Bantuan Dana Perniagaan + Pembiayaan Peribadi 110ribu Disediakan (Tunai) - Melaka
Doublemaths - Thu 28/Nov/2013 9:45am [Last Comment]
Pertama di Malaysia dan kini baru bermula. Penyertaan peserta semakin meningkat. semuanya percuma!!

Klinik Usahawan -Bantuan Dana Perniagaan + Pembiayaan Peribadi disediakan

- Tanpa Cagaran
- Tanpa Penjamin
- Tanpa Bayar Balik

-Terbuka kpd semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke Atas
-Peniaga / Usahawan / Bakal Usahawan
-Individu yg memerlukan bantuan kewangan.
-Black List, CC,CT,Muflis layak memohon.

Untuk peringkat kedua kini dibuka kepada 80 orang yang pertama mendaftar sahaja. Bagi yang berminat, sila sms Nama, No IC ke 012-4008725 (no hotline untuk zon Melaka sahaja) untuk hadir taklimat pada awal bulan Disember 2013 yang akan diadakan selama 1 jam 30 minit di Melaka.

Niche: Pinjaman Perniagaan | Pinjaman Peribadi
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Fazli 115 - Thu 28/Nov/2013, 10:14am
    Nak buka bisnes atau farmasi x ada modal????? Sy boleh bantu, hubungi 0123347932(Fazli).  
  2. Yusrie - Thu 28/Nov/2013, 5:11pm
    Mcm mana yang dikatakan tak ada modal boleh bantu? keluar epf ke?  
  3. Faiezah - Thu 28/Nov/2013, 5:43pm
    tanpa bayar balik???? ade ke??? ni under sape ye...boleh detail ke noorfaiezah@gmail.com  
  4. Doublemaths - Fri 29/Nov/2013, 1:32am
    ~ ini adalah dana iklan yang disumbangkan kpd yang berminat dgn pinjaman peribadi atau pinjaman memulakan perniagaan..bezanya dengan bank adalah tiada interest, tiada bayaran balik, tiada penjamin, tiada cagaran..dan ia tak berkaitan langsung dengan epf sbb bukan semua orang ada epf, tuan. Kalau brminat sahaja daftarkan ke no hotline dan penerangan untuk 80 kuota sesi ini akan diadakan dalam minggu hadapan, insyaAllah.  
  5. Enna 6 - Fri 29/Nov/2013, 8:54am
    kat penang xde ke..  
  6. Doublemaths - Fri 29/Nov/2013, 10:14am
    ~ kat penang n kl baru mula, puan.  
  7. Shazrie - Fri 29/Nov/2013, 12:07pm
    email saya : peachstuff@ymail.com  
  8. Liza Said - Fri 29/Nov/2013, 12:16pm
    Salam, saya berminat.
    Tolong email detail ke : m.s.haleez2009@gmail.com  
  9. Baheera - Fri 29/Nov/2013, 2:25pm
    kena bayar deposit or up front Ker? kalau KL nap hubungi siapa? Tolong email detail to h_ruslan@yahoo.com  
  10. Suhaimi 154 - Fri 29/Nov/2013, 2:50pm
    ipoh bile  
  11. Arin 14 - Fri 29/Nov/2013, 6:43pm
    sapa ada no contact ahlong send kt email sy arinence@gmail.com  
  12. Mahsan - Fri 29/Nov/2013, 10:00pm
    KL bile lak...  
  13. Mohd Nazray Haji Saood - Sat 30/Nov/2013, 10:37am
    minat nak daftar mh192966@gmail.com
    hp-0104673646  
  14. Omar 19 - Sat 30/Nov/2013, 10:55am
    boleh hantar details kat sk1937246@yahoo.com tq  
  15. Hisham Ismail 2 - Sat 30/Nov/2013, 2:03pm
    boleh hantar details kat suria.art@gmail.com  
  16. Doublemaths - Sat 30/Nov/2013, 2:25pm
    ~ semua telah diemailkan kecuali tuan Shazrie sbb email tuan tak boleh accept. Terima kasih.  
  17. Bono 2 - Sun 1/Dec/2013, 12:09am
    email saya

    soulkasim1@gmail.com  
  18. Amy 318 - Sun 1/Dec/2013, 9:32am
    Anda menghadapi saat2 genting dan kecemasan??????? Sy boleh tolong, call 0123895736(Amy).  
  19. Sali 6 - Sun 1/Dec/2013, 9:38am
    sila hantar detail ke alia107@yahoo.com  
  20. Faith - Sun 1/Dec/2013, 10:19am
    Salam..sila hantar detail ke im4faith@gmail.com  
  21. Iffat Wafiy360 2 - Sun 1/Dec/2013, 12:32pm
    salam! maklumat detail...tokawangbunga@gmail.com  
  22. Elley78 - Sun 1/Dec/2013, 1:10pm
    Boleh hantar detail pd saya? Email d_rafsani@yahoo.com atau whatsapp 0129185404  
  23. Zali 10 - Sun 1/Dec/2013, 4:59pm
    Detail mohamad.zali@yahoo.com  
  24. Nurr 6 - Sun 1/Dec/2013, 7:02pm
    Bminat. Tolong send detail ke shahnoretail@gmail.com. tqvm  
  25. Uzair 7 - Sun 1/Dec/2013, 11:58pm
    Tolng emailkan detail pd sya zzuzairbundle@gmail.com tq  
  26. Boss 2 - Mon 2/Dec/2013, 2:23am
    emailkan kepada saya enciksyakir@gmail.com  
  27. Hisham Ismail 2 - Mon 2/Dec/2013, 3:21am
    terima kasih.  
  28. Abang Buncit - Mon 2/Dec/2013, 9:52am
    saya berminat area kl@klang abang_buncit@yahoo.com  
  29. Zainal Abidin Zakba - Mon 2/Dec/2013, 6:30pm
    Berminat nak join.....email nursinar72@yahoo.com  
  30. Sni47 - Mon 2/Dec/2013, 6:57pm
    boleh e-mail detail.tq  
  31. Sni47 - Mon 2/Dec/2013, 7:03pm
    boleh e-mail detail.tq  
  32. Doublemaths - Tue 3/Dec/2013, 11:46am
    ~ saya telah emailkan..kecuali Sni47, saya xde email tuan. Terima kasih.  
  33. Ahmadfadz - Tue 3/Dec/2013, 1:37pm
    Sy berminat....tlg emailkn ke ahmadfaidz@ymail.com  
  34. Muhammad Fazli 4 - Tue 3/Dec/2013, 2:01pm
    Email details....fazlinoordin@yahoo.com.my
    Kol sy 0194803004  
  35. Danny Koh - Tue 3/Dec/2013, 2:17pm
    salam sejaterah...sy berminat dan boleh hantar detail ....dkby5575@yahoo.com atau 0166659975  
  36. Fadzil Abd Aziz - Tue 3/Dec/2013, 3:36pm
    Masih ada ruang dan peluang ke. Hantar details ke joefadzeil@yahoo.com

