Ayam Daging Bersih 2kg - 8.50/Ekor (Murah!)
Hunem Group - Mon 27/Oct/2014 10:35am
Salam Warga Majalah,

Kami dari Hunem Group syarikat Bumiputera (Islam) yang berpangkalan di Kelantan menjalankan perniagaan menternak ayam daging bagi pemborong ayam untuk diedarkan kepada pasar basah dan kedai runcit.

Fasa 1, dengan jumlah pengeluaran 25,000 ekor telah habis ditempah oleh pemborong ayam di Kelantan dan Terengganu. Jadi kami ingin membuka 'order' bagi Fasa ke-2, dengan jumlah pengeluaran sebanyak 35,000 ekor setiap bulan.

Penghantaran : (Percuma!!) Harga yang diberikan di atas termasuk kos penghantaran bagi seluruh semenanjung Malaysia.

Harga yang kami tawarkan adalah :-

Ayam daging hidup kategori 2kg (1.8kg-2.1kg) : 7.80/ekor @RM3.90/kilo
Ayam daging bulat (bersih) 2kg (1.8kg-2.1kg) : 8.30/ekor @RM4.15/kilo

Kategori 1.5kg :-
Ayam daging hidup 1.5kg (1.4kg-1.6kg) : 7.00/ekor @RM3.50/kilo
Ayam daging bulat(bersih) 1.5kg (1.4kg-1.6kg) : 7.40/ekor @RM3.70/kilo

Bayaran :- Bawah 5,000 ekor sebulan (CBD/COD), Lebih daripada 5,000 ekor sebulan (LC-7hari selepas penghantaran dibuat)

Bagi memudahkan pihak tuan untuk berurusan dengan pihak kami, sila hubungi Managing Director Hunem Group :- En. Muhammad Faid (017-942 1383)

Niche: Pasar Basah | Penternak Ayam
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..