Ada Sesiapa nak Cari Produk Secara Kecil2an Dari China?
Sellerangrybirds - Tue 31/Jan/2012 2:54pm [Last Comment]
Salam, Selamat Sejahtera.

Sebelum ni saya ada buat pembelian borong dari China untuk niaga kecik2, dan selalu jugak orderkan produk China untuk kawan2 saya yang niaga kecil2an ni.

Saya pon dah slow sikit meniaga, sebab sambung study degree yang lama dah tertangguh tu. Tapi contact supplier masih ada..rasa membazir pulak kalau tak gunakan sebaik mungkin

Jadi saya bercadang nak ambil upah/komisen orderkan produk China untuk member2 majalah.com yang berminat.

Kalau ada yang berminat boleh email saya terus, beritahu produk apa yang awak cari.

Saya akan usahakan cari..

-MAN-

Email : angry2011bird[a]yahoo.com
YM : angry2011bird

Niche: Produk Dari China | Ingin Berniaga
 
1. Bella 24 - Tue 31/Jan/2012, 2:59pm
saya berminat la..kalau mcm pakaian ke handbag, kasut ke ok x..? apa2 hal bleh email sy StenoGurl@gmail.com  
2. Sellerangrybirds - Tue 31/Jan/2012, 3:00pm
handbag banyak..korean style sume ada..  
3. Amir Bin Hasan 2 - Tue 31/Jan/2012, 3:50pm
berminat...please send your phone no. to amirhass888@yahoo.com  
4. Mr Karuk11 - Tue 31/Jan/2012, 4:02pm
give me your detail:
myniaga11@yahoo.com  
5. Anak Town - Tue 31/Jan/2012, 4:03pm
salam
ada tak kereta mainan kanak2 yg guna batteri yg bole nik tu berapa harga kalau borong kat china
email :azacck@hotmail.com  
6. Mini Servereload 2012 - Tue 31/Jan/2012, 4:14pm
Anti clock wise watch ad jual x bos?  
7. Zachary Ibrahim - Tue 31/Jan/2012, 4:37pm
email details :-

zacharyibrahim@hotmail.com  
8. Wan84 3 - Tue 31/Jan/2012, 4:43pm
salam,sy nk no fon awak,cadang2 tu memang nak niaga.email kt sy k usahagro@gmail.com  
9. Mohd Almi - Tue 31/Jan/2012, 6:16pm
tlg email detail dan contact saudara ke wanmietrading@gmail.com  
10. Zaidah 11 - Tue 31/Jan/2012, 6:38pm
as-salam , ble bg detail ke gaxyz_01@yahoo.com  
11. Nanashyikin - Tue 31/Jan/2012, 7:28pm
hi , boleh emailkan sy detail ?
nurulashyikinjaafar@yahoo.com.my  
12. Izat 6 - Tue 31/Jan/2012, 7:38pm
salam..sy berminat jugak..bole tahu tak detail...barang2 ape jenis..n quotation harge brg2..tq..nak cepat bos!!
izat8581@yahoo.com.my
suhajat8581@gmail.com  
13. Ghostshooter - Tue 31/Jan/2012, 8:41pm
Boleh cuba bisnes online ni..

Percuma..cuma iklankan URL saje..xperlu modal/produk...insyaAllah dapat jana RM50 dalam 24 jam...

http://tinyurl.com/76uvs3f

xrugi mencubanya  
14. Star01 - Tue 31/Jan/2012, 9:05pm
belajar cara printting,photoshopdan illustartor.
untuk lebih detail contact stardesign01@gmail.com
017-6130356(rizal)  
15. Qs - Tue 31/Jan/2012, 9:30pm
saya nak pesan mesin untuk tutup tudung botol(hand held capping machine) brgnye kecil mcm pemutar skru elektrik..
bleh emel saya qs-fb@hotmail.com  
16. Norul Asyikin - Tue 31/Jan/2012, 11:03pm
Saya dari Jitra, Kedah dan baru dapt kedai .Saya berminat untuk buat jualan borong aksesori untuk wanita dan lelaki. Kalu ada sebarang suggestion boleh email asyikinnr@yahoo.com.my atau 019-4208313  
17. Mizmas - Tue 31/Jan/2012, 11:51pm
salam..Saya nak order set cadar+comforter gambar kartun..boleh tak emailkan saya hg dan brp order minimum..kasihaidiel35@gmail.com  
18. Aries 642003 - Tue 31/Jan/2012, 11:58pm
Ingin mencari beberapa mesin :-

