Astro Service and Repair - Lembah Klang
Shah960 - Mon 14/Dec/2020 11:24am
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nak pindah rumah?
Nak masuk rumah baru?

Set decoder, tapak kaki dan piring Astro perlu dibuka, dan dipasang semula di rumah baru?

Tak tahu bagaimana nak buka piring Astro di rumah lama?

Anda tak perlu risau.

Kami menawarkan perkhidmatan buka, pindah dan pasang semula SET ASTRO dari rumah lama ke rumah baru anda dengan cas yang berpatutan.

Anda tak perlu pening-pening kepala memikirkan tentang perkara ni. Kami mempunyai kepakaran dan tools yang sesuai supaya kerja-kerja pemindahan dan pemasangan semula set Astro berjalan dengan cepat dan lancar.

Jika anda berada di kawasan Lembah Klang (Klang Valley), sila hubungi saya, Nizam di:

017-6813253
https://wa.me/60176813253
(call, sms atau whatsapp)

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..