Agen Pemasaran Umrah dan Rakan Niaga Diperlukan di Setiap Daerah (Seluruh Malaysia).
Dato Salleh Mori - Fri 12/Aug/2011 1:02pm [Last Comment]
Kami adalah syarikat yang menawarkan pakej umrah ekonomi & standard memerlukan agen di setiap daerah.

Komisen RM300 bagi setiap peserta dan berpeluang membuka cawangan di setiap daerah.

Jika anda berminat, serta keterangan lanjut. Sila tinggalkan no. hp & e-mel untuk kami hubungi. Atau hubungi Dato? Salleh : 012 741 1515 atau e-melkan ke salleh@captain-traveltours.com

Niche: Bisnes Pelancongan | Haji Dan Umrah
 
1. Tuan Alen - Fri 12/Aug/2011, 1:26pm
Ishaallah berminat...emailkan ke alennor@gmail.com...tq  
2. Suhaimie - Fri 12/Aug/2011, 1:58pm
Berminat...email saya.. suhaimieallen@gmail.com  
3. Dato Salleh Mori - Fri 12/Aug/2011, 2:16pm
Peluang keemasan yang bakal menjanjikan komisen yang lumayan.  
4. Nmn - Fri 12/Aug/2011, 2:41pm
saya berminat. emailkan detail nmn1181@yahoo.com  
5. Franco 2 - Fri 12/Aug/2011, 6:11pm
nak cuba juga lah education2udotcom@gmail.com  
6. Nmy - Fri 12/Aug/2011, 11:37pm
saya juga berminat,email pada nmyglory2010@gmail.com  
7. Fiq 3 - Sat 13/Aug/2011, 12:56am
emelkan ke muha_fi3@yahoo.com  
8. Mat Blues - Sat 13/Aug/2011, 2:29am
saya berminat. emel sy :

matblues70@yahoo.com.my  
9. Nana 3 - Sat 13/Aug/2011, 6:20pm
mohon emel Maklumat lanjut kepada hasmah72@yahoo.com  
10. Nanie Yahaya - Sun 14/Aug/2011, 1:55pm
salam,
saya berminat. sila emailkan ke saya detail. lokasi saya, skudai jb n bangi selangor.  
11. Yasak - Sun 14/Aug/2011, 3:46pm
Sy minat, email sy zaysah@yahoo.com  
12. Cnc Used - Mon 15/Aug/2011, 11:29am
TEMAN PON..
cnc_used@yahoo.com  
13. Ekeng - Mon 15/Aug/2011, 2:59pm
Saya juga berminat untuk Alor Setar.Pejabat dah ada. sbs96@hotmail.com  
14. Dato Salleh Mori - Wed 17/Aug/2011, 4:00pm
TAHNIAH dan TERIMA KASIH kerana
berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang "Agen
Pemasaran Umrah dan Rakan Niaga Diperlukan di Setiap Daerah (Seluruh
Malaysia)."

Kepada semua yang telah memberi e-mel, sila check e-mel masing-masing. Penerangan berkaitan Agen
Pemasaran Umrah dan Rakan Niaga telah dihantarkan kepada Anda.

