Rawatan Batin Percuma dan Rawatan Batin DIY
Aydel - Fri 25/May/2018 10:55am
RAWATAN BATIN PERCUMA DAN SET RAWATAN BATIN DIY TOK UNCLE 8 LANGKAH

MAAF SAYA TIDAK BERJANJI ANDA AKAN BERTAMBAH PANJANG DUA INCI. SAYA TIADA MINYAK AJAIB HANYA DUA JENIS MINYAK YANG JIKA DIIKUT CARANYA KESANNYA AKAN POSITIF.

Dapatkan Rawatan Batin Percuma menggunakan Teknik Urutan dan Haba. Incall sahaja di Ukay Perdana. Saya juga akan ajar cara membuat rawatan sendiri.
Ramai yang telah ditunjuk ajar cara 8 langkah yang hanya ambil masa 10 minit sebelum tidur dan mereka yang mengamalkannya rata-rata nampak perbezaan ketara.

- Ada dua jenis minyak yang dikeluarkan oleh keluarga saya. Minyak Lintah Kelapa Dara dan Minyak Saraf Atsiri.

- Minyak Lintah Kelapa Dara kami menggunakan lintah liar dan minyak kelapa dara. Rumusan berusia 40 tahun dan dua kombinasi ini sangat penting kerana khasiat lintah dapat diserap dengan pantas apabila menggunakan minyak kelapa dara. Ianya sangat bagus jika digunakan dengan urutan yang kami akan ajar untuk mendapatkan zakar yang lebih tegang dan lebih berisi (fuller).

- Minyak Saraf Atsiri pula adalah 'special blend' minyak kelapa, minyak jarak dan beberapa atsiri alami terpilih untuk memberi stimulasi kepada saraf-saraf zakar anda. Ianya sangat bagus digunakan untuk mereka yang mempunyai masalah cepat pancut, kurang terangsang etc. Ianya digunakan dengan urutan yang sama apabila menggunakan Minyak Lintah Kelapa Dara Tok Uncle.

- Dua jenis minyak ini boleh digunakan berselang-seli, tetapi pada awal rawatan DIY ini perlu guna lebih Minyak Lintah Kelapa Dara Tok Uncle. Contohnya Isnin-Jumaat Minyak Lintah dan Sabtu-Ahad Minyak Saraf.

- Untuk membaik pulih zakar anda, selalunya kena melakukan rawatan ini setiap hari sebelum tidur selama sekurang-kurangnya 30 hari. Jika ingin kesan yang lebih baik kali pertama boleh buat hingga 90 hari. Rawatan DIY ini hanya mengambil tempoh 10 minit. Ramai yang telah menggunakan teknik ini sangat berpuas hati dengan hasilnya.

- Nasihat kami amalkan Rawatan DIY ini 30 hari berturut-turut setahun sekali.

- Anda boleh membeli sebotol minyak pada RM60.00 sebotol atau kombo dua botol RM100.00 untuk self-collect (ambil sendiri) atau tambah RM5.00 untuk pengeposan seluruh Malaysia. Mereka yang ambil sendiri boleh mendapatkan RAWATAN PERCUMA. Sila whatsapp saya di 011-31619550 untuk nombor akaun. SAYA CADANGKAN MULAKAN RAWATAN DENGAN MINYAK LINTAH KELAPA DARA, KECUALI MASALAH ANDA HANYA CEPAT PANCUT, TERUS GUNAKAN MINYAK SARAF ATSIRI

- Video tutorial bagaimana membuat Rawatan DIY akan di whatsapp kepada anda selepas bayaran dibuat.

- Kepada mereka yang ingin membuat rawatan dengan saya, rawatan hanya incall di Ukay Perdana. Tiada caj rawatan tetapi kena beli set minyak kombo Tok Uncle. Saya akan menggunakan kaedah urutan dan haba. Saya juga akan mengajar anda bagaimana ingin membuat Rawatan DIY. Sila whatsapp saya di 011-31619550 untuk temujanji.

Niche: Dewasa 18sx
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)