Belajar Forex Dengan Profit Konsisten, Min. Risk 20% atau Wang Anda Dekembalikan Dalam Masa 3 Bulan Jika Gagal
Blackbull Markets - Fri 16/Oct/2015 2:19pm
Hi assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua trader..

kat sini saya nak share sikit peluang untuk melabur forex. So yang mana2 masih berminat atau yang masih rugi trading dalam Forex, simpan deposit $100 tu, datang belajar dulu. Dari rugi $100 trade tak tentu hala, baik datang belajar dulu.

Belajar pun lebih kurang sama kos dengan deposit tu tp kami memberi jaminan wang dikembalikan sekiranya dalam masa 3 bulan masih trade tapi masih rugi. Kami akan mengajar anda cara yang mudah untuk menentukan pergerakkan matawang dan dengan sendirinya anda akan tahu yang mana BUY DAN SELL. Tanpa SnR, TL, Fibo atau MA.

Profit yang konsisten dengan minimum loss 20% sahaja. Bayaran kelas dengan jaminan wang dikembalikan selama 3 bulan. Kelas akan diajar selama 1x seminggu selama 1 bulan. Maximum untuk satu perjumpaan adalah 5 orang shj.

Perjumpaan one to one di area bangi atau kajang PM untuk mengetahui lebih lanjut... naudis.talent@gmail.com

Niche: Forex Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..