Servis Membina Laman Web Professional & Berkualiti
Fireball Media @ Rebel Marketing - Tue 12/Dec/2017 3:38pm [Last Comment]
Membina laman web adalah keistimewaan kami. Kami membina laman web yang bukan sahaja memenuhi keperluan anda, tetapi mempunyai standard kualiti yang tinggi.

Kami membina pelbagai jenis laman web dan mempunyai pakej untuk memenuhi keperluan semua pelanggan. Dari template asas ke lawan web yang canggih dan lengkap serta responsif - kami boleh lakukannya.

Jika anda hanya inginkan kehadiran online, kami boleh membina laman web 'brochure' yang mudah dan informatif.

Walau bagaimanapun, jika anda mahukan laman web anda menjadi sebuah entiti utama perniagaan anda, kami akan membina sebuah laman web yang lengkap dan professional dan ditambah pula dengan kempen pemasaran untuk membantu anda menjana trafik dan tingkatkan jualan.

Harganya? Jangan risau, kami menawarkan harga terendah di pasaran. Kebanyakan pelanggan kami adalah melalui 'referal' dan dari kempen pemasaran internet kami sendiri.

Kerana itu - kami boleh menawarkan pelanggan kami harga terendah di pasaran.

Anda ada pertanyaan atau ingin berbincang tentang laman web baru anda? Tiada masalah. Sila:


➡ WHATSAPP ''Nak Buat Website'' ke 014-255 1955 atau klik link berikut: http://flyt.it/wasapfm

atau..

➡ PM FB MESSENGER KAMI di link berikut https://goo.gl/rCeM4q


Kami akan balas secepat mungkin!

Terima kasih.

PS. Lihat portfolio kami di http://www.fireball-media.com

Niche: Web Design Malaysia
     
  1. Said 3 - Sun 3/Jun/2012, 2:25am
    Talian BANTUAN. Sesiapa yang minat nak dapatkan ANTIVIRUS ori tetapi murah: bitdefenderselangor.blogspot.com  
  2. Amer 15 - Sun 10/Jun/2012, 1:29pm
    boleh kasi link webpage client yang u dah buat di Fireball Media. I try nak surf website client u tapi tak de pun web linknya?  
  3. Fireball Media - Sun 10/Jun/2012, 5:09pm
    Amer 15, boleh bagi u punya email address. Saya akan emailkan link2 tersebut. Terima kasih.  
  4. Neo Trend Resources - Mon 11/Jun/2012, 1:30am
    Saya menawarkan perkhidmatan menulis dengan penulisan (English/Malay), anda boleh masukkan perkhidmatan saya dalam pakej servis membuat web/blog. InsyaAllah saya akan cuba menepati citarasa penulisan pelanggan anda.

    Kita boleh bincang untuk lebih lanjut.

    Harga Saya: Web perniagaan RM10 per entry atau 400 ke 600 patah perkataan.

    Contoh ada 5 entry untuk web biasa:-
    1) Home
    2) Profile / About us
    3) Produk
    4) F.A.Q
    5) Blog Area

    email saya: neotrend1@yahoo.com  
  5. Uqbah 2 - Mon 11/Jun/2012, 10:39am
    tolong emel kan sy lebih detail  
  6. Fireball Media - Mon 11/Jun/2012, 1:21pm
    Neo Trend Resources, boleh bagi contoh penulisan anda (English & Malay). Terima kasih.  
  7. Fireball Media - Mon 11/Jun/2012, 1:22pm
    Uqbah 2, boleh bagi email address? Terima kasih.  
  8. Hisham 118 - Mon 11/Jun/2012, 10:53pm
    berminat n sila email at norhishamhjmohd@gmail.com  
  9. Neo Trend Resources - Mon 11/Jun/2012, 11:44pm
    Fireball, boleh lihat tulisan saya in English:-

    www.neo-trend.webs.com

    Untuk Malay biasa saya buat untuk advertising & business proposal. Content Writer in Malay memang tengah buat tapi tak siap lagilah..

    anyway, skrg job tak byk tu yang advertise. Kalau nak tunggu hasil pun boleh nak terus buat pun boleh.

