Anda Mahu Tetapi Anda Tidak Tahu.
Mr Successful - Wed 10/Aug/2011 1:59pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia,
PERHATIAN kepada anda yang berminat pada pelaburan?!!!
Mahukah anda menjana pendapatan lumayan yang berlipat-kali ganda & menakjubkan tanpa memerah keringat melalui satu pelaburan terhangat masa kini?

Peluang Menjana PENDAPATAN, Ramai Yang Mahu Tetapi Tidak Tahu..
Anda mungkin mempunyai minat yang mendalam untuk membuat pelaburan. Namun, niat anda mungkin terbantut disebabkan oleh beberapa perkara yang anda hadapi seperti:
Tidak tahu di mana tempat untuk mendapatkan maklumat yang tepat dan rujukan yang lengkap tentang bagaimana membuat pelaburan
Tidak mempunyai perunding yang berkebolehan untuk berbincang dan memenuhi kehendak pelaburan anda
Takut sekiranya anda terjerat dengan pelaburan-pelaburan yang haram di sisi undang-undang Malaysia
Sudah semestinya anda tidak mahu kerugian dan tidak mahu wang anda lesap dengan begitu sahaja
dan masalah-masalah lain yang menyebabkan anda terpaksa melupakan sahaja niat anda untuk membuat pelaburan

Kami menggunakan perisian Meta Trader sebagai suatu transaksi/trade dan transaksi ini juga akan di lakukan secara online dengan Premierfx iaitu sebuah syarikat yang berlesen dalam pelaburan yang berpengkalan di London, United Kingdom.Tidak perlu risau kerana resit/transaksi pelaburan dihantar kepada anda terus dari Premierfx.
( DAN SAYA MEMPUNYAI TIPS TENTANG BAGAIMANA UNTUK MEMAKSIMUMKAN KEUNTUNGAN DAN MEMINIMUMKAN KERUGIAN )
Sekiranya berminat hubungi saya segera untuk sebarang pertanyaan atau kemusykilan ditalian atau emailkan kepada :
SYAHID (017-4076457)/(03-20261539 office) /
( 03-20220251 fax ) ( single_simple77@yahoo.com )

(Anda juga boleh mengunjungi cawangan pejabat kami di MCB Plaza di Raja Chulan KL.)

Niche: Forex Malaysia
 
1. Siti 167 - Wed 10/Aug/2011, 2:12pm
salam 1 msia,biz pelaburan apa ye?boleh explain tak.email kat saya siti_nurnabilah@hotmail.com  
2. Sue 95 - Wed 10/Aug/2011, 2:18pm
KAMI MAU...TAPI TAK MAU TERTIPU..  
3. Mr Successful - Wed 10/Aug/2011, 2:28pm
maaf cik sue..saya faham bukan mudah untuk percaya..tetapi xsalah jika mencuba...semua bisnes ada risikonya.. so terpulang pada diri kita...  
4. Mr Successful - Wed 10/Aug/2011, 2:31pm
cik siti saya da email kan...sila baca...!  
5. Seha 5 - Wed 10/Aug/2011, 2:48pm
salam..blh email pd sy..haha_8929@yahoo.com  
6. Hazeman - Wed 10/Aug/2011, 3:15pm
ANDA INGIN TRADE FOREX DAN EMAS?
TAPI TAK TAHU BAGAIMANA?
BIAR SPEEDLINE LAKUKAN UNTUK ANDA
SPEEDLINE ADALAH SEBUAH SYARIKAT DARI UK YG MELAKUKAN FOREX TRADING DAN GOLD TRADING...
ANDA HANYA MEMBERI MODAL
DENGAN MODAL SERENDAH RM50 @ RM500 @ RM 1250 @ RM2500
ANDA MAMPU MENJANA LEBIH RM6250 SEMINGGU .pisetandukpisekapas@yahoo.com  
7. Mr Successful - Wed 10/Aug/2011, 3:15pm
cik seha saya da email kan..sila baca..!  
8. Shimj - Wed 10/Aug/2011, 4:24pm
emel shimj57@gmail.com  
9. Kasmi - Wed 10/Aug/2011, 5:53pm
boleh email kat saya?
purnama1@yahoo.com  
10. Zakaria Mohd - Wed 10/Aug/2011, 8:52pm
email kat saya jgak zack.stingray@yahoo.com  
11. Alanzainal - Thu 11/Aug/2011, 11:00am
alanzainal_80@yahoo.com.my  
12. Amri 12 - Thu 11/Aug/2011, 11:56am
email kan details

