara ..saya pembekal kopi susu kambing +goji dan kopi asli tanpa campuran white kopi pun ada tersedia dalam bentu papan dan kotak terdapat susu kambing asli tanpa bau berminal cal;0132492634-sarif kopi  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 98 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..