Air Minuman Upin Dan Ipin
Sr - Mon 25/Apr/2011 8:07am [Last Comment]
Terbaru di pasaran.Air minuman jenama kartun animasi terkenal di Malaysia iaitu Upin dan Ipin sedang mencari pengedar di sekitar Lembah Klang.Sekotak mengandungi 24 botol bersaiz 500ml dengan gambar yang menarik pada labelnya, berharga RM12.Lokasi kami di Bt Caves,Selangor.Sesuai dijual di kantin sekolah,ekspo,karnival dan sebagainya.Email sr_enterprise100@yahoo.com untuk keterangan lanjut.TQ.

Niche: Bisnes Minuman | Pembekal Barang Runcit
 
1. Nurfaiqa - Mon 25/Apr/2011, 9:25am
menarik jgk nie..mineral water ke? rm 12 tu hrga borong ke?Jualan runcit brp ya?
Botol atau tin?blh bg detail tk? Gambo ker..TQ
nurfaiqa@yahoo.com  
2. Mohamad Bin Yussuf - Mon 25/Apr/2011, 10:19am
nie air jenis mcmana dan tlg email gambar skali...mhdyussuf@yahoo.com  
3. Rauzana Abu 3 - Mon 25/Apr/2011, 12:58pm
saya pun nak juga,rauzana.ppicentre@yahoo.com  
4. Afg7525 - Mon 25/Apr/2011, 5:00pm
erm.. email kt sy detail.. noorkamalad@yahoo.com  
5. Sr - Mon 25/Apr/2011, 9:32pm
Saudara/i yang bertanya...saya dah email maklumat beserta gambar air minuman Upin dan Ipin ini.Yang mana berminat nak jadi pengedar,dialu-alukan.Air ni senang nak jual sebab watak animasi ni banyak peminat.bukan setakat budak-budak je...mak bapak budak pun minat gak...sebab mangimbau nostalgia masa dulu-dulu.TQ  
6. Fiza 28 - Tue 26/Apr/2011, 12:19am
askum,diperlukan segera pengedar/agen untuk air EVPI , kalau nk cuba air oksigen terbaik di pasaran boleh email saya mmg murah : fique1700@gmail.com  
7. K Rie 2 - Tue 26/Apr/2011, 2:55am
emailkn kpd sy jgk
k_rie.mohd@yahoo.com  
8. Anwanirul - Tue 26/Apr/2011, 11:16am
sr,
boleh emailkan info n gmbar kat sy x?
email:anwanirul8066@gmail.com  
9. Faisni - Tue 26/Apr/2011, 2:22pm
saya berminat gak...faisni@yahoo.com  
10. Aeman236 - Thu 28/Apr/2011, 1:11am
boleh bagi detail ke aeman_2907@hotmail.com  
11. Johan Mansor - Fri 29/Apr/2011, 2:30pm
bole email ke..megasix.trading@yahoo.com  
12. Eda 8 - Mon 2/May/2011, 10:19am
Emailkan pada saya gambar dan detail. Saya amat berminat. email saya : eda_ad@yahoo.com  
13. Papa Jahat - Tue 10/May/2011, 2:31pm
send me detail bro. mr_apachie@yahoo.com or call me at 0172420902.tq  
14. Abdul Aziz 4 - Wed 11/May/2011, 5:10pm
nak gak tlg email harga ,gambar kew harga jualan dan sewaktu dgn nya..arenterprise78@yahoo.com  
15. Sr - Wed 11/May/2011, 9:28pm
Saya dah email kepada tuan-tuan yang berminat.Terima kasih  
16. Man 70 - Sun 15/May/2011, 12:43pm
email kt saya.. sementeb@yahoo.com  
17. Janscorp - Mon 16/May/2011, 12:16am
email kat saya juga..janscorp@yahoo.com  
18. Azlan1611 - Tue 17/May/2011, 3:10am
email kt sya gak axllan1611@yahoo.com  
19. Zairee - Thu 19/May/2011, 11:20pm
email kat saya juga..zairee.mohd@gmail.com  
20. Norhanita - Fri 20/May/2011, 12:31am
Sila email harga, gambar, detail dan harga pasaran. Sy nak jual di Karnival Hari Belia Putrajaya

