Bank Loan Apply Bank Reject? Jangan Risau Pihak Yns Resources Boleh Bantu Anda. Proses Dalam 1 Jam Sahaja. Quick Loan 1000 Caver Area Klang, KL dan Selangor
Shaliza Loan @ YNS Resources Sdn Bhd
Sat 2/Oct/2021 9:05am [Last Comment]
Pinjaman Khas untuk Warga KL/Selangor. Pesara/Blacklist/Cris/CTOS Layak Memohon :

Salam Sejahtera. Kami syarikat pinjaman wang berlesen ingin menawarkan PAKEJ PINJAMAN wang yang sesuai dengan KEEWANGAN ANDA. Proses pinjaman hanya 2 jam sahaja. Pinjaman boleh dibuat sehingga RM 15000.00.

TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT

KELAYAKAN :
- Untuk warga KL/SELANGOR sahaja..
- Bekerja (Gaji Melalui Bank / Cash)
- Business (Mempunyai Document Lengkap Seperti SSM)

KELEBIHAN MEMBUAT PINJAMAN DENGAN PPWB (PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN) :
1- Mudah
2- Cepat
3- Tunai segera
4- Document yg mudah
5- Masalah anda segera selesai

Cara Pembayaran.
Apa yang ada pada kami?
* Kami juga boleh menolong anda walaupun anda mempunyai rekod CTOS dibawah RM100k, blacklist serius atau komitmen luar yang tinggi.
* Kami juga akan membantu peminjam menyelesaikan hutang Money Lender ditempat lain.
* Tidak perlu penjamin
* Segala Urusan Pinjaman Hanya Dijalankan Didalam Pejabat Sahaja.
* Kepada Sesiapa Yang Sedang Menghadapi Masalah Kewangan Yang Tidak Dapat Diselesaikan

YNS Resources Sdn Bhd
No 99 tingkat 1,
Persiaran Raja Muda Musa
42000 Pelabuhan klang
Selangor Darul Ehsan
010-299 0200 mr jeff
03-3163 0200 office (mr jeff)
Waktu Urusan :
Isini - Sabtu -
9.30am-6.30pm

Untuk pertanyaan yang lebih lanjut sila hubungi di link bawah
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordanklforu
http://bit.ly/3iaQFSb
https://t.me/ynsjeff

Website: http://www.ynsloan4u.com

TerimaKasih.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Shaliza Loan - Sat 2/Oct/2021, 9:06am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
2. Shaliza Loan - Sat 2/Oct/2021, 9:06am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
3. Shaliza Loan - Sat 2/Oct/2021, 9:06am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
4. Starloan - Sat 2/Oct/2021, 10:21am
PROMOSI PINJAMAN KEMBALI KE SEKOLAH ❗❗❗
✅AREA KL/SELANGOR
✅INTEREST YG RENDAH
✅SELESAIKAN PINJAMAN TEMPAT LAIN
https://www.wasap.my/60162972319
Anda Boleh Memohon Pinjaman Dengan :
❎Tanpa upfront
❎Tanpa penjamin
❎Tanpa cagaran

KAMILAH YANG ANDA CARI, CEPAT!
CALL 📱
0162972319 (fieda)

WHATSAPP ☎️
https://www.wasap.my/60162972319

EFORM ⬇️⬇️⬇️
http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd  
5. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 2/Oct/2021, 10:51am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 60BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
6. Mastura 118 - Sat 2/Oct/2021, 12:36pm
Korang urgent nak guna duit ? Takut nak apply sebab takut ahlong?
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

Jangan risau company kita berdaftar dengan KPKT dan kita alu-alukan customer datang tengok sendiri office dan lesen kita.
Jum datang office kita cuba bantu anda sampai setel masalah!
PM: https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

TAWARAN TERHEBAT
INTEREST 1.5%
GAJI BANK / CASH BOLEH MOHON
MAX SEHINGGA 8X -12X GAJI
KELULUSAN 1 JAM
BAYARAN AUTODEBIT, JOMPAY
JADUAL BAYARAN FLEXIBLE
AREA KL/SEL  
7. Pinjaman Tanpa Upfront - Sat 2/Oct/2021, 12:42pm
Assalamualaikum semua..🥰
KL dan Selangor dah masuk Fasa 2. Dah naik tepu otak dengan mental duk berkurung je kan. Nak bercuti, berkelah, tapi wang tak cukup. Ita boleh tolong, min pinjaman RM1000.

