Beberapa Kedai Fotostat utk Dijual
rizal 3 - Sun 22/Jul/2007 1:12pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berminat nak buka kedai fotostat, saya ada beberapa list kedai fotostat untuk dijual, kebanyakkannya business bagus tapi owner ada new project, jika anda memerlukan nasihat dan pandangan atau apa- apa ajer.., boleh balas forum ni..

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Azariah - Sun 22/Jul/2007, 1:27pm
ok kasila contact no saya berminat nak buat fotostat  
2. Mr zulhilmi Rahmat - Mon 23/Jul/2007, 9:11am
emel me..amynem2003@yahoo.com  
3. Mohamed Izan Bin Gani - Tue 24/Jul/2007, 4:54am
Pls email to me the list.TQ!  
4. Kartini Binti Abdul Hamid - Tue 24/Jul/2007, 9:35am
I'm interested please e-mail to me the list. Thanks & regards.  
5. Irnee - Tue 24/Jul/2007, 10:10am
sy berminat...emailkan ke kambe2804@yahoo.com..TQ  
6. Ming Sutejo - Tue 24/Jul/2007, 11:53am
pls email to me: ming_jobsdb@plasa.com, thx  
7. Linda Mohd Lazi - Tue 24/Jul/2007, 2:56pm
saya berminat sila email pd saya...tq  
8. Mohd Nazli B Hj Timan - Thu 26/Jul/2007, 4:36pm
I'm interested please e-mail to me the list. Thanks & regards.
tmnazli@maxis.com.my  
9. Kenn Chong - Fri 27/Jul/2007, 12:32pm
saya pun minta...pls email to kennchong@yahoo.com  
10. Furbick - Sat 28/Jul/2007, 1:59am
I'm interested too. Please email me at furbick@yahoo.com
Thanks.  
11. Elia Zainudin - Sat 28/Jul/2007, 11:58am
saya pun berminat jugaa...
boleh email kepada saya...elia4888@yahoo.com  
12. Azariah - Sat 28/Jul/2007, 11:03pm
saya aza saya brminat azzariah@yahoo.com no fon 0196680809  
13. Nadira - Sat 28/Jul/2007, 11:07pm
i am really interested..i plan to open one in kuantan...pls email me...thanxx!  
14. Asasjey Sdn Bhd - Sun 29/Jul/2007, 7:45pm
asasjey@yahoo.com.my tel: 019-4241392  
15. Azizan Bin Abd Aziz - Tue 7/Aug/2007, 4:37pm
saya juga berminat, sila bagi maklumat lanjut ke azizan1@gmail.com  
16. Cyh - Wed 8/Aug/2007, 9:58pm
Anda di mana dan ada kah minat mendapat pembekal baru kertas fotostat? Kami operate dari Selayang,Selangor dan jika berminat, bolih talipon kami di 016-2806476 untuk berbincang.  
17. atip - Thu 9/Aug/2007, 8:13am
Please email me the list..atipbrutal@yahoo.com
TQ  
18. Leenda - Wed 15/Aug/2007, 3:52pm
sayaleenda boleh email saya di gurl_leen2000@yahoo.com orctc num 012-2555978  
19. Leenda - Wed 15/Aug/2007, 4:19pm
masih ade kedai fotostet yang nak dijual atau sewa?  
20. Sha 2 - Wed 15/Aug/2007, 6:03pm
Email saya sha_32111@yahoo.com thanks  
21. Shaella - Tue 21/Aug/2007, 12:57am
saya berminat nak join bisnes kedai fotostat ni tapi saya rase x cukup pengalaman lagi...boleh x saudara berikan tunjuk ajar?ni email saya,shaella87@yahoo.com..saya harap saudara dapat hubungi saya..terima kasih.  
22. Khairil Aznan B Zailan Kamarudin - Mon 3/Sep/2007, 5:55pm
kindly send me the detail regarding above matter to khairil.aznan@yahoo.com.

thank  
23. Mohd Shamer bin Mohd Harison - Mon 10/Sep/2007, 11:12pm
Askum tuan saya berminat juga... saya berada di area PJ ini no sms sy 017-2125678... email saya shamer_pj@yahoo.com  
24. Fadzly Business Oriented - Thu 27/Sep/2007, 4:27pm
Saya ada satu kedai photostat untuk dijual di UPM traffic tinggi, 3 mesin photostat berserta semua peralat untuk bindinglaminating and other worth RM55,000..for sale for RM50,000...UPM akan buka semester...rebut peluang untuk dapat extra dari photocopy buku...013-6374566  
25. Fazlia - Wed 31/Oct/2007, 9:06pm
saya berminat. email saya fazlia83@yahoo.com  
26. Umisaifah - Thu 29/Nov/2007, 12:31pm
saya berminat, pls email me at umisaifah@yahoo.com  
27. Jasmin - Thu 17/Jan/2008, 4:16pm
Masih available lagi the list?  
28. Jasmin - Thu 17/Jan/2008, 4:21pm
Please email me.  
29. Jasmin - Thu 17/Jan/2008, 4:21pm
my email aminz_2000@yahoo.com  
30. Nextime limited - Wed 23/Jan/2008, 12:29am
Saya ingin menawarkan anda pembelian mesin fotostate kerana saya adalah pembekal mesin fotostat . saya ada menawarkan jenama Canon dan Ricoh Recond dari Kilang . Saya menjual mesin fotostat recond kerana harganya lebih murah dari yang baru kerana harga mesin fotostat yang baru agak mahal . anda boleh message saya jika berminat . Penghantaran percuma bagi Lembah Klang . di kawasan lain juga saya ada membuat penghantaran tetapi akan di kenakan sedikit bayaran yang munasabah . Message saya jika berminat . Terima Kasih

