5 Sebab Utama Kenapa Ramai Sangat Orang Mencari Bisnes Vending Machine di Musim Sekarang Ni, No 3 Tu yang Paling Ramai Orang Suka!
Zulkifli Vending @ VPS Vending - Tue 26/Jan/2021 12:48pm
Anda sedang mencari2 bisnes baru? Sedang mencari sumber pendapatan lain? Anda bakal diberhentikan kerja, pendapatan terjejas? Nak ada bisnes simple yang masyuk? Nak luangkan masa lebih banyak dengan keluarga di rumah??

Jika jawapan anda YA, andalah yang kami cari!! Kami ada bisnes norma baharu yang boleh membantu anda selesaikan masalah yang anda hadapi sekarang. Nak tahu kenapa bisnes norma baharu ini jadi pilihan ramai di musim sekarang ni? Baca sampai habis..

1. CARA PELANGGAN MEMBELI DAH BERUBAH
Seperti mana kita tahu, musim sekarang ni sangat merbahaya jika kita keluar ke sana ke sini untuk membeli barang2 keperluan, kalau ada vending di tempat kerja atau kawasan perumahan, risiko dapat dikurangkan, tambahan pula, vending machine kami ada β€œCASHLESS” system, lagi la senang orang nak beli barang.

2. BOLEH JUAL PELBAGAI JENIS BARANG IKUT KEPERLUAN LOKASI
Kelebihan vending machine kami ni, selain dari makanan dan minuman, kita boleh jual barangan keperluan harian (barang runcit). Apa sahaja yang ada di dapur anda, boleh dijual didalam vending machine, asalkan berbungkus. Bukan itu saja, vending machine tudung, kosmetik pun kami dah buat untuk brand2 besar seperti Kekasih by The Melvin, Mawarose, Charms Cosmetic dan banyak lagi..

3. BEROPERASI 24 JAM SETIAP HARI
Kalau kedai2 runcit biasa, selalunya akan buka pagi dan tutup pada waktu malam, tapi vending machine boleh beroperasi 24 jam setiap hari!! Jadi pelanggan boleh beli barang keperluan pada bila2 masa, tak perlu tunggu kedai buka dan sebagainya..

4. TIDAK PERLU UPAH PEKERJA
Menariknya bisnes vending machine kami ni, ia boleh beroperasi tanpa pengawalan pekerja! Kita boleh pantau bisnes kita menggunakan Online Tracking System sahaja.. mudah kan!!

5. BOLEH DIBUAT SECARA SAMBILAN
Bisnes ni boleh dibuat secara sambilan dan tidak menganggu pekerjaan anda. Anda perlukan 30 minit saja untuk restock barang di dalam vending machine. Semakin rajin restock barang, makin banyak hasil anda!!

Best ke best sangat bisnes norma baharu ni?? Ayuh kita mulakan bisnes norma baharu ni, bekerja tanpa bos dan sama2 kita BANGKIT untuk tambah pendapatan keluarga dan orang di sekeliling kita.

Jika anda SERIUS nak mulakan bisnes vending machine ni, kami sedia membantu anda dengan ilmu PERCUMA serta teknik2 PROVEN yang telah membantu 1763 orang usahawan di seluruh Malaysia sepanjang 5 tahun..

Click link di bawah sekarang untuk Pendaftaran Slot Program, Join Group Telegram atau terus bercakap dengan pegawai pemasaran kami!!!

πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://linktr.ee/vpsvending

Niche: Diskusi Bisnes | Vending Machine
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..