Terima Kasih diatas sokongan Anda.  
15. Zackry 2 - Wed 17/Aug/2011, 4:50pm
saya juga berminat boleh email kat saya zam1965@gmail.com  
16. Matju 2 - Thu 18/Aug/2011, 1:08pm
Salam Dato'...adakah kursus yg diberikan percuma?  
17. Mohd Haffiz 3 - Thu 18/Aug/2011, 1:09pm
saya juga berminat, buleh bagi detail?email saya smart.niaga20@yahoo.com  
18. Zainal72 - Thu 18/Aug/2011, 4:01pm
Saya berminat email sy jnal72@yahoo.com  
19. Yus22 2 - Thu 18/Aug/2011, 10:36pm
saya berminat
emailkan ke yusril90@hotmail.com  
20. En Zali - Thu 18/Aug/2011, 10:41pm
boleh emel ke eraictsdnbhd@ymail.com  
21. Zasterd - Fri 19/Aug/2011, 10:23am
Berminat...email saya.. imc_zast@yahoo.com  
22. Mozufa - Fri 19/Aug/2011, 10:03pm
saya berminat sila email pada saya
zuwai_78@yahoo.com.my  
23. Shah 170 - Sun 21/Aug/2011, 1:28pm
emailkan shahsaari1982@yahoo.com  
24. Dato Salleh Mori - Mon 22/Aug/2011, 11:02am
Untuk Keterangan Lebih Lanjut, Anda Juga boleh Melayari Website Kami :- http://captain-traveltours.com  
25. Encik Beruang - Mon 22/Aug/2011, 11:23pm
email ke saya juga lokman365@gmail.com  
26. Azrul 71 - Tue 23/Aug/2011, 11:33pm
salam, saya mencetak pelbagai produk seperti flyers, name kad, benar dll, dengan harga yg rendah dan berpatutan, untuk pertanyaan sila email jenit produk serta qty - alrusyidia@gmail.com , sms - 0122844662  
27. Rahmat T - Thu 25/Aug/2011, 1:38pm
emailkan madz8181@yahoo.com  
28. Syahida Abu Hasan - Tue 30/Aug/2011, 7:07pm
emailkan ke syahida80@yahoo.com  
29. Cikgubiz - Thu 1/Sep/2011, 1:36pm
salam
cikgumazerul@ymail.com
010-7970454  
30. Syamm 2 - Tue 6/Sep/2011, 4:03am
syammniaga@yahoo.com.my  
31. Sham 2882 - Tue 6/Sep/2011, 11:28am
Berminat, email saya.  
32. Faridah Hasan 2 - Tue 6/Sep/2011, 12:49pm
tlg email kat saya faridah291@gmail.com  
33. Muzaffar 6 - Tue 6/Sep/2011, 5:41pm
yes...berminat..tlg emailkan kpd sy chevless@yahoo.com...tq  
34. Liza 160 - Wed 7/Sep/2011, 9:02am
saya berminat. boleh email ke rizard77@yahoo.com. tq  
35. Sharin Shaari - Wed 14/Sep/2011, 10:52am
saya juga berminat plse email to shadzna@yahoo.com. tk  
36. Amir 55 - Thu 15/Sep/2011, 9:02am
saya pun berminat juga. sila hantar detail ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
37. Wazam Bin Abdul Wahid - Fri 16/Sep/2011, 10:24pm
saya pun berminat tolong emailkan ditir  
38. Ashar Zyainal - Sat 17/Sep/2011, 11:54pm
Salam saya berminat tolong email kn ye details yg berkenaan tk  
39. Midah 3 - Mon 19/Sep/2011, 12:11pm
Saya berminat tetapi tiada pengalaman.....perlukan kursus apa2 ke?..email..miedah_7080@yahoo.com  
40. Tasyin - Mon 19/Sep/2011, 5:21pm
sila emailkan saya: fairytales_gal@yahoo.com  
41. Alin 2 - Tue 20/Sep/2011, 4:00pm
pls emailkan saya. Dulu saya ada jadi ajen kat satu syarikat, memang ramai customer juga yang call. Tapi bila saya pergi sendiri dengan pakej umrah syarikat ni saya rasa segan nak promote lagi coz perkhidmatan ustaz tersebut sangatlah kelam kabut dan tidak terurus.

Lepas march 2011 walau ramai call saya gitau kat customer saya dah tak jadi agen lagi...sebab kesian ngan customer nanti.

Ok email saya : adhz_permata@yahoo.com  
42. Sbs Trading 2 - Tue 20/Sep/2011, 9:57pm
salam tuan,kami berminat utk menjadi agent. sila email ke sbstradingworldwide@gmail.com  
43. Norsilah Ishak - Wed 21/Sep/2011, 9:21am
salammm, email 2me2 pls.
umhajgroup@gmail.com  
44. Daim Mohamad - Thu 22/Sep/2011, 5:47pm
salam ni no saya...daim 0168511207  
45. Ala 2 - Wed 28/Sep/2011, 8:09am
emailkan pada saya juga
sofeadanial@gmail.com  
46. Kurapakuru - Fri 30/Sep/2011, 3:59pm
email to me zamrigan@gmail.com
- pelan niaga & details pakej  
47. Ruby 8 - Mon 3/Oct/2011, 11:42pm
saya berminat menjadi egent ni..sila email kat saya detail, ruby_mystar91@yahoo.com  
48. Kecik 2 - Thu 6/Oct/2011, 5:45pm
salam berminat sila email kepada saya juga tqvm.  
49. Kecik 2 - Thu 6/Oct/2011, 5:53pm
karkuna_83@yahoo.com.my  
50. Dier - Thu 6/Oct/2011, 9:31pm
malyusra@msn.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 76 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..