Anda Sedang Mencari Programmer untuk Pembikinan Bagi Projek MLM, Applikasi Phone atau Sebagainya!
Rosli2020 - Sat 17/Aug/2019 2:53pm
Whatsapp Saya Segera di Talian 010-7867002 - Rosli

Kami bersedia utk membantu anda dalam membangunkan aplikasi anda tersebut..

Kami mempunyai pengalaman luas dlm mencipta applikasi internet dan applikasi komputer..

Kepakaran kami adalah dalam bidang:

Programming / Pembangunan Applikasi
1 -Sistem Pengurusan Sekolah
2 - Sistem Pengurusan / Projek MLM (semua jenis Plan pemasaran).
3 - Membangunkan Pelbagai jenis Applikasi untuk kesesuaian kegunaan Syarikat, atau apa jua bidang yang memerlukan sistem applikasi samada secara online atau offline.
4 - Applikasi android atau iphone, atau sebagainya.

Perkhidmatan Khidmat Nasihat:
1 - Menyediakan perkhidmatan khidmat nasihat kepada individu atau syarikat untuk tujuan pembangunan applikasi.
2 - Membantu memberi idea dalam plan pemasaran MLM dan lain-lain untuk disesuaikan dengan produk sedia ada syarikat atau yg bakal dikeluarkan.
3 - Menambahbaik sistem sedia ada dan memberi cadangan untuk upgrade applikasi sedia ada.

Pembekalan Produk

Khidmat nasihat dan pembekalan produk untuk syarikat MLM, atau sesiapa sahaja yg berminat utk mengeluarkan produk seperti :

1- Produk kesihatan
2- Produk kecantikan
3- Produk Minuman / Makanan dan lain-lainnya.

Bagi menjayakan program / projek applikasi anda dengan kami adalah amat mudah. Pihak tuan hanya perlu melakarkan Fish bone atau flow applikasi atau skrip yang ingin pihak tuan buat. Kemudian kita tandatangan NDA.. Letak deposit dan payment work on progress..

Cepat atau lambat, mahal atau murah bergantung pd kerumitan dan jangka masa yang diperlukan utk membangunkan script anda..

Kebiasaannya mengambil masa hanya 2 minggu - 3 bulan..

(Kurang maklumat serta terlalu ringkas serta penamabahbaikan model perniagaan adalah kelemahan menepati masa penyerahan dalam membangunkan applikasi baharu.)

Kelemahan atau kengkangan yg bakal timbul adalah apabila time frame pembangunan applikasi telah dipersetujui, Namun pihak anda ingin menambah baik atau menambah ciri-ciri baharu sewaktu pembangunan applikasi sedang berjalan.

Bagi mengelakkan salah faham serta soal jawab yg tidak patut terjadi. Maka pihak kami memohon agar pihak anda benar2 telah bersedia dgn segala flow / idea agar kelancaran pembangunan applikasi menepati waktu yang telah dipersetujui.

Sebarang perubahan tambahan bagi ciri-ciri baharu yang diluar pembincangan dianggap sebagai penambahan harga dan juga hari bekerja.

BERITA BAIK UNTUK TUAN/PUAN

Sekiranya pihak tuan/puan ingin mendapatkan sistem sedia ada yang pernah kami buat utk syarikat MLM kami bersedia utk menjual dgn harga yg amat berpatutan iaitu harga READYMADE diantara rm6k - RM12k, bergantung pd jenis model perniagaan yg tuan/puan mahukan.

1 - MLM binari
2 - MLM Matrik
3 - MLM ROI dgn Unilevel
4 - MLM Unilevel
5 - Shopping mall dgn MLM
6 - dan pelbagai lagi sistem sediaada

Sistem ini asalnya berharga diantara Rm25k - RM45k, sekiranya tuan/puan berminat. sila whatsapp saya ditalian 010-7867002 Rosli.

Sistem juga boleh diubah dan penambahbaikan untuk memenuhi model perniagaan syarikat tuan/puan dengan kadar yang amat berpatutan.. Iaitu diantara RM500 - RM1500 keatas bergantung kepada kompleksiti.

Insya allah, kami berusaha untuk menjayakan keperluan tuan/puan pd harga yg amat berpatutan serta yg paling utama adalah sistem sokongan jualan yg berterusan dari masa ke semasa.

Sekian terima kasih

WHATSAPP SAYA DI TALIAN
010-7867002
Rosli

Niche: Web Design Malaysia | Perisian Komputer | Web Media Sosial | Network Marketing
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..