Arabite Kit Nasi Arab Viral dan Termurah Dipasaran Pilihan Fasha Sandha - Mencari Pengedar Dengan Keuntungan yang Tinggi
Buana Niaga - Fri 6/Aug/2021 12:48pm
Salam semua ahli Majalah.com.

Kami dari company Buana Niaga Ent membuka peluang untuk sesiapa berminat untuk menjadi pengedar Kit Nasi Arab kami.

Keuntungan untuk 1 box sangat tinggi (RM7 - Rm10) Untuk satu box. Mudah dijual oleh kerana kami juga akan bantu untuk marketing dengan artis2 dan influencer terpilih. Setakat ni kami dah masuk bersama pelakon shiraijoy, Fasha Sandha dalam segment ''Tak sedap kami tak review'' dan juga Dato Alha Alfa.

Arabite adalah kit yang termurah untuk 3dalam 1 (beras basmathi pusa import 1121, pes nasi arab dan rempah marinate). Sangat mudah dimasak tanpa perlu menumis semua dah lengkap dalam satu pes. rempah marinate juga boleh dimasak untuk ayam, kambing dan seafood. mengikut citarasa masing2.

Feedback yang kami terima dari customer 99.9% customer berpuas hati dengan rasa arabite. Setakat ni, kami berjaya export ke Singapore dan Brunei. Masih mencari peluang untuk lebarkan lagi sayap kami sebagai anak muda bumiputera.

Kami juga menyediakan group support. Sesiapa berminat untuk menjadi pengedar kami dengan modal yg tersangat rendah dan mendapat keuntungan dan pulangan yang tinggi boleh segera hubungi kami.

Peluang juga dibuka untuk peniaga yang nak masak ready to eat (katering).

Boleh hubungi kami 0123043043 atau klik link dibawah

Instagram: arabite. hq
https://instagram.com/arabite.hq

https://wa.link/fyeeot
Whatsapp

Niche: Tempahan Katering | Pembekal Rempah Dan Perencah | Pembekal Barang Runcit | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..