Tapak Niaga Hotspot! Ramadhan Fair Mytown Bersama Ikea Cheras RM350 Sehari, 17may - 17 June 2018 Whatsap 0129246227 FB/Ig: Busainnaevent, Tapak Niaga Ramadhan D
Busainnaevent @ Busainna Event - Fri 13/Apr/2018 2:45pm
Salam warga Majalah.com,

Busainna Event kembali lagi, kalau tak hotspot bukan Busainna Event eaa.. Yang penting indoor, bulan puasa semua orang nak shopping dalam aircond je. Siapa yang da biasa join shopping mall tahu la penangan client shopping raya :) balik kampung poket kepok tapi pemilihan tempat mestilah kene tepat padat sendat. IKEA crowd lagi, hari biase pn berhimpit, nak raya lagi lah nak pengsan! Are ready??

Ni details nye utk sapa yg berminat:
RAMADHAN FAIR 2018
d MyTOWN Shopping Mall, Cheras

Lokasi: Ruang Legar Utama, Central Town, Ground Floor, MyTOWN Shopping Mall
Tarikh: 17 May - 17 June 2018
Tempoh: 32 hari
Masa: 10am - 10pm
Konsep Decor: Balik Pokan 80's ala Pop Yehyeh
Harga: RM 350 sehari/ RM11,200 utk 32 hari
*(cepat cepat booking RM4,000 saja, cerita nak cari partner utk share No 2 sebab booth terhad. 10 booth je lagi ade, nanti busainnaevent akan bantu matchy matchy kan geng partner yg sesuai)
Kemudahan: Booth 10x10ft, plugpoint 13AmP, karpet, decor mengikut tema shopping mall, 1 meja dan 1 kerusi.

Whatsap now 012 924 6227
Email: hello.busainnaevent@gmail.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Alya 100 - Wed 18/Apr/2018, 12:05am
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Saya ingin mencari penyewa tapak niaga ramadhan fair di my town, ikea cheras yg sudi mengambil saya untuk menjadi vendor barangan kering dengan sewa yang berpatutan.. Boleh hubungi saya di talian 01119903741 (alya)

    Sekian TQ  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.