Faedah serendah 1.5% 😘
Terbuka kepada:-
📍Swasta
📍Kerajaan
📍Kilang
📍Pencen/Perkeso
📍Blacklist/Muflis
AREA: KL/SELANGOR✨

Agent PWB Diperlukan, Khas Untuk anda yg cari extra income. Benefit menjadi agent kami:
📌komisyen yg menarik
📌hanya recommend customer kpd kami, kami yg akan hubungi customer
:- Berminat boleh wasap Ita

Untuk Info Lebih Lanjut SILA Hubungi Saya 016-2094333 Miss Ita Karim @ klik link di bawah😊:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA

#pinjaman #pinjamanperibadi #pinjamanwangberlesen #pinjamanonline #pinjamanuang #pinjamancepat #pinjamantanpajaminan #pinjamantunai #pinjamanmudah #pinjamanmodal #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadikl #pinjamanperibadiselangor #pinjaman..  
8. Shaliza Loan - Sat 2/Oct/2021, 1:29pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
9. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 2/Oct/2021, 2:45pm
🔥PINJAMAN KHAS UNTUK PENDUDUK KLANG SELANGOR🔥

✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN
🔥Khas untuk penduduk 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL
YNS RESOURCES SDN BHD (Port Klang)
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Number Office : 03 - 3163 0200

Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
03-31630200 atau klik link whatapps dibawah
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
10. Upfront Resources Loan - Sun 3/Oct/2021, 7:38pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
11. Shaliza Loan - Mon 4/Oct/2021, 9:54am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
12. Gigie - Mon 4/Oct/2021, 10:32am
✏️ LAYAK : KERAJAAN / SWASTA/ PENCEN / PEKESO /BUSS/ REFINANCE

interest kami hanya 1.5% sebulan (TETAP) 
90 hari tampa faedah 
bayaran bulanan yang flexible 
rebate untuk full settlement 
No Upfront 
No Deposit 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman peribadi (tiada cagaran) 
- bekerja (sekurangnya 3 bulan ke atas) 
- mempunyai slip gaji 
- gaji harus melalui autodebit bank (cek boleh dpertimbangkan /cash tak terima) 
- gaji bersih perlu rm1k keatas (bukn gaji basic) 
- Jika ada loan tmpt lain kena terus terang (moneylander/ahlong) 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman perniagaan (Cagaran/ Refinance) 
- harus ada ssm 
- harus ada current acc(company acc)(personal acc tak diterima) 
- perniagaan yang dijalankan harus 1 tahun ke atas 
- menetap dan berniaga di kl selangor sahaja(luar kawasan tak terima) 
- harus ada Cagaran (rumah atau tanah sendiri 
- perlu ada CTOSS/CRISS Report 

* Berminat sila bawa dokumen yang di perlukan seperti berikut:..  
13. Mr Benson - Mon 4/Oct/2021, 11:01am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy segera :
Cik Ida 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200
http://www.wassap.my/60166063644/mloan
http://www.wassap.my/60166063644/mloan
http://www.wassap.my/60166063644/mloan  
14. Shaliza Loan - Mon 4/Oct/2021, 2:40pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 4/Oct/2021, 4:10pm
💥HARINI MOHON HARINI LULUS💥
Call / Wassap 👇👇👇
📲 018-366 6438 / https://www.ynsloan4u.com
Taniah buat client² saya yang lulus pinjaman dengan syarikat kami. Pinjaman diluluskan pada hari yang sama. Client sendiri datang office untuk bincang pasal loan. Terima kasih gunakan service kami!!

