Trade 24 Jam
Umi Zubaidah Bashah - Wed 5/Sep/2018 12:47pm
BV2509
*Assalamualaikum dan Selamat sejahtera*

Tanpa cari orang pun dapat BONUS RM900 & RM1000 & RM2000
Terima bonus Dalam masa 24 jam bermula anda join..

Contohnya: Join 8 pagi ini, dapat payout pada 8 malam esoknya!!
- Wajib ada akaun cimb/maybank/bsn sahaja..
- Terhad 5 orang dan yang serius sahaja!

*bermodalkan RM150 sahaja untuk bonus RM900 (24JAM) *
*bermodalkan RM200 sahaja untuk bonus RM1000 (24JAM) *
*bermodalkan RM250 sahaja untuk bonus RM2000 (24JAM) *

Untuk pengetahuan tuan/puan, saya buat bisnes USD dan Sistem Roll.
Jika berminat dan serius, serta faham mahu buat income bersama kami, boleh join sy sekarang!!

Jaminan wang akan dipulangkan jika bisnes ni xdapat diteruskan..
ni sistem rolling mcm pelaburan forex tuh. bezanya kita akn thu result dlm mse 24 jam. dn jika xde dpt utg modal dikembalikan

0176848400

Terima kasih ☺

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Watanbusiness - Wed 5/Sep/2018, 1:04pm
    ini scammer dan penipu...

    all detail sudah di dedahkan  
  2. Sharina8 2 - Wed 5/Sep/2018, 6:31pm
    tak serik2 nak menipu...
    dah lah umi zubaidah bashah.
    janganlah nak menipu. sekarang ini segala maklumat boleh trace kat google. jelas terpampang nama awak tu.
    saya bukan mangsa tapi nak bantu insan2 lain jangan terpengaruh

    http://www.majalah.com/?classified.berhati-hati-bila-berurusan.G6D2HPN4NG  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.