Pemborong Pakaian Plus Size

         Sort: Newest | Last Comments
1. Pemborong Pakaian, Pukal Tailor (Mau Buka Butik Pakaian) Plus Size Fashion. (7)
Audrey 7, Sat 29/Jul/2017 11:47am
Butik kami, plus size fashion, mencari pemborong pakaian utk lelaki,wanita dan..

2. Lelong Baju dan Skirt Plus Size (5)
Zana 139, Tue 25/Jul/2017 10:57am
Whatsapp kalau nak dapatkan baju dan skirt plus size harga LELONG. Pemborong..

3. Jeans Size Besar (3)
Azhar 2, Tue 11/Jul/2017 1:13pm
Untuk abam abam yang comel, memang susah nak cari seluar jeans yang sado kan?..

4. Borong Baggy Shirt Dengan Harga Murah! Dropship Juga Diperlukan (Free Size & Plus Size) (1)
Jie 30, Thu 6/Apr/2017 11:10am
salam, Saya ingin membuka kembali jualan borong untuk korean baggy shirt yang..

5. Tshirt Muslimah Murah 6xl (1)
Ridwan Yahaya, Tue 21/Mar/2017 9:51am
TSHIRT MUSLIMAH NURSING SUPER SELESA DOABONDA. WSAPP www.wasap.my 60105430250..

6. Baju dan Skirt Labuh Plus Size untuk Dijual Secara Borong
Zana 139, Mon 16/Jan/2017 9:15am
Saya ingin menjual secara BORONG baju dan skirt labuh ready made untuk PLUS..

7. Pembekal Baju Stylish Fashionable Plus Size (1)
Misstinaasril, Fri 4/Nov/2016 2:28pm
Saya bercadang untuk design baju baju plus size untuk wanita wanita yang..

8. Mencari Pembekal Baju Plus Saiz (4)
Ins Dina, Sat 29/Oct/2016 12:25pm
Saya ingin meniaga baju yg bersaiz besar. Dan saya ingin mencari pembekal baju..

9. Pemborong/Retail Baju Kurung Plus Size (3)
Siti Azeera, Sat 22/Oct/2016 1:15pm
Kami merupakan pemborong Baju Kurung Plus Size Jubah dan pakaian wanita..

10. Plus Size Baggy Shirt (2)
Eidafarida, Wed 28/Sep/2016 11:28am
All saya mencari pembekal plus size baggy shirt. terima kasih. sila tinggalkan..

11. Mencari Bundle Plussize, Kanak-Kanak, Original Handbag
Miss 20, Mon 26/Sep/2016 11:37am
Hai Nak invest untuk bisnes bundle Mencari pembekal. Sape nak letgo stock pun..

12. Mencari Pemborong Pakaian Plus Size (5)
Afizah 9, Tue 16/Aug/2016 1:10pm
Saya mencari pemborong pakaian pakaian plussize. Pakaian wanita seperti baju T..

13. Mencari Pakaian Lelaki XXXL ke Atas
Xdkaido, Thu 4/Aug/2016 1:13pm
Mencari baju lelaki xxxl ke atas smart casual atau formal dan seluar saiz 48..

14. Pemborong Pakaian Wanita Normal Size dan Plus Size (11)
Flym, Thu 16/Jun/2016 1:02pm
Kami menawarkan pilihan pakaian wanita secara borong dari saiz XS 12XL dengan..

15. Pakaian Bundle Big Size Lelaki & Perempuan Dari Australia & Jepun (1)
Liz Ali 2, Fri 27/May/2016 10:43am
Saya ada stok pakaian bundle bersaiz besar dari XL xxxxxl yg diimport trs dari..

16. Clearance Baggy Shirt Plus Size RM15 Sahaja!
Jie 30, Tue 24/May/2016 1:02pm
Sesiapa yang berminat nak borong baggy shirt plus size murah RM15 boleh pm..

17. Mencari Baggy Shirt Plus Size Murah (3)
Kartiyka, Thu 5/May/2016 10:41am
Saya mencari Baggy Shirt Korea Plus size smpai 8xL kalo ada lebih pun tak apa..