Perlukan wang segera❓Permohonan bank tidak diluluskan❓Jangan ambik mudah untuk buat pinjaman dengan along😅 Tak kesian ke dengan family❓
JOM apply loan dengan saya, Pinjaman yang MUDAH, CEPAT & SELAMAT✔️
YNS RESOURCES SDN BHD
Number Office : 03 - 3163 0200
Cover Area : 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL

Cepat~Rebutlah peluang ini!
📌TANPA KAD ATM (Bayaran Credit Debit)
📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT / PENJAMIN
📌BAYARAN FLESBLE
📌KELULUSAN SEHINGGA 80 PERATUS
📌KREDIT DIMASUKKAN DALAM SEHARI WAKTU PEJABAT
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON

Sebarang pertanyaan sila hubungi:
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl  
16. Gigie - Mon 4/Oct/2021, 4:27pm
💰 Anda mempunyai masalah kewangan? 
🏫 Nak buat loan bank tp x layak? 
🚀 Kami menawarkan PINJAMAN WANG 
BERLESEN secara profesional. 

🔎 MENGAPA APPLY LOAN DENGAN KAMI? 
*1.5% Interest Permonth
*90 Hari tanpa faedah
*Kelulusan segera 
 *Cepat, tepat dan mudah 
 *Waktu pemprosesan yang singkat 
 *Maklumat anda dirahsiakan 
 *Tak perlu penjamin 
 *Tiada wang pendahuluan diperlukan 

🚻 SIAPA YANG LAYAK MOHON? 
 *Kerajaan 
 *Swasta 
 *Perkeso 
 *KWSP 
 *Pencen 
 *Blacklist bank/CTOS/CCRIS 

📝 DOKUMEN YANG DIPERLUKAN 
 *Salinan Ic 1 Keping 
 *Bil Api 1 Bulan 
 *Slip Gaji 3 Bulan 
 *Penyata Bank 3 Bulan ( ONLINE )
 *Surat jawatan
 HUBUNGI / WHATUP : 016 215 8441 -CIK MAWAR
Promosi !!! Promosi !!! Promosi !!! Promosi !!!!!  
17. Shaliza Loan - Tue 5/Oct/2021, 10:55am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
18. Gigie - Tue 5/Oct/2021, 10:56am
SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN
* PELBAGAI KEMUDAHAN DARI SEKTOR PINJAMAN SERTA KHIDMAT NASIHAT KEWANGAN YANG MUDAH UNTUK ANDA
*PINJAMAN RM1000 HANYA BAYAR BULANAN *SERENDAH RM98 SAHAJA
*INTEREST 1.5% SEBULAN* 
*DIANTARANYA :-
-PINJAMAN PERIBADI
-PINJAMAN MELALUI PAJAKAN
-PINJAMAN PERNIAGAAN
-PINJAMAN SEMULA PERUMAHAN

**PINJAMAN SEGERA 
**PINJAMAN UNTUK SENARAI HITAM
**PEMINDAHAN PINJAMAN DI SYARIKAT LAIN
**PENYEMAKAN STATUS CTOZ

***TERBUKA KEPADA SEMUA SEKTOR DIANTARANYA :-
[ BEKERJA/PENIAGA/PESARA/KERAJAAN/BADAN BERKANUN/ SWASTA/KILANG/SENARAI HITAM ]
? TIADA PENJAMIN & TIADA PEMUNGUT HUTANG
? PROSES YANG SINGKAT
? SEGALA MAKLUMAT DI RAHSIAKAN
? PINJAMAN LULUS DLM 1 JAM SAJA
? BOLEH MEMOHON JIKA MASIH BERHUTANG

CALL : 016 2158441-mawar -EMAIL:btoppioner@yahoo.com  
19. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 5/Oct/2021, 11:55am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 60BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Call /Wasap /Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
20. Shaliza Loan - Tue 5/Oct/2021, 3:25pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Shaliza Loan - Tue 5/Oct/2021, 3:36pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
22. Gigie - Tue 5/Oct/2021, 4:43pm
Adakah wang anda telah terlebih berbelanja ?
Anda ingin berkahwin tidak mencukupi wang ?
Perlukan wang utk byr deposit untuk rumah/kereta ?
Adakah anda ialah blacklist CTOS/CCRIS nak wat loan kat bank tapi direject?
Ingin pinjamn wang tapi xtau bagaimana?
Malu nak pinjam dari saudara2 ?
Jangan buntu jangan risau kerana kami boleh membantu anda!!!
Yg penting kami bkn AhLong !!!
Kami cuma mau tolong!!!