kepada yang berminat boleh sms saya di talian 017 -6585139

atau e-mail : nextime_limited@yahoo.com  
31. Lienalai - Tue 29/Jan/2008, 3:56pm
hai mod rizal.list kedai photostat tu ader lagi ke?pls email saya azliena_adnan@yahoo.com.my  
32. HAMIDAH BINTI MUSTAFA - Fri 2/May/2008, 12:31pm
Saya pun berminat untuk membuka kedai mesin fotostate. Sila email kepada saya hamidah.mustafa@yahoo.com  
33. Ahmad Hazim - Thu 8/May/2008, 10:22pm
saya juga berminat. sila emel kepada saya hblue_sviolet@yahoo.com  
34. Hazrin Hamid - Wed 28/May/2008, 8:10am
saya pun berminat untuk membuka kedai fotostat. Sila emailkan kepada saya hazrinhamid83@yahoo.com  
35. Asza - Fri 4/Jul/2008, 10:44am
saya berminat untuk menyewa mesin photostat  
36. Faizal 7 - Fri 17/Oct/2008, 8:46pm
Saya pun berminat
ahmd_faizal@yahoo.co.uk  
37. Mohd Zafri Bin Mohamed - Fri 21/Nov/2008, 1:09am
Saya menawarkan pelbagai jenis model mesin fotostat
digital dan juga ricon.
jika berminat untuk membeli,menyewa atau memerlukan perkhidmatan servis
bolehlah hubungi saya.
mohd zafri 012-9565408  
38. Razmi b Mohd Rasidi - Wed 17/Dec/2008, 4:29pm
saya berminat untuk menyewa mesin photostat bertempat di muadzam shah, pahang hubungi saya h/p: 013-9050175 atau email kepada saya ke tikuh_92@yahoo.com  
39. Farin - Tue 21/Jul/2009, 3:09am
sy ada kedai photostat klu dpt harga best sy nk beli ajer...kol sy 0194190949  
40. Lynn 6 - Tue 4/Aug/2009, 11:40am
sy nak cari mesin photostat yg murah dan in good kualiti bg peniaga kecil OKU cm saye. leh e-mail quatation ngn picture ke lynn_ayeen@yahoo.com.my . klu leh yg sekitar klang. tq  
41. AND Smart Ent - Wed 19/Aug/2009, 2:09pm
Saya menjual semua spare-parts termasuk drum,toner dan lain2 untuk mesin fotostat jenama Canon dan Ricoh. Harga dijamin termurah. Penghantaran percuma seluruh Malaysia. Kol saya 012-5976758  
42. Are - Tue 23/Feb/2010, 3:20pm
saya juga berminat, sila bagi maklumat lanjut ke emel saya arerool82@gmail.com  
43. Sri - Sat 13/Mar/2010, 2:30pm
saya berminat untuk buka kedai fotostat..ada lagi tak senarai kedai tu rizal. email saya mtsri007@gmail.com..Tq  
44. Emas 1980 - Fri 20/Aug/2010, 2:25pm
ada lagi tak yang nak jual kedai . ada lagi tak list.sy berminat  
45. Ayu 28 - Mon 27/Sep/2010, 4:37pm
ada lg x kedai fotostat yg nk di jual@sewa berdekatan dgn fakulti...kalau ada..please inform me... yuyu_scorpiogurl@yahoo.com  
46. Carina - Sat 22/Jan/2011, 9:32pm
saya berminat nk bukak kedai photostat..hubungi saya di princess_propaganda@yahoo.com..TQ  
47. Jamilahct - Tue 25/Jan/2011, 3:19pm
saya ingin mencari kedai photostat untuk dibeli di melaka.. jika ada sila hubungi saya.. jamilahct@yahoo.com  
48. Shiela 4 - Wed 26/Jan/2011, 12:03pm
nk beli mesin fotostat canon ir3300 blh email online.printing@yahoo.com  
49. Ms Aju - Thu 12/May/2011, 9:06pm
salam
kerja di rumah. sistem ini terbukti berkesan kerana dpt menjana pendapatan sampingan. keterangan lajut layari website ini -->http://formulaluarbiasa.com/recommends/income-2011  
50. Ong 3 - Tue 30/Aug/2011, 10:34am
Saya ada minat juga nak buka kedai photostate. Saya sudah dalam bidang ini di kuala lumpur. Sekarang nak cari tempat buka juga. Kalau sesiapa ada tempat yang sesuai. boleh email saya... addoncopier@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..