Hanita
0133909576  
21. Mohd Noor 8 - Fri 20/May/2011, 1:08am
saya berminat utk agen
e-mailkan dbestkl@yahoo.com
012-3478003  
22. Rose Aziz - Sat 21/May/2011, 10:14pm
Email harga, gambar, harga pasaran dan detail. Saya nak 10 ctn nak jual kat Hari Belia Putrajaya. Email ke mercuanggun@yahoo.com
Rose Aziz - 017-6200699  
23. Tamilvanan - Sun 22/May/2011, 1:57pm
tolong email saya full detail2.
kadalan29@gmail.com  
24. Yana 59 - Sun 22/May/2011, 2:53pm
boleh emel details to roziana_razali@yahoo.com  
25. Muhamad Hidayat - Mon 23/May/2011, 8:09pm
nak jugak.hehe... ariesboyz_85@hotmail.com  
26. Sr - Tue 24/May/2011, 3:04pm
Saya dah email kepada Tuan/Puan.TQ  
27. Yan 15 - Wed 25/May/2011, 5:15pm
Sila email harga, gambar, detail dan harga pasaran. yan.wilderness@gmail.com  
28. Sabut - Sun 5/Jun/2011, 7:28pm
Tuan/PUan Sr

sila emailkn pd satumalaysia2011@yahoo.com  
29. Din 19 - Tue 7/Jun/2011, 12:03am
sila emailkan pd saya daenss_80@hotmail.com

urgent..sangat berminat
tq  
30. Salehudin 2 - Sat 11/Jun/2011, 3:08pm
email ke salehudin65@gmail.com. tq  
31. Azizi 6 - Thu 16/Jun/2011, 11:26pm
tlg email bea8254@yahoo.com  
32. Az 17 - Sun 3/Jul/2011, 8:32pm
az transport khidmat dari pintu ke pintu kualal lumpur ke kelantan 0122240951  
33. Sr - Tue 5/Jul/2011, 9:48pm
Saya dah email kepada semua yang tersenarai dari mula lagi sebab air berperisa laici dan blackarant jenama Upin Ipin dah berada di pasaran.Sebelum ini hanya air RO sahaja.So,rebutlah peluang ini.TQ  
34. Jedi - Wed 6/Jul/2011, 2:25pm
nak detail tq.
jedi_pkn@yahoo.com  
35. Im Rizal - Tue 12/Jul/2011, 1:13pm
menarik.email sy singlerevolver@yahoo.com
tq  
36. Noni 8 - Thu 14/Jul/2011, 10:48am
very interested...email me plss noni@pasdec.com.my  
37. Kamaruzaman 2 - Sat 23/Jul/2011, 12:53pm
tuan,
saya amat berminat, tolong emelkan butirannya kepada saya
idc_iman@hotmail.com  
38. Muhd Adib - Sat 6/Aug/2011, 1:16pm
email detail to
adib_213@yahoo.com  
39. Pjo - Wed 17/Aug/2011, 12:26pm
Saya berminat untuk menjual di johor bahru..di mana boleh saya dapatkan pembekal di jb?  
40. Ahmad Anuar Halim - Tue 6/Sep/2011, 4:01pm
boleh bagi secara detail & gambar air tesebut ke klover_nua@yahoo.com  
41. Norkhaizan - Tue 18/Oct/2011, 7:29pm
boleh tak email detail dan gambar air minuman ke zan_norkhaizan@yahoo.com  
42. Fahmi 5 - Wed 9/Nov/2011, 11:00am
sy berminat program mento-mente..email fahmi_fksg@yahoo.com  
43. Black - Wed 16/Nov/2011, 10:09am
emailkan sy
clasicz@yahoo.com.my  
44. Sani 21 - Tue 29/Nov/2011, 11:08am
tolong emailkan,sanios91@gmail.com  
45. Saiful Sara - Tue 29/Nov/2011, 12:13pm
Sila email harga, gambar, detail dan harga pasaran. handz3979@yahoo.com  
46. Fazly 12 - Tue 10/Jan/2012, 2:40pm
Blh email kat saya detail serta kos penghantaran? Nak jadi pengedar area Johor

fadly_tahir@yahoo.com.my  
47. Azmil 6 - Sat 14/Jan/2012, 3:23pm
email kat sy...seraiaya@yahoo.com  
48. Huzainy - Thu 5/Jul/2012, 4:36pm
sy sangat berminat tlg email huzainy@yahoo.com

atau tel : 0196684008  
49. Sukeati - Fri 3/Aug/2012, 11:36pm
sy bermint sngt...email sy
apamhangusapam@yahoo.com  
50. Husin Kamal Mokhtar - Sun 12/Aug/2012, 6:27pm
Assalamu'alaikum.
Saya sangat berminat.
Sila e-mail saya.
husin_jepun@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..