Kami dari syarikat yang diluluskan oleh KEMENTERIAN PERUMAHAN KERAJAAN TEMPATAN (KPKT)
ingin membantu anda yang mengalami masalah KEWANAGAN .

kami hanya perlukan dokumen ringkas dari anda:
-slip gaji 3 bulan (terkini)
-statement bank 3 bulan (terkini)
-penyata kwsp -bil air dan elektrik (terkini)

*mudah & cepat
*interest serendah 1.5% 
*masa proses yang singkat
*boleh dapat cash dalam 1jam
*boleh OVERLAP dan TOPUP LOAN
*bayaran balik lebih fleksibel
*tiada penjamin
*tiada upfront payment

CALL /WHATUP..  
23. Siti Syarah1221 - Tue 5/Oct/2021, 4:48pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
24. Nurida Fatini - Wed 6/Oct/2021, 9:53am
KAMI YAKIN KAMI MAMPU BANTU ANDA UNTUK SELESAIKAN MASALAH YG MEMBELENGGU ANDA SELAMA INI... PAKEJ2 MENARIK DAN KAMI SEDIAKAN KEISTIMEWAAN UNTUK PELANGGAN BARU KAMI❤️
ANTARA NYA
INTEREST RENDAH
BAYARAN IKUT KEMAMPUAN
BLACKLIST/CTOS/PENCEN/POLIS/SECURITY/PERKESO/AKPK/BANKRAP LAYAK MOHON
TIADA CAGARAN
TIDAK PERLU PENJAMIN
BAYAR MELALUI JOMPAY@DIRET DEBIT
LOAN TINGGI
KOMISEN JIKA MENJADI AGENT KAMI
PROSES CEPAT
BARU KERJA
TIDAK PEGANG KAD BANK(T&c)
BOLEH SETTLEKAN PINJAMAN LAMA
JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS HUBUNGI ATAU CALL KAMI DITALIAN DIBAWAH
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
25. Shaliza Loan - Wed 6/Oct/2021, 10:01am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 6/Oct/2021, 11:23am
💥HARINI MOHON HARINI LULUS💥
Call / Wassap 👇👇👇
📲 018-366 6438 / https://www.ynsloan4u.com
Taniah buat client² saya yang lulus pinjaman dengan syarikat kami, Pinjaman diluluskan pada hari yang sama, Client sendiri datang office untuk bincang pasal loan, Terima kasih gunakan service kami!!

Perlukan wang segera❓Permohonan bank tidak diluluskan❓Jangan ambik mudah untuk buat pinjaman dengan along😅 Tak kesian ke dengan family❓

JOM apply loan dengan saya, Pinjaman yang MUDAH, CEPAT & SELAMAT✔️
YNS RESOURCES SDN BHD (Port Klang)
Number Office : 03 - 3163 0200
Cover Area : 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL

Cepat~Rebutlah peluang ini!
📌TANPA KAD ATM (Bayaran Credit Debit)
📌0% INTEREST UNTUK SEBULAN
📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT / PENJAMIN

Sebarang pertanyaan sila hubungi:
📲Cik Liza - 018 - 366 6438
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza
http://www.wasap.my/60183666438/loanmliza  
27. Siti Syarah1221 - Wed 6/Oct/2021, 2:09pm
💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲
📱 call/wasap : 012-237 3911
📱 call/wasap : 017-885 5359

RM1000 BYR BALIK RM1060
RM2000 BYR BALIK RM2120
RM3000 BYR BALIK RM3180

Proses 20 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja Atau Komisen Base
➡KAKITANGAN KERAJAAN
➡PEKERJA KILANG
➡SWASTA
➡PENCEN & PEKERSO
➡HOTEL
➡PERUNTUKAN(ASKAR WIFE)
➡GAJI MELALUI BANK SAHAJA!

