Anda nak Beli Kereta Second Hand/Baru Tetapi Dokumen Tak Lengkap/Tak Ada Dokumen & Nama Blacklist CTOS, CCRIS, SAA & AKPK. Promosi Raya Loan Kereta Senang Lulus
Nora Zain Autocar Dealer - Thu 26/Mar/2020 2:59pm
Salam Warga Majalah,

Kami menjual lebih 500unit kereta terpakai /second hand, area KL, JB & Ipoh...

PELBAGAI FREE MYSTERY GIFTS menanti anda.... FREE TINTED, FULL TANK & FULL SERVIS... WARRANTY 1YEAR.... proses yg mudah & pantas, anda hanya perlu sediakan dokumen lengkap yg diperlukan & WhatsApp utk semak kelayakan secara PERCUMA...

Sales team yg peramah sedia membantu anda 24/7... Movement control order tak boleh nak kluar rumah, RAYA DAH DEKAT, nak balik beraya dgn kereta baru ?jgn risau bos, kami masih bekerja seperti biasa, dokumen anda boleh what's app/email shja & kami akan uruskan semuanya utk anda Dari A-Z... kini proses apply loan & beli kereta semudah ABC, anda STAY AT HOME biar kami yg buat kerja & uruskan semuanya utk anda.....

- bekerja di Singapura/luar negara boleh apply loan kereta (gaji cash /masuk bank Malaysia)
- tiada lesen memandu boleh apply loan kereta
- BLACKLIST PTPTN boleh apply loan kereta, 100% lulus, BLACKLIST PTPTN Sgt dialu alukan.
- kerja kerajaan, nama bersih bebas blacklist tetapi ada masalah high commitment?? Banyak sangat potongan dlm payslip, gaji bersih Sgt Sgt rendah & susah nak lulus loan kereta ??sy boleh tlg adjust & selesaikan masalah tuan/puan.. asalkan nama bersih Dan tak sangkut blacklist loan 100% lulus.... kakitangan kerajaan yg nak apply personal loan /koperasi dan ada masalah high commitment Dan perlukan servis sy utk adjust boleh juga roger sy, sy sedia membantu..

- berniaga sendiri SSM kurang 2TAHUN boleh apply
- berniaga sendiri dokumen lengkap tetapi ada masalah low operations, tak bayar tax, akaun bank guna personal bukan company boleh apply, sy ada cara utk adjust kes2 seperti ini.....
- FULL TIME GRAB DRIVERS boleh apply

- bekerja sendiri /berniaga online, berniaga pasar malam, kerja restoran, tukang masak, krew produksi, freelancer, full commission basis, suri rumah tangga Dan sebagainya, ada income masuk tiap2 bulan, mampu utk beli kereta & bayar duit bulanan kereta tetapi langsung tak ada dokumen utk apply loan kereta... Sy menyediakan perkhidmatan dokumen full set utk customer2 yg serious memerlukan perkhidmatan ini, nama mesti bersih Dan bebas blacklist (ada caj utk servis buat dokumen ya bukan foc) pelbagai testimoni/feedback positif drpd customer2 sy yg telah berjaya mendapatkan loan approval menggunakan servis /perkhidmatan sy.... hanya utk serious customers shja.... kami hanya terima 20customer sebulan utk servis ni kalau anda serious perlukan cepat roger sy ya first come first serve basis.... ada customer yg dah try apply loan 4tahun sampai dah give up bila dah Cuba SERVIS sy loan lulus.... kita bukan sembang kosong, kita sembang ada Ong punya....

- BLACKLIST CTOS, CCRIS, SAA& AKPK boleh apply loan kereta 100% lulus selagi nama anda tak muflis, sediakan penjamin dgn dokumen yg lengkap & downpayment kereta RM7k ke atas bergantung kpd model kereta pilihan anda.... bila loan lulus sign agreement & bayar downpayment kereta....
Customer2 yg serious nak beli kereta boleh sediakan dokumen yg diperlukan & what's app kpd sy utk submit loan kereta...

Customer2 yg nak gunakan perkhidmatan buat dokumen boleh roger sy jgk ya, kalau ada yg dah try apply loan banyak Kali tapi tak lepas boleh Cuba servis sy, sy boleh tolong adjust dan dptkan loan approval... gerenti puas hati....

Pelbagai model kereta baru seperti Honda, Toyota, Nissan, proton, perodua, Dan sebagainya pun sy jual jgk, kereta recond /import pun ada.. utk bulan ni Dan bulan depan, ada 20kuota utk customer2 yg ada masalah ccris /ctos /blacklist nak beli kereta baru /recond.... (t&c apply)

Serious customers what's app ONLY KE
017-627-5629

***FAST ACTION FAST RESULT***
WE DONT SELL CARS WE SELL DREAMS...

Niche: Pinjaman Kereta
     
  1. Feivivian - Wed 1/Apr/2020, 10:52am
    Semua Layak Loan Lulus utk Semenanjung Malaysia , LOAN SAMPAI JADI

    ***WANG BOOKING TIDAK DIPERLUKAN***
    ***WANG DEPOSIT TIDAK DIPERLUKAN ***

    **SILA WHATSAPP 0126358582

    ***HANYA PERLU WHATAPP ATAU EMAIL DOCUMENT YANG ADA SAHAJA, LOAN SIAP, TERUS AMBIL KERETA ***

    Salam, Nak beli kereta ??? Nak LOAN 100%, Rm0 wang muka, bulanan ansuran dari Rm2XX...... Tapi ada masalah gaji kecil, tiada lesen, umur 18, tiada guarantor, tiada document, bank sudah rejected, commintment tinggi ??? Nama masalah akpk , ccris , ctos ? kerja kat Singapore ? Saya boleh bantu dapatkan kereta seperti di bawah :

    Kereta model ansuran bulanan
    #waja auto/manual dari rm2xx
    #gen2 auto/manual dari rm2xx
    #persona auto dari rm3xx
    #proton BLMauto/manual dari rm2xx
    #iswara LMST manual dari rm1xx
    #myvi auto/manual dari rm3xx
    #exora auto dari rm4xx
    #alza auto dari rm4xx
    #kelisa auto/manual dari rm2xx
    #kenari auto/manual dari rm2xx
    #viva auto/manual dari rm2xx
    #kancil auto/manual dari rm1xx
    #hyudai ge..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)