Baju Baby Terus Dari Butik Japlo.
Hazwani 2 - Mon 31/Jan/2011 12:32pm [Last Comment]
pada sesiapa yg nak beli baju baby

*yg kualiti untuk eksport
*saiz ikut saiz matsalleh
*100% cotton
*plg penting MURAHH..... :)

bolehla call terus saya eh.. haziqah 0122068345

-kalau ada yg nk tgk gmbr dulu, sms kt sya email add...nnt sya emailkn gmbr :)

*saya terima order kalo sesiapa yg nk beniaga jgk.. just bgtau jenis baju/brg yg nk (saiz kita campur) dan kuantiti.. payment: just byr sparuh je dulu ms order :)

*direct delivery untuk personal order(bukan berniaga) adalah area bangsar menara tm/pj old town/setiawangsa/keramat shj...:)


ni jenis2 barang yg kita ada..

Rompers plain (biru/pink) = RM 5.99

Rompers corak kartun = RM 5.99

Rompers panjang plain = RM 7.99

Rompers panjang corak kartun = RM6.99

Tshirt = RM 4.99

Panties = RM 4.99

Bib = RM 5.99

Sarung Bantal L/S = RM4.99

Bolster L/S = RM 4.99

2Piece Plain = RM 7.99

2Piece rompers corak = RM6.99

2piece rompers plain = RM7.99

2Piece pendek = RM6.99

Niche: Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Nik Suriani - Mon 31/Jan/2011, 12:36pm
boleh email kpd sy niksurianinikmahmood@yahoo.com  
2. Halimahton bt Kamarudin - Mon 31/Jan/2011, 12:58pm
emailkan sy iemalyhana76@yahoo.com  
3. Ecah - Mon 31/Jan/2011, 1:05pm
boleh email gambar pd sy?
abisha08@yahoo.com.my  
4. Nor 45 - Mon 31/Jan/2011, 1:09pm
emailkan sy
niknorma_wahida@yahoo.com  
5. Hazwani 2 - Mon 31/Jan/2011, 1:11pm
pada semua, saya dh emailkn tau.. :)

semua baju ada dlm plastik.. :) hanya rompers plain saiz 6-12 je yg dia lipat biasa.. :)  
6. Hazwani 2 - Mon 31/Jan/2011, 1:16pm
erk... hmm...nape xleh reach kawan2 punya email ye...hmmm...nik halimah ecah ngn nor..sya dh email tp sya received system undelivered..problem dgn server recipient..hm..jap eh..meh try lg..  
7. Haizam - Mon 31/Jan/2011, 1:26pm
email saya
mrj11@yahoo.com  
8. Aii - Mon 31/Jan/2011, 2:30pm
salam..nak jugak.. aii1970@yahoo.com  
9. Azie80 - Mon 31/Jan/2011, 2:36pm
email sy juga...
azie80@gmail.com  
10. Faiza 5 - Mon 31/Jan/2011, 2:38pm
salam, email pada saya juga...faizliey@yahoo.com  
11. Mar 5 - Mon 31/Jan/2011, 2:54pm
salam..emailkan saya sekali boleh?mardhiah_isa@yahoo.com  
12. Hazwani 2 - Mon 31/Jan/2011, 3:43pm
pada semua, saya akan email harini.. mana yg xleh get through, my husband akan try email keh :) kalau xreceive anything, just let me know ya.:)  
13. Insue - Mon 31/Jan/2011, 3:50pm
salam hazwani. tolong emel ke insue1809@gmail.com  
14. Annahcollection - Mon 31/Jan/2011, 3:52pm
sy berminat nk tgk pic boleh email ke annahcollection@yahoo.com
tq  
15. Hazwani 2 - Mon 31/Jan/2011, 4:28pm
pada semua, saya baru je hantar brg pd customer..ni comment customer tu..

'kain&design lg cantik dr apa yg dilihat dlm gmbr.. :) ' - nadia menara tm

pada yg berminat, gmbr2 yg sya email tu mgkn xbrp jelas..tp sya leh jamin kualiti adalah yg terbaik..ada few item yg xde gmbr (set hadiah baby, 2pc kartun dan few more..)

kalau ada yg terlintas di kepala, nk bli, just sms je tnye sya..kalau ada item tu, sya akan roger. :)  
16. Ijat 6 - Mon 31/Jan/2011, 5:36pm
email katalog dan detail kepada saya eyezart19@yahoo.com  
17. Olynd - Mon 31/Jan/2011, 6:20pm
emailkan pada saye ye
ruff_lynd@hotmail.com  
18. Atie 71 - Mon 31/Jan/2011, 8:02pm
salam hazwani...jgn lupe email kt sy gak ye..
atie_2871@yahoo.com  
19. Nordiana Kamarudin - Mon 31/Jan/2011, 10:58pm
emelkan kepada saya juga pict2
nordiana_kamarudin@yahoo  
20. Pinat - Tue 1/Feb/2011, 11:54pm
e-mail katalog pada saya shfinas@gmail.com  
21. Ikmalnizam - Wed 2/Feb/2011, 10:45am
email kat saya nizamscott@gmail.com  
22. Herdawati - Wed 2/Feb/2011, 1:35pm
Boleh emailkan saya detail @katalog. berminat buat biz...tqvm  
23. Nadia 4 - Wed 2/Feb/2011, 2:41pm
emailkan saya jugak
nadia_azhari@yahoo.com  
24. Hazwani 2 - Wed 2/Feb/2011, 4:12pm
pada semua, insyaallah by ptg ni saya akan emailkn gmbr dan harga.. untuk makluman semua, stok yg kami terima bergantung kepada butik japlo tu..kalau tokeh butik still nk jual dgn harga yg saya iklankan,saya akan teruskn supply barang2 ni..tapi kalau tokeh dah nk close sale, saya akan stopkn iklan ni ye..nnt sya akan update dari masa ke masa.. :)