    Boleh bincang, janji sama2 puas hati k.

    TQ  
  10. Fireball Media - Tue 12/Jun/2012, 10:11am
    Neo Trend, dah dapat email u. Terima kasih.  
  11. Fireball Media - Tue 12/Jun/2012, 6:24pm
    Hisham 118, saya dah emailkan detail. Terima kasih.  
  12. Herry328i - Wed 13/Jun/2012, 11:25pm
    hye.saya berminat nak taw dgn lebih detail ttg web tersebut..
    saya ingin menjalan bisnes carwash detail centre dan ingin bisnes saya tersebar meluas di internet..quatation pls  
  13. Herry328i - Thu 14/Jun/2012, 9:39pm
    fireball media boleh tlg bagi sy sample n link2 hasil kerja anda?
    cleanproautospa@gmail.com  
  14. Fireball Media - Thu 14/Jun/2012, 10:43pm
    Herry3281, sori lambat reply. Saya dah emailkan kpd anda. Terima kasih.  
  15. Asmidar 6 - Mon 18/Jun/2012, 12:46pm
    Sya berminat...email saya di asmidar _zahari@yahoo.com  
  16. Fireball Media - Tue 19/Jun/2012, 4:47pm
    Asmidar 6, saya dah email tapi tak lepas. Ada email lain.. atau no hp? Atau call/sms saya 014-2251955. Terima kasih.  
  17. Anuar 123 - Fri 22/Jun/2012, 1:27pm
    tolong email kan detail, anuar_8026@yahoo.com  
  18. Fireball Media - Sat 23/Jun/2012, 4:55am
    Anuar 123, saya dah email kan detail. Terima kasih.  
  19. Shaza 11 - Sun 24/Jun/2012, 9:31pm
    hi fireball, boleh emailka detail dan sampel2 link ...sy berminat nak laman web utk produk saya..

    shaza_libra86@yahoo.com  
  20. Fireball Media - Mon 25/Jun/2012, 2:27pm
    Hi Shaza 11, saya dah emailkan detail dan sampel2 link. Tq  
  21. Shafie 19 - Wed 27/Jun/2012, 6:44am
    tlg emailkn sample link anda

    yanacollection09@gmail.com  
  22. Kenaricun - Wed 27/Jun/2012, 7:05am
    slm..sy berminat tentang service bina web. boleh email detail dan web yg dah dibina. email: kenaricun@gmail.com  
  23. Fireball Media - Wed 27/Jun/2012, 3:18pm
    Shafie 19 & Kenaricun, saya dah emailkan. Terima kasih  
  24. Akhyul - Thu 28/Jun/2012, 8:39am
    boleh emailkan profile customer dan pakej pricing?  
  25. Fireball Media - Thu 28/Jun/2012, 2:25pm
    Akhyul, boleh tapi tlg bagi email address dulu. Tq  
  26. Ndi Efendi - Sun 1/Jul/2012, 2:25pm
    Salam,

    Saya berminat untk membina laman web. Sila email maklumat lanjut megenainya.