1. Mesin membuat foto album
2. Mesin desktop membuat creasing line dan perforation cut
3. Mesin kecil bersaiz A3 perfect binding

atau sekiranya ada diantara sahabat disini merupakan pembekal alatan tersebut sila email butiran kepada saya: aries.zon@gmail.com  
19. Iryanti - Wed 1/Feb/2012, 12:55am
tumpang iklan..kpd warga majalah yg baru nak mulakan biz scr kecil2an sy ada nak clear kan stok pakaian baby jika bminat emailkan ke outletshopkids@yahoo.com  
20. Eryna 3 - Wed 1/Feb/2012, 2:56am
email kat saya no contact awk :jutaoneline@yahoo.com  
21. Peacock - Wed 1/Feb/2012, 3:04am
saya berminat dengan aksesori wanita, terutama daripada feather. peacock.paradise@yahoo.com  
22. Jaanns Shahr - Wed 1/Feb/2012, 4:05am
Saya berminat dengan baju kurung dan blouse..harga borong berapa detail to jaanns_shahr@yahoo.com  
23. Azaha 3 - Wed 1/Feb/2012, 12:05pm
saya berminat ngan ..
1. baju t shirt kosong pelbagai warna
2. printer baju..DTG
3. Aksesori komputer cth pen drive..  
24. Sellerangrybirds - Wed 1/Feb/2012, 1:30pm
salam dan selamat sejahtera semua

untuk yang minta no contact tu, saya rasa lebih baik kita berurusan melalui email terlebih dahulu.

lepas dah tau apa yang nak beli, saya akan dapatkan harga dari sana, kalau anda bersetuju dengan harga dan bersedia untuk membeli baru saya bagi contact no.

sebab bukan semua barang yang anda kehendaki saya boleh dapatkan dari China..tapi saya akan cuba sebaik mungkin untuk dapatkan.

harap semua faham ye. saya akan email anda sorang2 lepas ni

maaf lambat reply mesej di majalah.com sebab ramai sangat yang terus mesej di email saya

-MAN-

email : angry2011bird[a]yahoo.com
yahoo messenger : angry2011bird  
25. Gee 14 - Thu 2/Feb/2012, 9:19am
sy pun berminat jgk.brgn mcm baju baby n kanak2 ade x?email sy autumn_140@yahoo.com
Thanks in advance..  
26. Shah Rezza - Thu 2/Feb/2012, 10:19am
email kat saya en man
prefer baju kolar t shirt lelaki
seangkatan-polo,paulsmith,durban,crocodile,lacoste,dan yg mcm ada kat downtown tu yer.
shahrezza_matsaid@yahoo.com  
27. Jaroz - Thu 2/Feb/2012, 10:45am
boleh dapatkan asam2 kering dr china kalu dapat dengan harga skali email saya kt jaroz01@yahoo.com  
28. Syahfra - Thu 2/Feb/2012, 11:00am
intersted wit women sandals,shoes,handbag&clothes..deal wit me s.syahfra@yahoo.com  
29. Ariffin 13 - Thu 2/Feb/2012, 11:40am
email kan harga dan foto kain sutera dr china......  
30. Coy - Thu 2/Feb/2012, 3:28pm
emailkan
a1901201@yahoo.com  
31. Medicalcard2011 - Thu 2/Feb/2012, 3:44pm
medicalcard2011
kalau ada mp3 yang colourful dan comel comel pls email medicalcard2011@gmail.com  
32. Sellerangrybirds - Fri 3/Feb/2012, 5:11am
saya dah dapat katalog harga untuk ipad2 case dan brooch.