jadi, pada sesiapa yg ada minat mana2 baju/brg dia yg sya iklankn ni, terus order eh bagi mengelakkn stok xde..
mintak maaf pada mia sb baju yg dia nk dh xde stok..dh abis..kalau still nk cuba nasib, tggu ahad ni coz stok akan smpi lg utk sesiapa yg dh order.. :) + extra stok utk yg akn order.. :)  
25. Nurbaya 2 - Wed 2/Feb/2011, 5:33pm
Hye,
emailkan gamba2 tuh ke email sy yea.

nurbaya_99yahoo.com  
26. Shanoba - Thu 3/Feb/2011, 12:41pm
tolong email sya
snbsa10@gmail.com  
27. Alin 84 - Thu 3/Feb/2011, 5:27pm
emailkan kat saya yea..TQ..
notty_gurlk@yahoo.com  
28. Rozila Binti Abd Majid - Thu 3/Feb/2011, 11:10pm
berminat...
email sye rozy_bp@yahoo.com  
29. Tulip 4 - Fri 4/Feb/2011, 9:25pm
Saya berminat boleh emailkan saya sebut harga..sy nak berniaga kecil kecilan..tq..nur007sg@yahoo.com  
30. Hazwani 2 - Sat 5/Feb/2011, 10:08am
salam pada semua..boleh ke minhaunique.blogspot.com untuk melihat gambar yang telah di uploadkan ke dalam blog tersebut...terima kasih..=)  
31. Nurul Fairuz - Sat 5/Feb/2011, 4:52pm
Boleh emelkan saya catalog dan quotation. nurulfairuz8081@gmail.com. t.q  
32. Ila 39 - Sun 6/Feb/2011, 12:42pm
leh email kt saya jugak
ilamieya_mira@yahoo.com  
33. Haslina 6 - Mon 7/Feb/2011, 5:46pm
EMAIL SY HARGA N KATALOG (WHOLESALE)
haslinahazli@rocketmail.com  
34. Alin 84 - Tue 8/Feb/2011, 12:46pm
emailkan saya katalog with harga
notty_gurlk@yahoo.com

TQVM  
35. Hazwani 2 - Wed 9/Feb/2011, 9:51am
pada fairuz, ila, haslina & alin, saya dh email tau..kalau xdapat mntk tlg iinform ye..  
36. Hazwani 2 - Thu 10/Feb/2011, 8:33am
ada satu set hadiah baby yg baru smpi..gift set.. dlm box tu ada 2pasang baju, mitten booties bib dgn teether.. :) harga dia rm20 je.. :)  
37. Meen 3 - Thu 10/Feb/2011, 12:27pm
pls email detail to aminahzulkafli@yahoo.com  
38. Hazwani 2 - Thu 10/Feb/2011, 1:04pm
meen, saya dh emailkn tau..  
39. Mummymujid - Thu 10/Feb/2011, 10:28pm
email kat saya juga katalog serta harga..
babysoopink@yahoo.com.my  
40. Zubaidah 2 - Fri 11/Feb/2011, 12:10am
bole emailkn detail to farisaddin@yahoo.com serta harga sekali  
41. Hazwani 2 - Fri 11/Feb/2011, 8:34am
mummymujid, zubaidah, saya dh emailkn tau..kalo xdpt, roger2 keh..  
42. Faz 5 - Sun 13/Feb/2011, 3:36am
numpang promo...sape2 nak beli rompers yg ader wording cute2 boleh view blog saya:
http://wholesale-mybabywear.blogspot.com/  
43. Redzuan 11 - Sun 13/Feb/2011, 8:10pm
for detail redzuanmirul@yahoo.com  
44. Hazwani 2 - Sun 13/Feb/2011, 10:05pm
redzuan, u mksdkn nk details ke?kalo yes, sya dh email ye...  
45. Syahira 2 - Mon 14/Feb/2011, 4:37pm
saya juga berminat..emel kan kepada saya ya irasissfi@gmail.com  
46. Hazwani 2 - Mon 14/Feb/2011, 11:08pm
syahira, saya dh emailkn ye.. :)  
47. Siti 20 - Tue 15/Feb/2011, 11:18pm
Hazwani 2, tolong emel katalog ke:
greenish80 [at] gmail.com
TQ  
48. Hazwani 2 - Wed 16/Feb/2011, 9:41am
siti 20, dah email tau..  
49. Nur 53 - Thu 17/Feb/2011, 10:42pm
tolong email kt sy harga & katalog csnur79@gmail.com  
50. Hazwani 2 - Thu 17/Feb/2011, 11:06pm
nur, saya dh email tau...  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 74 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..