AREA
🚩K. LUMPUR 🚩SELANGOR 🚩N. SEMBILAN 🚩MELAKA

➡ OUTDOOR SERVICE
➡ HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
➡ BLACKLIST LAYAK MEMOHON
➡ KOMISEN TINGGI 8% ke 10% keatas
➡ GAJI MESTILAH MELALUI BANK


✔💯👍 Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
✔💯👍 Outdoor Service Free
✔💯👍 Tidak Perlu Deposit, Penjamin, Cagaran!!

📱 http://pecredit.wasap.my  
28. Shaliza Loan - Wed 6/Oct/2021, 3:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
29. Shaliza Loan - Thu 7/Oct/2021, 8:59am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
30. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 7/Oct/2021, 11:01am
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website 🌐 http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
31. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Thu 7/Oct/2021, 11:50am
💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲
📱 call/wasap : 016-3151885
📱 call/wasap : 016-3151885
https://www.wasap.my/60163151885/MaisaraLoan.

RM1000 BYR BALIK RM1060
RM2000 BYR BALIK RM2120
RM3000 BYR BALIK RM3180

Proses 20 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja Atau Komisen Base
➡KAKITANGAN KERAJAAN
➡PEKERJA KILANG
➡SWASTA
➡PENCEN & PEKERSO
➡HOTEL
➡PERUNTUKAN (ASKAR WIFE)
➡GAJI MELALUI BANK SAHAJA!

AREA
🚩K. LUMPUR 🚩SELANGOR 🚩N. SEMBILAN 🚩MELAKA

➡ OUTDOOR SERVICE
➡ HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
➡ BLACKLIST LAYAK MEMOHON
➡ KOMISEN TINGGI 8% ke 10% keatas
➡ GAJI MESTILAH MELALUI BANK

✔💯👍 Tiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
✔💯👍 Outdoor Service Free
✔💯👍 Tidak Perlu Deposit, Penjamin, Cagaran!!

📱 https://www.wasap.my/60163151885/MaisaraLoan.  
32. Shaliza Loan - Thu 7/Oct/2021, 1:54pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
33. Shaliza Loan - Thu 7/Oct/2021, 2:07pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Shaliza Loan - Fri 8/Oct/2021, 9:12am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
35. Shaliza Loan - Fri 8/Oct/2021, 9:18am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 8/Oct/2021, 10:22am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 60 BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call /Whatsapp /Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
37. Siti Syarah1221 - Fri 8/Oct/2021, 2:01pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
38. Shaliza Loan - Fri 8/Oct/2021, 3:23pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
39. Shaliza Loan - Sat 9/Oct/2021, 9:15am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
40. Shaliza Loan - Sat 9/Oct/2021, 9:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 9/Oct/2021, 9:54am
🔥PINJAMAN KHAS UNTUK PENDUDUK KLANG SELANGOR & KL🔥

✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN
🔥Khas untuk penduduk 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL
YNS RESOURCES SDN BHD (Port Klang)
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Number Office : 03 - 3163 0200

Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
018-366 6438 atau klik link whatapps dibawah
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
42. Shaliza Loan - Mon 11/Oct/2021, 9:16am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
43. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 11/Oct/2021, 11:31am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Call /Wasap /Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
44. Shaliza Loan - Mon 11/Oct/2021, 3:50pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
45. Siti Syarah1221 - Mon 11/Oct/2021, 3:50pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911  
46. Shaliza Loan - Tue 12/Oct/2021, 9:10am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
47. Shaliza Loan - Tue 12/Oct/2021, 10:57am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 12/Oct/2021, 11:05am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso
🌸 I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
49. Siti Syarah1221 - Tue 12/Oct/2021, 2:44pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰



Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya


#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION


CALL/WASAP:012-237 3911*Syarah
CALL/WASAP:017-885 5359*Elvin
OFFICE:06-799 0885

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my  
50. Shaliza Loan - Wed 13/Oct/2021, 8:56am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..