kalau berminat boleh terus email saya

TQ

angry2011bird[a]yahoo.com  
33. Aida 163 - Fri 3/Feb/2012, 9:38am
sellerangrybirds, sy dh email utk nk dptkan harga brooch. sila email sy, tq.  
34. Ahmad Faizal Salam - Fri 3/Feb/2012, 10:41am
Sy sedang mencari pembekal plastic jenis ziplock utk makanan ringan..banyak pembekal ni dari China..sila e-mail pada sy utk quotation & jenis yg ada (afaizal@kenwood.com.my)  
35. Siti Noraini 3 - Fri 3/Feb/2012, 11:45am
Saya berminat.. tolong e-mail katalog berkaitan purse for ladies n wallet for man.. e-mail to ani_qistina@yahoo.com  
36. Rozana 11 - Fri 3/Feb/2012, 4:15pm
saya berminat lh mail details x katalog baju n beg utk ladies n man k...tq (ishka_aizat87@yahoo.com.my)  
37. Azira 22 - Fri 3/Feb/2012, 9:38pm
qout untuk r/c toy kereta,heli,etc sy ada kedai % pasar malam email azira.enterprise@yahoo.com  
38. Shafrailazizi - Fri 3/Feb/2012, 9:49pm
email kpd saya produk2 spt baju,cadar etc..tq
shafrailazizi@yahoo.com  
39. Sellerangrybirds - Sat 4/Feb/2012, 12:28pm
takda yang minat ipad2 case ke? margin untuk besar.  
40. Yujina85 - Sun 5/Feb/2012, 10:44pm
brooch email sy yujinastore@yahoo.com  
41. Zahraa 2 - Mon 6/Feb/2012, 4:02am
Email saya farenee_1306@yahoo.com
A) pakaian bayi
B) sutera china  
42. Norza 2 - Mon 6/Feb/2012, 5:46pm
SAYA PERLUKAN FOOT DETOX PATCH TIAP 2 BULAN 25000 UNIT  
43. Sellerangrybirds - Mon 6/Feb/2012, 6:10pm
Norza 2? Foot Detox paling senang. Email apa?  
44. Hadi 44 - Tue 7/Feb/2012, 4:43pm
salam, tlg dpt kan saya harga diecast bg model kpl terbang, motor, kereta dan jet..emel saya hadizarina@yahoo.com  
45. Sellerangrybirds - Tue 7/Feb/2012, 5:14pm
okay hadi44..check inbox anda

PENGUMUMAN : iPad2 Case

with original apple box

MOQ : 50pcs
Price : rm30/pcs  
46. Rohana 10 - Tue 7/Feb/2012, 6:27pm
salam

brg2 ni shipment from china

ipad dan iphone 4s for kids
berminat blh call/sms saya 0194044646

1.
function ipad
1) Learning Words
2) Spelling Ability
3) Math Ability
4) Vocabulary Developement
5) Pronunaciations
6) Recognition Ability
7) Music Talent
8) Independent Learning Ability
9) Pages Interactive
10) Learning Card



2.
function iphone 4s
Now your kids also can have IPhone 4S!

New IPhone 4S Learning System (High Quality)

RATIO - 1:1 , Size as IPhone 4S
FUNCTION : 123, Song, Words, Animal
COLOUR : White n Grey is Chinese/English, Pink n Blue is English only
WEIGHT : 300gram

STOCK IS AVAILABLE ON 15-18/2/2012
FULL PAYMENT upon ordering  
47. Nur 188 - Tue 7/Feb/2012, 8:13pm
Saya nak cari brg kelengkapan perkahwinan.. mcm yg dkt nilai 3 tu.. cadang nk bukak kedai mcm tu dkt Sarawak..Harap dpt bntu..tq.. boleh email saya: fiqah7791@gmail.com  
48. Sellerangrybirds - Wed 8/Feb/2012, 12:45am
ramainya dok spam topic saya..

takda adab etika beriklan betul..huhu

main langgar je..  
49. Maryam 8 - Wed 8/Feb/2012, 3:07pm
Saya nak cari barangan english deco...boleh carikan untuk saya termasuk katalog dan harga..ni email sy
maryam.abdullah84@yahoo.com  
50. Yuniza Muhd Yusuff - Thu 9/Feb/2012, 1:27pm
MEGA DOTCOM SDN.BHD. PERLUKAN SUPPLIER BARANGAN CENDERAMATA DAN HADIAH DALAM JUMLAH BESAR. BERMINAT, EMEL PROFIL SYARKAT KEPADA getmegadotcom@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 105 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..