18. Mencari Pembekal Tudung & Baju Plus Size Borong (12)
Lynn 262, Wed 13/Apr/2016 2:55pm
Saya mencari pembekal tudung baju yang boleh di beli secara borong. Jika ada..

19. Pemborong Pakaian Wanita and Plus Size (2)
Izal 7, Wed 13/Apr/2016 11:44am
Saya mencari pemborong pakaian wanita and ada Plus size. Memborong pakaian..

20. Baggy Shirt Plus Size Murah! (1)
Jie 30, Tue 12/Apr/2016 12:39pm
Nak cari baju murah bergaya dan menutup aurat? Jom beli baggy shirt dengan..

21. Mencari Supplier untuk Plus Size Clothing (3)
Eliza 39, Mon 11/Apr/2016 9:05am
Nama saya Eliza. saya berminat untuk buat dropship untuk mana mana butik..

22. Plus Size Jegging/Jubah/Blouse (4)
Zana 182, Fri 8/Apr/2016 10:57am
Sy nak cari siapa ada jual pakaian plus size yang murah. Sila whatsapp..

23. Seluar Bundle Plus Saiz 38-56 (8)
Suraya 44, Mon 4/Apr/2016 12:18pm
Slm. saya nak lpskn stock bundle plus saiz seluar slack lembut tebal untuk..

24. Model Plussize untuk Butik atau Jenama Muslimah (1)
Dhilah13, Fri 1/Apr/2016 2:07pm
Anda owner butik atau jenama pakaian muslimah? Ingin mencari model plussize..

25. Blaus Bersaiz Besar (XXXL-Xxxxxl) (2)
Liz Ali 2, Thu 24/Mar/2016 11:00am
Sy ade menjual blaus bersaiz besar dari bundle Australia. sememangnya saiz..

26. T-Shirt Xs Hingga XXXXXL Harga RM15 (16)
Aas Gabungan Niaga, Thu 3/Mar/2016 1:49pm
Kami ada menjual t shirt berkualiti yang bersaiz XS hingga xxxxxl pada harga..

27. Baggy Shirt Plus Size Murah! New Design: Nursing Friendly (4)
Iela 106, Thu 25/Feb/2016 9:01am
Nak cari baju murah bergaya dan menutup aurat? Jom beli baggy shirt plus size..

28. Pemborong Blouse Pluss Size Sehingga Xxxxxxl (8)
Jaja 12, Tue 23/Feb/2016 11:21am
IDEA baru ramadhan 2016 blouse pelbagai warna utk di borong sempena jualan..

29. Mencari Kedai Borong Pakaian Plussize (12)
Anis 515, Sat 30/Jan/2016 2:31pm
Saya mencari pemborong pakaian pakaian plussize di area utara. Pakaian wanita..

30. Bundle Seluar Size 40-50 (5)
Nasa 12, Wed 9/Dec/2015 10:46am
Saya pembekal Bundle bersaiz besar. gred adalah gred campuran A b dan c. sila..

31. Mencari Vendor untuk Butik di Wangsa Setia, Wangsa Melawati Kuala Lumpur. (6)
Lala Lana, Wed 2/Dec/2015 1:39pm
Kami sedang mencari vendor yang menjual produk dibawah untuk sertai kami. 1..

32. Menjual Baju Blouse Borong Bersaiz Besar XL-XXXL Secara Borong (1)
Tina Asril, Fri 27/Nov/2015 10:38am
SAYA ada menjual baju blouse vietnam secara borong ada 40 helai semuanya untuk..

33. Menjual Pakaian Muslimah Plus Size dan Kanak Kanak (3)
Julia 143, Wed 25/Nov/2015 11:25am
Kepakaran kami menyediakan PAKAIAN muslimah yg moden sopan follow sunnah..

34. Mencari Tshirt Printing Plus Saizzz Murah & Kualiti? (4)
Zazaprintingshoppe, Wed 21/Oct/2015 9:39am
Tshirt Printing Heatpress Tshirt Rewang Heatpress Tshirt Family Day Heatpress..