    TQVM  
  27. Momo - Sun 1/Jul/2012, 10:26pm
    detail tuan.... zamrishoib@yahoo.com  
  28. Fireball Media - Mon 2/Jul/2012, 7:04pm
    Ndi Efendi & Momo, saya dah emailkan maklumat lanjut. Terima kasih.  
  29. Halim Ycsl - Tue 3/Jul/2012, 1:21pm
    Helo,sy ingin cipta 1 web utk buat bisnes paper roll supply, sila bantu, terima kasih, fb sy ada . email : netcomenterprise@gmail.com  
  30. Fireball Media - Tue 3/Jul/2012, 5:27pm
    Helo Halim Ycsl, saya dah emailkan detail nya. Terima kasih.  
  31. Shahrul 171 - Wed 4/Jul/2012, 12:09am
    saya ingin buat info website. boleh bg quo dan butiran lanjut, domain saya dah ada...email: shahrul@ipxpert.com.my  
  32. Fireball Media - Wed 4/Jul/2012, 11:49am
    Shahrul 171, saya dah emailkan butiran lanjut kepada anda. Terima kasih.  
  33. Tengku Baiz - Sat 7/Jul/2012, 1:02am
    tlg emailkan detail lanjut ke tbaiz_1@yahoo.com...mksh  
  34. Fairuz Binti Shamsudin - Sat 7/Jul/2012, 3:30pm
    Salam..actually sye nk mintak u bg detail price n ape2 lgi yg u ley tunjuk as sample ke....emailkan ke whitepurple505@yahoo.com..tq..=))  
  35. Fireball Media - Sun 8/Jul/2012, 12:59pm
    W'salam Fairuz & Tengku Baiz. Saya dah emailkan details kepada anda berdua. Terima kasih.  
  36. Mazuan - Mon 9/Jul/2012, 3:00am
    Sila emailkan kpd saya details and price.
    Email: chemazuan@yahoo.com  
  37. Syed 20 - Mon 9/Jul/2012, 10:43am
    hantarkan detail ke syed.easteam@gmail.com  
  38. Fireball Media - Tue 10/Jul/2012, 3:36am
    Salam Mazuan & Syed 20, saya dah emailkan details. Terima kasih.  
  39. Bintuomar - Tue 10/Jul/2012, 7:34am
    tlg emailkn detail berkenaan website yg anda telah anda bangunkan ke fbho68@yahoo.com  
  40. Fireball Media - Wed 11/Jul/2012, 10:25am
    Salam Bintuomar, saya dah emailkan detail nya. Sila check inbox anda. Terima kasih  
  41. Sahrizal - Sat 14/Jul/2012, 11:09am
    salam tuan nak tanya ada buat miniwebsite tak? email ke saya sahrizal.mn@gmail.com
    Tq  
  42. Fireball Media - Sun 15/Jul/2012, 11:45pm
    Salam Sahrizal, saya dah email kan jawapan mengenai minisite itu. Terima kasih.  
  43. Cap Ayam - Mon 16/Jul/2012, 5:02pm
    Boleh buat web macam ni
    http://www.fruitactivewear.com/Product_Locator_Inventory.shtml?store=7&item=3930R&color=64&swatch=41667B  
  44. Fireball Media - Mon 16/Jul/2012, 11:05pm
    Salam Cap Ayam, boleh bagi email atau no. hp untuk saya hubungi? Terima kasih.  
  45. Nalzaroon - Tue 17/Jul/2012, 9:31am
    Salam.

    Saya sedang mencari service yang ada capability untuk buat fashion/boutique website yang berkualiti.

    Seperti website PopLook atau Uniqlo Malaysia.

    Harga tak jadi masalah.

    Kalau capable, boleh email detail kepada saya, nalzaroon@gmail.com  
  46. Fireball Media - Wed 18/Jul/2012, 10:30am
    Waalaikumussalam Nalzaroon,
    Saya dah email kepada anda. Terima kasih.  
  47. Hasfa - Sun 22/Jul/2012, 12:35am
    Salam.
    Berminat untuk jenis portal. Tolong emailkan saya laman web yang u dah buat. Tkasih.
    hasfa08@yahoo.com  
  48. Fireball Media - Sun 22/Jul/2012, 3:23pm
    W'salam Hasfa, saya dah email info yang anda minta. Terima kasih  
  49. Aiz Services Solutions - Thu 26/Jul/2012, 6:45pm
    emailkn details please

    arzuazu@yahoo.com  
  50. Fireball Media - Fri 3/Aug/2012, 10:54am
    Salam Aiz Services Solutions, minta maaf saya lambat reply sebab dah lama tak login di sini. Saya dah emailkan details Terima kasih.  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1265 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.