Tapak Niaga Hotspot! Ramadhan Fair Mytown Bersama Ikea Cheras RM350 Sehari, 17may - 17 June 2018 Whatsap 0129246227 FB/Ig: Busainnaevent, Tapak Niaga Ramadhan D
Busainnaevent @ Busainna Event - Fri 13/Apr/2018 2:45pm
Salam warga Majalah.com,

Busainna Event kembali lagi, kalau tak hotspot bukan Busainna Event eaa.. Yang penting indoor, bulan puasa semua orang nak shopping dalam aircond je. Siapa yang da biasa join shopping mall tahu la penangan client shopping raya :) balik kampung poket kepok tapi pemilihan tempat mestilah kene tepat padat sendat. IKEA crowd lagi, hari biase pn berhimpit, nak raya lagi lah nak pengsan! Are ready??

Ni details nye utk sapa yg berminat:
RAMADHAN FAIR 2018
d MyTOWN Shopping Mall, Cheras

Lokasi: Ruang Legar Utama, Central Town, Ground Floor, MyTOWN Shopping Mall
Tarikh: 17 May - 17 June 2018
Tempoh: 32 hari
Masa: 10am - 10pm
Konsep Decor: Balik Pokan 80's ala Pop Yehyeh
Harga: RM 350 sehari/ RM11,200 utk 32 hari
*(cepat cepat booking RM4,000 saja, cerita nak cari partner utk share No 2 sebab booth terhad. 10 booth je lagi ade, nanti busainnaevent akan bantu matchy matchy kan geng partner yg sesuai)
Kemudahan: Booth 10x10ft, plugpoint 13AmP, karpet, decor mengikut tema shopping mall, 1 meja dan 1 kerusi.

Whatsap now 012 924 6227
Email: hello.busainnaevent@gmail.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Nurjanna 2 - Fri 13/Apr/2018, 2:45pm
    Syarikat kami menawarkan pelan pinjaman peribadi kepada individu yang layak.

    Syarat Kelayakan :
    01. Bekerja (Kerajaan/Swasta)
    02. Menetap di kawasan Kuala Lumpur / Selangor / PORT DICKSON / NEGERI SEMBILAN

    Dokumen yang diperlukan :
    01. 3 bulan payslip terkini
    02. 3 bulan bank statement terkini
    03. Surat pengesahan jawatan / Surat tawaran kerja
    04. Bil Utiliti (api/air)

    Ciri-ciri pelan pinjaman peribadi yang ditawarkan :
    01. Kelulusan segera (kepada yang layak)
    02. Tanpa penjamin / cagaran

    Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan,
    Sila hubungi kami ditalian
    011-2772 1885 Janna
    014-279 3303 Sky Lim
    *Tiada pembayaran pendahuluan
    *Tertakluk terma dan syarat
    (KAMI PROSES DI OFFICE SAHAJA JANGAN TERPEDAYA DENGAN PENIPU)  
  2. Norazura Loan - Sat 14/Apr/2018, 12:24pm
    LOAN EMERGENCY/PINJAMAN PERIBADI
    NAK CEPAT KLIK LINK NIE
    www.wasap.my/601133999128
    www.wasap.my/601133999128

    Gaji melalui bank / x ada hutang lain tempat dah boleh apply

    Pinjam Rm1000 bayar rm1050 saja
    Pinjam Rm2000 bayar rm2100 saja
    Tak ada penalty ..Tak ada extra caj

    Jangan risau ni bukan penipuan
    Syarikat kami dah beroperasi lebih dari 18 tahun
    AREA

    NILAI
    SEREMBAN
    SEPANG
    SHAH ALAM

    KL
    BANGI
    KLANG
    SELANGOR

    TEL : 011-33999 128 ZURA
    TEL : 011-33999 128 ZURA
    TEL : 011-33999 128 ZURA
    TEL : 011-33999 128 ZURA  
  3. Alya 100 - Wed 18/Apr/2018, 12:05am
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Saya ingin mencari penyewa tapak niaga ramadhan fair di my town, ikea cheras yg sudi mengambil saya untuk menjadi vendor barangan kering dengan sewa yang berpatutan.. Boleh hubungi saya di talian 01119903741 (alya)

    Sekian TQ  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.