35. T-Shirt Muslimah Printing (1)
Dac, Thu 8/Oct/2015 11:27am
Berkonsepkan OPEN bisnes extra size! sehingga 14xl. tempahan baju walaupun..

36. Mencari Supplier Pakaian Plussize Wanita (Saiz 48/50/52/54/56/60) (11)
Joned 2, Sat 19/Sep/2015 12:52pm
Boleh send emel ke plussizekuantan yahoo. com atau whatsapp 0199041001..

37. Tshirt Plus Size 2XL-9XL, Borong RM 7 (14)
Zarinabondedstore, Thu 23/Jul/2015 11:03am
Tshirt plus size dijual secara borong sahaja. Rm 7 sehelai tiada hrga..

38. Mencari Collar Shirt Plus Size (3)
Zaireen 5, Wed 22/Jul/2015 12:04pm
Saya berniat nak buka perniagaan untuk plus size clothing. Mencari pemborong..

39. Jubah Bersaiz Besar dan Murah
El Khadhraa, Mon 22/Jun/2015 1:46pm
Kami menjual jubah bersaiz besar berukuran dari XL hingga 5XL. Terdapat 4..

40. Membekal Pakaian Lelaki Bersaiz Besar Gaban (5)
Plus Size Lelaki, Tue 19/May/2015 12:41pm
Saya pembekal pakaian lelaki bersaiz 3xl 9xl. jika berminat. sila wassap saya..

41. Borong Plussize Blouse (11)
Miss Cun, Thu 14/May/2015 11:37am
Bulan Ramadhan bakal tiba. sy pasti ramai peniaga x kira yg baru berjinak dlm..

42. Pakaian Plus Size/Saiz Besar 4XL 5XL 6XL 7XL (2)
Muslimgallery, Mon 11/May/2015 12:18pm
Sukar mencari pakaian saiz besar? Al Ikhwah kini menjual dan mengedar pakaian..

43. Mencari Pembekal Baju @ Seluar Bundle Perempuan Saiz Extra Besar 5-10kg (4)
Cik Zuzuzizizaza, Tue 28/Apr/2015 7:52am
Saya ingin mencari pembekal baju seluar bundle perempuan big size saiz extra..

44. Menjual Baju Plussize Wanita - Sikamat, Seremban
Aisya 55, Sat 25/Apr/2015 11:56am
Kami ada menjual pakaian wanita plussize mengikut trend terkini berkualiti..

45. Item Bundle Termurah untuk Peniaga Bundle @ Cute Buundle USA
Tokey Bundal, Fri 3/Apr/2015 2:59pm
T Shirt Big size from usa cute bundle usa ramai peniaga jual size baju ikut..

46. Mencari Hoodies Sweater Saiz 4 atau 5 XL (5)
Elyas Hazard, Tue 10/Mar/2015 12:36pm
Pusa dah mencari. aku berharap sape2 tolonglh bgtau kat mana ada jual hoodies..

47. Grooming for Professional Plus Size Women (1)
Ezzaelpesonatouch, Tue 10/Mar/2015 12:00pm
Risau badan besar? Tidak yakin pada diri? Anda ingin tahu jalan..

48. Mencari Pemborong Baju Plus Size (18)
Azuan 84, Tue 10/Feb/2015 7:15am
Saya bru mule nak berniaga. dan target sy ialah pakaian2 plus size. bole dptkn..

49. Mencari Pembekal Pakaian Muslimah Plus Saiz (11)
Mawar 90, Sat 17/Jan/2015 10:44am
Saya ingin mencari pembekal pakaian wanita plus saiz seperti blouse skirt..

50. Perlukan Sleeping Partner RM10k. Untuk Bisnes Baju Muslimah Plussize (6)
Bajumuslimah 3, Fri 16/Jan/2015 9:59am
Fashion muslimah nowdays sangat2 menggalakkan. lebih2 lagi kalau offer..

< Start | Page 1 | Next >                  LastPage   (Total 198 topics)