Saya Buka Peluang Pada Sesiapa Nk Jd Smartpartner Kedai Repair Mac
Okcomputersolutionuia @ Ok Computer Soluion UIA - Sun 23/Jul/2017 1:03pm
Assalamu'alaikum...

Saya ingin mencari usahawan muda
MESTI Bawah 25 tahun yang berminat untuk menjadi usahawan tetapi tiada bimbingan dan mentor. Saya mewakili sebuah syarikat ingin memperlawa kepada 10 belia yang berminat samada belia seluruh negeri utk menjadi mantee bawah projek ini... modal tidak akan disediakan oleh syarikat dan komitmen anda utk perniagaan tersebut adalah sepenuh masa..
- Agreement Partnership akan disediakan
- Training akan diprovidedkan
- Train sampai jadi usahawan
- Modal/Komitmen at least kena ada dlm Rm7K
- Train utk Cecah Jualan Rm10,000 Sebulan Minimum

Sessi temuduga akan dijalankan kepada yg memohon, sila email resume ke ashrafaswadi@gmail.com dengan tajuk ''NAK JADI USAHAWAN KEDAI KOMPUTER'' atau wasap sy 0183655414 shja dgn tajuk NAK JD USAHAWAN PARTNER KDAI MAC

sekian, beri peluang kepada diri anda atau hebahkan kepada kawan2 yg berminat utk menjadi usahawan ttp tiada modal. Terima kasih

Niche: Bisnes Komputer | Mencari Pelabur
     
  1. Wahmarketings - Mon 24/Jul/2017, 8:35pm
    Jap tak paham. Kat bawah tu tulis ''hebahkan kepada kawan kawan yang berminat utk jadi usahawan tapi xde modal'' kat atas tu tulis ''modal tidak akn disediakan oleh syarikat'' actually mana satu yg betul ni?  
  2. Shah 208 - Tue 25/Jul/2017, 2:30pm
    kikiki...  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.