Anda Berminat untuk Berniaga Tapi Tiada Idea? Serius nak Berniaga Tapi Masih Tercari-Cari Perniagaan yang Tiada Risiko.
Harga Borong 12 - Fri 26/Jan/2018 2:57pm
Anda Berminat untuk Berniaga Tapi Tiada Idea? Serius nak Berniaga Tapi Masih Tercari-Cari Perniagaan yang Tiada Risiko.

Bukan seperti baran lain yang boleh didapati di merata-rata tempat tetapi barang ini adalah jarang diperolehi atau didapati dimana-mana. Ianya menjadi kegemaran para peniaga kerana ia merupakan satu-satu barang yang paling mudah dijual.

Kelebihan berniaga perniagaan ini:

1. Perniagaan yang jarang ditemui dimana-mana. Cuba lihat di kawasan anda, pernah terjumpa orang berniaga perniagaan ini? Jika tidak pernah jumpa, ini lah peluang anda.

2. Memang tiada persaingan dan anda boleh jual dengan harga mampu beli. Jadi, kelebihan anda jika tiada persaingan... Harga pasaran anda yang tentukan.

3. Pasaran adalah untuk semua golongan tidak kira umur. Sebagai contoh : Ibu bapa akan beli untuk baby/anak-anak, Pelajar - Couple- Orang dewasa memang minat dengan teddybear/soft toy samada untuk koleksi atau sebagai cenderahati. Tambahan pula bundle toy ini di datangkan dari luar negara. Ada sesetengah teddybear/soft toy yang tidak ada dalam pasaran Malaysia.

4.Meskipun ramai yang berniaga perniagaan ini di kawasan anda, anda tidak perlu risau kerana setiap teddybear/soft toy yang diperolehi tidak sama dari segi jenis dan saiz.

5.Keuntungan lebih 150%

Berminat boleh whatsapp:

0182527541

atau facebook:

https://www.facebook.com/pages/CuTe-tEddY-bEaR-Shop/309594552403292?ref=hl&sk=photos_albums

Niche: Pengedar Permainan Kanak2
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.