    TQ.  
  37. Ahmadfadz - Tue 3/Dec/2013, 9:59pm
    Sy berminat area puchong...email sy ke ahmadfaidz@ymail.com...  
  38. Miss Nisya - Tue 3/Dec/2013, 10:41pm
    Tumpang iklan....

    Sebuah syarikat gergasi yang berpengalaman 34 tahun dalam bidang peruncitan, mempunyai 6,000,000 orang ahli berdaftar dan jumlah jualan tahunan sebanyak RM180,000,000.00 (minimum), sedang mencari rakan kongsi untuk membuka 800 kedai serbaneka dengan kos RM1,000,000.00?tapi bukan anda yang menanggung kosnya.
    Hubungi 011-3305 6105 untuk menghadiri business preview sambil melawat tapak perniagaan.  
  39. Siti Fatimah Yusoff - Tue 3/Dec/2013, 11:05pm
    SALAM...TUMPANG IKLAN...

    Saya mncari sesiapa yg brmnat mnjadi rakan kongsi sy dalam bisnes farmasi+kedai serbaneka....

    anda akn miliki sebuah farmasi sendiri...farmasi yg diberi benefit shgga RM1 JUTA lbh tnpa perlu byr blk...

    kedai boleh dijadikan ASET untuk anak2..

    INCOME 5-6 angka jg boleh diwarisi oleh anak2 walaupun kita sudah meninggal dunia...

    PENCEN AWAL...lebih masa untk bersama keluarga....

    KOS OPERASI SEPERTI--
    -sewa bulanan n deposit kedai
    -ubahsuai
    -perabot
    -stok barang
    -bil elektrik
    -bil air
    -bil internet
    -cctv
    -komputer n sistem pos
    -gaji jurufarmasi 5-8k

    DITANGGUNG OLEH SYARIKAT!!!!!!!!!!!!

    MODAL HANYA RM 5300!!!

    HANYA 1000 BUAH SHJ FARMASI+KEDAI SERBANEKA FREESTORE YG DITAWARKAN DI SELURUH MALAYSIA...DAN BERATUS SUDAH DIMILIKI!!!!!!!!!!!

    UNTUK MNDGAR TAKLIMAT PERNIAGAAN PERCUMA BOLEH HUBUNGI SAYA
    0142107860
    0197337707  
  40. Mizan 44 - Wed 4/Dec/2013, 12:56am
    tolong email saya... double6services@gmail.com  
  41. Doublemaths - Wed 4/Dec/2013, 9:22am
    ~ Terima kasih, saya telah emailkan kepada semua. Kepada yang telah mendaftar dalam 80 kelompok terawal sepatutnya telah menerima sms dari sistem blast berkenaan jemputan untuk taklimat ringkas pada malam ni di Batu Berendam. Jumpa di sana dan tuan/puan boleh bertanya semua persoalan dengan saya secara bersemuka selepas taklimat nanti. Terima kasih.  
  42. Doublemaths - Thu 5/Dec/2013, 7:05pm
    ~ untuk zon KL, kini dibuka..80 orang terawal daftar untuk sesi ini. Terima kasih.  
  43. Nazri 48 - Fri 6/Dec/2013, 1:20am
    tolong emailkn pd wan.nazzri@gmail.com  
  44. Lena De Spa - Fri 6/Dec/2013, 2:11am
    Tolong email to lenadeurut@yahoo.com  
  45. Pelaburansaya - Fri 6/Dec/2013, 2:20am
    emailkan ke pelaburan.saya@gmail.com  
  46. Doublemaths - Fri 6/Dec/2013, 11:56am
    ~ telah diemailkan kepada semua. Terima kasih.  
  47. Master Puppet - Fri 6/Dec/2013, 10:06pm
    tolong emel kepada saya - masterpin87@gmail.com  
  48. Baheera - Sat 7/Dec/2013, 1:50am
    Email to me h_ruslan@yahoo.com  
  49. Doublemaths - Sun 8/Dec/2013, 12:23am
    ~ telah diemailkan. terima kasih.  
  50. Khairul 682 - Sun 8/Dec/2013, 2:30am
    Tolong emailkan: khrlamr@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.