Personal Coaching Belajar Forex Buat Duit Secara Santai.
Ibrahim Ahmad 4 - Tue 9/Oct/2018 2:44pm
Nak belajar sendiri di Internet. Boleh. 3-10 tahun. Bolehlah merasa rugi ratusan, ribuan-ribuan, puluhan ribuan terlebih dahulu.
Susah sangat ke Forex ni. Sebenarnya tak susah pun. Cuma nak kena kenal perangai dia sahaja, macam kita nak kenal Wife atau Girlfriend.
Dia suka color apa, makan apa, minum apa, pakaian kegemaran. So nak kaji semua tu mungkin makan masa berbulan-bulan, malah boleh bertahun lamanya.
Jalan singkat untuk pembelajaran. Cari Mentor.

Biasanya Mentor ni sudah melalui pengalaman bertahun-tahun dan mereka mengtranslate pengalaman tersebut dalam beberapa jam atau hari kepada anda.
Mereka akan bagi the Do's and Don'ts. So tak perlu lah anda membuat ujikaji kaji. Ambil hasil ujikaji sahaja dan terus buat.

Ada pelbagai kerja part time. Bawa GRAB, Jual barang di Shopee, Lazada, Marketing dan sebagainya. Bidang forex adalah salah satu dari nya.
Janji ada Handphone atau PC dan line internet.

Yang best mengenai forex ni, income dalam USD. 1USD = RM4.xx . Tepuk dada, tanya selera.
Nak banyak mana sehari. Sambil makan kat kedai mamak pun boleh buat. Of course Anda perlukan ilmu.

Peringatan: Jangan masuk buat Forex tanpa ilmu. Sebab Forex ini adalah Business yang High Risk, High Return.

Mengenai Personal Coaching Saya:
1) Fully customize mengikut selera anda. Dari Basic hingga Intermediate. (Saya slow down tone jika newbie, masuk gear turbo jika dah intermediate.)
2) Saya akan dedahkan waktu, masa, tarikh yang ramai pro Trader membuat profit. Tak perlu masuk hari-hari. Target tarikh yang diberikan sahaja.
3) Saya dedahkan beberapa teknik atau SOP yang Newbie friendly. Boleh terus cetak USD.
4) Saya akan dedahkan broker yang boleh ada sendiri berurusan untuk masuk dan keluar duit.
Tak perlu guna orang tengah.
5) Saya akan ajar gunakan indikator-indikator berbayar atau percuma yang dapat menolong anda semasa membuat trading.
6) Personal Coaching saya adalah di belah Utara. Mana yang duduk Perak, Perlis, Kedah atau Penang boleh set time dengan saya.
7) Modal tak perlu banyak pun nak start Main Forex. RM20 dah boleh ON. Small Capital, Small Gain.
8) Saya akan dedahkan Rahsia Trader yang berjaya dan membuat income konsisten.
9) Trading guna Handphone atau PC.
10) Lifetime support selepas coaching.

Personal Coaching saya sesuai untuk individu:
1) Yang sedang mencari income tepi secara Part Time.
2) Suka tengok Handphone setiap masa. (Tukar habit suka tengok Forex pulak untuk buat duit)
3) Yang ingin Cuba sesuatu yang baru.
4) Yang faham konsep, ''You have to spent money, to make money''.

Personal Coaching saya tak sesuai untuk individu:
1) Hari ni masuk, esok nak kaya terus. (Ini bukan skim cepat kaya Bang)
2) Yang anggap Forex menipu. (Biasanya individu ni pakai masuk hantam sahaja tanpa ilmu)
3) Yang dah rasa terror tak perlu coaching. Cukup Youtube dan Website.
(Saya pernah berada disituasi begini, 3-5 tahun ke laut sehinggalah saya sendiri ada coach yang membimbing)
4) Tak suka pelaburan risiko tinggi. Forex adalah Business High Risk, High return. (Lebih baik simpan kat ASB bang)
5) Last sekali yang dah buat ribu-ribu, belas ribu, puluh sehari dengan Forex. Anda dah taiko Forex.

Saya habis modal beribu-ribu ringgit beli buku, ebook, pergi kursus, Trial dan Error dan memakan masa bertahun-tahun,
berjam-jam setiap hari lamanya nak faham Forex ini. Akhirnya saya dapati ada beberapa perkara yang berulang-ulang dalam Forex ini,
yang boleh Tuan/Puan ambil kesempatan buat duit dengan Teknik yang saya akan ajar nanti.

Saya tak akan janjikan Bulan dan Bintang. Atau kerja 15 minit atau 2-3 jam sehari dapat ribu-ribu USD.
(Memang ada orang macam ni, tapi biasanya modal perlu banyak, sanggup ambil risiko, Dah pergi banyak Kursus atau Coaching)
Konsep saya, sikit-sikit lama-lama jadi Bukit. Kurangkan Merah, Limpah Ruah dengan Biru. Mudah faham dan tak meleret-leret macam baca buku.

Harga murah sahaja. Jika anda mampu beli buku atau ebook di pasaran, itu lah harga saya.
(sebab saya belum ada nama lagi - Bila dah glamer, mungkin saya dah tak bagi macam harga sekarang..)

Berminat,

Boleh Whatsapp saya di (>> 019-4010100

Niche: Kursus Personal Coaching | Forex Malaysia
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.