biszack@gmail.com  
13. Meos - Thu 11/Aug/2011, 12:37pm
email kat saya

meoss46@gmail.com  
14. Erry 4 - Thu 11/Aug/2011, 1:29pm
mr successful..detail plz..
erryrichsmart@yahoo.com  
15. Mr Successful - Thu 11/Aug/2011, 2:04pm
ok..thnz pada semua yang berminat..saya akan email 1 by1..kalau saya sudah email..saya akan inform k...  
16. Apeessgroup - Thu 11/Aug/2011, 3:52pm
apeessgroup@gmail.com  
17. Shazma08 - Thu 11/Aug/2011, 8:48pm
minat juga : shazma08@yahoo.com  
18. Mohd Rizwan - Thu 11/Aug/2011, 9:20pm
Tlg Email skali : MohdShah3456@gmail.com  
19. Mohd Hafiz 19 - Thu 11/Aug/2011, 9:53pm
sila email ke hyipdoit@yahoo.com  
20. Yazid Bin Othman - Fri 12/Aug/2011, 12:06am
nk jugak ; yazid87_umk@yahoo.com
tq  
21. Ahmad Kamal B Mohd Isa - Fri 12/Aug/2011, 10:16am
emailkan saya juga kamal.mohdisa@ymail.com  
22. Hitler30 - Fri 12/Aug/2011, 10:25am
salam..mna lebih senang nk blaja ttg demo akaun...senang guna meta4 atau guna plus +500..sy dh cuba guna plus +500..sumnya bhasa melayu..mudah nk paham..tp masih x paham bhagian beli,jual,marjin,leveraj...harap dpt bantu sy...tima ksih..wsslm  
23. Norhayati 15 - Fri 12/Aug/2011, 12:48pm
emailkan details at yaty_hashim80@yahoo.com  
24. Nurul 326 - Fri 12/Aug/2011, 12:51pm
Salam. Emailkan detail at wawa_naz007@yahoo.com.my kat saya juga. Berminat nak tau. tima kasih.  
25. Mohdakmalhafizi - Fri 12/Aug/2011, 4:47pm
saya pon ahli YDC..tumpang lalu ye hazeman..bole juga email sy @mohdakmalhafizi@rocketmail.com
..terima kasih  
26. Azim 22 - Fri 12/Aug/2011, 5:00pm
Tumpang lalu TT.. Saper2 nak trade forex sendiri dan dapatkan signal PERCUMA bleh add YM ni areziim1983@yahoo.com. Sama2 berkongsi, semoga dimurahkan kezeki anda dan saya juga. Amin..

www.signalfx-4u.blogspot.com  
27. Risya 2 - Fri 12/Aug/2011, 5:11pm
Salam, mr successful, detail emel ke risya2101@gmail.com  
28. Adi 2 - Sat 13/Aug/2011, 8:29pm
emailkan mahadir_m1@yahoo.com  
29. Zwan - Sun 14/Aug/2011, 6:33am
joe_mie@hotmail.com  
30. Adi 12 - Sun 14/Aug/2011, 10:22am
mdrosdi09@gmail.com  
31. Adi Fazli - Sun 14/Aug/2011, 5:15pm
email naifswi@yahoo.com  
32. Amiey 2 - Sun 14/Aug/2011, 7:17pm
email sy juga. amiey_z@yahoo.com  
33. Pojie 7 - Mon 15/Aug/2011, 1:39am
pasti untung!!! layari..
http://www.ringgitmania.com/hop.php?ref=bigmoney99  
34. Mr Successful - Mon 15/Aug/2011, 8:59am
salam 1 malaysia..seperti yang di janji kan..kepada rakan2 yang meminta saya untung email tentang pelaburan.. saya da email kepada semua...sila baca...!  
35. Imran 27 - Tue 16/Aug/2011, 9:05am
sila email saya toyek_makan@yahoo.com  
36. Alisacit - Tue 16/Aug/2011, 1:39pm
sila emailkan butiran kepada saya donat.leaf@gmail.com  
37. Slanbiz81 - Wed 17/Aug/2011, 7:00pm
sila emailkan butiran lanjut
wef_slan@yahoo.com  
38. Rajiswaran - Thu 18/Aug/2011, 12:15am
Berminat juga. tolong email kat mrajiswaran@gmail.com  
39. Azumi San63 - Thu 18/Aug/2011, 2:47am
saya juga.... wfd9559@gmail.com  
40. Badrul 23 - Thu 18/Aug/2011, 1:58pm
me too, Aryesham_97@yahoo.com  
41. Mohamad Ezuan - Fri 19/Aug/2011, 6:37am
dengan klik saja... http://jutawanklik.com/#e3cf2834  
42. Iqmal - Fri 19/Aug/2011, 11:47am
email kat sy ashdebiz@gmail.com  
44. Abby880 - Sat 20/Aug/2011, 4:43pm
Mr.Successfull..sila email detail ke abby880@gmail.com
TQ  
45. Lisa 22 - Sun 21/Aug/2011, 3:42pm
harini speedline ade majlis berbuka puasa @ royal hotel kl...sy x dpt join...sedeynyeee....  
46. Oren13 - Thu 25/Aug/2011, 11:44pm
[Account Deleted by Owner]  
47. Razali Misri - Sun 28/Aug/2011, 4:28pm
berminat tlg email kat saya zalidam@yahoo.com.my  
48. Mohd Fauzi Salman - Sun 28/Aug/2011, 11:01pm
salam.saya minat nak trade forex.cuba emailkan kat saya foji_grunge@yahoo.com  
49. Tuan Shazul Ida - Mon 29/Aug/2011, 9:15am
tolong hntr detail ke

shawanur@cj.net  
50. Ariffin 11 - Tue 20/Sep/2011, 2:55pm
Please email to me abbktn@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..