Perlukan Perawat
Ismaiza Ismail 2 - Mon 25/Jun/2018 2:53pm [Last Comment]
Salam warga Majalah.com

Saya nak tanya kalau ada sesiapa tau perawat yang boleh hentikan/block sihir yang dihantar oleh ahli keluarga, melalui orang yang senang keluar masuk rumah. Yang dikatakan ahli keluarga yg menghantar sihir ini sudah dikenalpasti oleh beberapa perawat, tapi masih tak ada yang boleh block sihirnya kerana ia dihantar melalui orang yang boleh keluar masuk rumah dan dia tak percaya dia menjadi pembawa.

Sihir dah banyak kali dibuang, tapi katanya dihantar balik terus menerus melalui si ''pembawa''.

Harap sangat ada yang dapat membantu. Anak yang terkena sihirnya dah macam orang sakit mental, murung dan tidak mahu berkomunikasi. Selalu sakit kepala dan sesak dada yang teruk.

Saya mencari perawat yang tidak menggunakan jin-jin khadam.

Tolong komen di sini sahaja. Tkasih.

Niche: Diskusi Bisnes | Sembang | Rawatan Alternatif
     
  1. Farizal - Mon 25/Jun/2018, 7:57pm
    Boleh berurusan dgn ust Kamarul http://www.wasap.my/60126648861
    atau join group telegram Rawatan Islam
    https://t.me/joinchat/AAAAAEHajIyd42McOZcXKQ  
  2. Shamsudin Mohamad - Mon 25/Jun/2018, 10:58pm
    Pn boleh berhubung terus dengan mana-mana cawangan Darussyifa di selruh Malaysia  
  3. Armz87 - Tue 26/Jun/2018, 3:49am
    boleh sy dapatkan email untuk sy berhubung..  
  4. Baharom Bin Mohd - Tue 26/Jun/2018, 6:50am
    Cuba tuan dapat kan rawatan darussyiffa klu x silap.. di kuis bangi..dia ada buat rawatan hari selasa dan jumaat..sbelah malam tngkat atas..free jer  
  5. Mohis - Tue 26/Jun/2018, 9:44am
    Cuba mandian dengan daun bidara & rumah di sembur dgn ramuan daun bidara.  
  6. Ismaiza Ismail 2 - Tue 26/Jun/2018, 10:19am
    Armz87, email saya mummyqawi@gmail.com  
  7. Nuraini Mohd Ariffin - Tue 26/Jun/2018, 1:59pm
    emel saya : nurainiariffin@gmail.com
    saya pun seperti Puan, kena gangguan sihir oleh jiran yg sewa kedai saya.  
  8. Mohd Fairuz Bin Osman - Mon 9/Jul/2018, 3:47am
    Banyakkan selawat dan fatihah sehingga sebati dgn diri.  
  9. Pendekarlaut333 - Thu 29/Nov/2018, 12:37pm
    Assalamualaikum,sudah pulih ke tuan..
    0173215036
    Boleh whatapps saya..
    Insyaallah saya kongsi kan cara nya buat tuan..  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.