Anda Berminat untuk Berniaga Tapi Tiada Idea? Serius nak Berniaga Tapi Masih Tercari-Cari Perniagaan yang Tiada Risiko.
Harga Borong 12 - Fri 26/Jan/2018 2:57pm
Anda Berminat untuk Berniaga Tapi Tiada Idea? Serius nak Berniaga Tapi Masih Tercari-Cari Perniagaan yang Tiada Risiko.

Bukan seperti baran lain yang boleh didapati di merata-rata tempat tetapi barang ini adalah jarang diperolehi atau didapati dimana-mana. Ianya menjadi kegemaran para peniaga kerana ia merupakan satu-satu barang yang paling mudah dijual.

Kelebihan berniaga perniagaan ini:

1. Perniagaan yang jarang ditemui dimana-mana. Cuba lihat di kawasan anda, pernah terjumpa orang berniaga perniagaan ini? Jika tidak pernah jumpa, ini lah peluang anda.

2. Memang tiada persaingan dan anda boleh jual dengan harga mampu beli. Jadi, kelebihan anda jika tiada persaingan... Harga pasaran anda yang tentukan.

3. Pasaran adalah untuk semua golongan tidak kira umur. Sebagai contoh : Ibu bapa akan beli untuk baby/anak-anak, Pelajar - Couple- Orang dewasa memang minat dengan teddybear/soft toy samada untuk koleksi atau sebagai cenderahati. Tambahan pula bundle toy ini di datangkan dari luar negara. Ada sesetengah teddybear/soft toy yang tidak ada dalam pasaran Malaysia.

4.Meskipun ramai yang berniaga perniagaan ini di kawasan anda, anda tidak perlu risau kerana setiap teddybear/soft toy yang diperolehi tidak sama dari segi jenis dan saiz.

5.Keuntungan lebih 150%

Berminat boleh whatsapp:

0182527541

atau facebook:

https://www.facebook.com/pages/CuTe-tEddY-bEaR-Shop/309594552403292?ref=hl&sk=photos_albums

Niche: Pengedar Permainan Kanak2
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.